Hampejz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 příště vyzkoušíme něco u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ok,není problém,tak hned příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 uvidíme co práce...možná budu muset do terénu, když ne, tak dáme! Jdu tvořit hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no to víš, to se stane Kua, to sme tu zase sami, co? Nu nic, tak já jdu tovřit hodnoty tak já taky,když myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 brytro přeju všem a hodně sluníčka na cesty! Víkend za dveřmi, tak se mějte krásně lidičkové!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dám si sem trochu OT tak mě nekamenujte Tatík se potřebuje zbavit firemních poukázek na mnoho věcí (brýle, dovolená, sport, kultura, zdraví....). Má Ticket multi (www.accorservices.cz) v hodnotě Kč 6600,-. Jelikož nemáme, kde s nimi zaplatit, tak je nechá někomu komu se hoděj za Kč 6000,- Nechá se s nimi platit třeba u Fischera, čedoku, Exim Tours a dalších. Tak pokud někdo máte zájem, dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dobré dopoledne Fšem Hampi,to je malá sleva,obávám se,že do toho ti asi nikdo nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mno to chápu. Na druhou stranu je to sleva za nic. Pokud někdo něco bude kupovat, tak by platil plnou cenu, takhle to má o 600.- za nic levnější. Při vyšší slevě si asi tatík radši něco koupí Ale to je jeho boj, já jen zprostředkovávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tome,to byl jenom můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 beru za 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kluci pekny Den Petrikovci uz odjizdi do Zaj na chaloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak já popřeji krásný víkend a za 2 hodky odjíždím směr tuning P.Týnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 však tak je to v pořádku Jiříku Klucí, pěknej víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Pěkný víkend všem borci.Já ho mám pracovní ale nějak to musím zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zdar a sílu mládenci.Tak koukám že dnes v hospůdce ani zářez.Tak já za hodinku končím a začíná mi víkend.Počasi je zatím good.Přeju všem pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 zdravím kamarádi,tak víkend pomalu zase končí a zítra zas do rachoty.počasí super a včera a dnes sem se větral na čtyřkolce po šumavských hvozdech a nemělo to chybu jen sem byl z toho pěkně zplavenej,ale za tu zábau to stálo.mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak kluci jak to zasejc uteklo Vikend u nas vysel na 1 a zitra hura do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zdravím všechny při večeru. Dám si černej čaj a uhlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Co to? U nas radila strevni chripka, tys to chytil taky?? Editováno: 25. Květen 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 krásné odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ahoojky Kluci Tez krasny zacatek tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Nazdárek bando, tak jak se vám vede. U nás je krásný počasí a já jsem pořád zařezanej v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Nazdar klucí, po dlouhý době se opět hlásím . Nějak se to sype, v práci organizační změny tak lítáme a nestíháme... je toho na mě moc. Aspoň že to počasí je pěkný. A Tome u nás taky ta chřipajzna lítá, ale mě si nevšimla. Dost lidí v mém okolí je teď taky s teplotama doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Kucí, já ty rohlíky nemusím, kdybych to aspoň moh zapíjet pivem No ale vypadá to spíš na něco blbýho k jídlu. Bratr byl v noci taky a ráno mu to šlo vrchem, takže asi včera grilčo nic moc Jardo, já jsem na tom stejně. Ráno pojedu v 7 směr Brno a vrátím se až v noci No hlavně když nám někdo nechá vydělat na chleba ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Zdravím,tak zas první pracovní den za náma a můžu říct,že bylo pěkně horko.Jesli takle bude i zítra tak vypotím duši.Jinak na zítra hlásí krupobití,tak ukliťe miláčky do garáží,ať jim to neublíží,to by mě asi jeblo.Budu ho mít schovanýho v garáži.Brou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.