Petřík junior Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 My jeste nevyjeli :D:D a je tady vsude tmaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tím že mám 225 ma 8,5 ráfku a k tomu hliníky vylezlý ven (profl u TN4), tak by me ležel disk na disku a to by se mi nelíbilo... [/quote Nahazej mezi to stary teplaky, tak to tak mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 i my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 tak já už po dlouhé cestě doma Sice na chvilku, ale moc rád sem vás viděl a veřejně přiznávám, že sem slíbil flašku na další sraz, tak si sejdo strejdo napiš poznámku a příště si ji všichni vychutnáme s nějakým masem a soudkem pivka. Krásný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Ahoj kluci, tak my už jsme po krátké cestě taky doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak tak cesta utekla jako voda.400km uběhlo jako nic.Jen mě už bralo spaní tak jsem rád že jsem doma.Tak dobrou noc borci a rád jsem Vás dnes viděl.Přečkat zimu a hurá znovu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 příjemné nedělní pracovní ráno ode mě Víto jsem rád,že jsi dojel v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Dobré ranlko mládenci.Pohodový zbytek víkendu a vy co jste museli do práce tak snad jste nešli moc brzy když nám posouvali zase ten čas. Jinak doufám že se tu podaří přihlásit Radkovi z Brna(pro ty kdo nebyli na sraze,tak je to další člen naší bandy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Hezký večer a příjemný (zkrácený) pracovní týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 ta a máme zde nový pracovní týden,tedy jak píše Jára o den kratší tak at je úspěšný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Sejdo! Tak brzo ráno a už u počítače! Hlavně aby jsi nezapoměl kde máš být a v kolik hodin! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Sejdo! Tak brzo ráno a už u počítače! Hlavně aby jsi nezapoměl kde máš být a v kolik hodin! už je to hotové ,že máš čas psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ano mám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ahoj klucí. Zítra máme zase malou sobotu a ve středu leháro. Pak už to uteče a bude zase víkend. Jinak tady je ještě letní čas, nebo mám něco blbě? Na PC mám zimní. Tak ať nám to frčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Zdravím při pondělku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Přeji hezký večer, konečně jsem se sem doklikal. Nějak se to vleče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 dobré jitro Fšem a úspěšný den přeji sám ho velmi potřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Zdar lidičkové,přeju pohodové úterý. Jiříku copak copak snad se ti něco nevysralo zase??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Zdar lidičkové,přeju pohodové úterý.Jiříku copak copak snad se ti něco nevysralo zase??? bohužel ano,dost zásadní ,ale to není výjmečně nic technického rázu,to by snad bylo i lepší v tomto případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 hoj po delší době. Doufám, že se máte všichni fajn a Sejdovi vše dopadne dobře. Užijte si volný den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 bohužel ano,dost zásadní ,ale to není výjmečně nic technického rázu,to by snad bylo i lepší v tomto případě Nezasahoval jsi náhodou ty nebo někdo z tvých lidí o víkendu v Praze jak tomu borcovi zlomili tu nohu na fotbale?Koukal jsem na blesk a byl tam vyfocený ten mercedes co máš ty.Nebo aspoň myslím že to byl on.Fotky nic moc tak jsem nic nepřečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 nazdarek lidičky - dneska jsem cely den lital po Praze sem a tam a pred chvili přijel domu - naročný den... Zítra ale volníčko - se těším jak malej kluk... Je toho posledni dny fakt moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Krásný sváteční den Vám všem supíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Nezasahoval jsi náhodou ty nebo někdo z tvých lidí o víkendu v Praze jak tomu borcovi zlomili tu nohu na fotbale?Koukal jsem na blesk a byl tam vyfocený ten mercedes co máš ty.Nebo aspoň myslím že to byl on.Fotky nic moc tak jsem nic nepřečetl. ano byl jsem se svými lidmi a bylo ošklivé zranění ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Krásný sváteční den Vám všem supíci. pracovní svátek,ted jsem se zastavil ahoj všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.