Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Zdravím kamarádi,včera sem měl volno tak sem udělal vše co už sem delší dobu odsouval.Přestalo mě bavit poslouchat ten rezonující zvuk výfuku a tak sem navařil na trubku pružnej vlnovec a teď už je po nepříjemným zvuku.Jen nechápu proč to tam nedaji ve výrobě.Ten pazvuk se tu u PD motorů řešil dost dlouho.Nu a přitom sem rovnou vyměnil olej v motoru,tak zas můžu z vesela jezdit.Dnes sem byl v práci tak snad ste si užili volno.čusky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, tak už jsem zase v práci. Prodloužený víkend byl parádní. Supa jsem pořádně při cestě tam protáhl, ale při zpáteční chcalo a chcalo. Připadal jsem si, že jedu ve vodním tunelu. Docela hrůza. Jinak už máme středu. Takhle by to mohlo být furt. Přeju hezký zbytek týdne všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brej čír všem, kde se všichni flákáte :)

Něco pro zasmání. V pondělí jsem jel se střevní vyrózou pracovně do Blavy. Přijedu na hranice, že koupím známku a přišlo to na mě, leč po záchodě ani vidu ani slechu, tož nalepím známku a plnej až na první benzínu. Vylítnu z auta a že hurá na záchod - rekonstrukce - no ale vidím toytoyku. Tak vlítnu do ní, stáhnu gatě a pustím to ven. Úleva trvala jen do doby, než jsem zjistil, že tam není toaleťák. Tož aspoň, že tam zbyly dvě prázdné roličky, které ve vlhku změknou a neškrábou (příjemné zjištění).

No a aby toho nebylo málo, tak při cestě zpátky jsem zjistil, že ty parchanti na Slovenské straně používaj lejzry na dálnici...no doleca mazec, na autě fólie, já 170 km/h a občanku mám ještě od svatby s ustřiženým rohem...na konec to vyřešilo kilo (bohužel v tvrdé měně) do kapsy...fakt mazec vejlet :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezkej večír, teda Tome hodně mi to připomíná. Taky jsem tak někde jel a dloho jsem to odkládal. Pak už se to nedalo vydržet a jel jsem po městě co to dalo abych dojel alespoň k lesu. Jak jsem si to tak šinul tak si tak říkal, že je mi teď vše jedno. Třeba ať mě staví švestky, hlavně ať už je to za mnou :)

Přeji pěkný zbytek krátkého (pracovního) týdne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...dobrou chut ,pokud se někdo chystáte papat :) a příjemný relaxační wíkend :):p

jenom pro zajímavost,pokračování MB Sprinter,po opravě dvou vystřelených vstřiků,vyletěly opět dva a to za Hodonínem :aggressive: tak platák a hurá tam i z5 640 km :feve::aggressive::feve: bohužel vyletěl i jeden,který byl dělaný a to je průser asi bude muset hlava dolů.................... :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj klucí, tak jsem po víkendu zničen. U kamaráda jsem dělal podlahu.

Nebyl někdo z vás na Pink? Byl to úplně famózní večer :)

A dneska mě stavěli cajti a asi neměli co dělat. Asi 6 minut jsme řešili denní světla. Prej ať jim ukážu papír, že mám od výrobce souhlas k montáži na Supa a papír od světel že jsou určený na Supa. Když jsem mu řekl, že jsem s nima prošel stk tak toho nechali a pustili mě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...