Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahojky kluci tak vy si cestujete a my jsme byli s malým na lanovce a v aquaparku no taky paráda. Tak se mějte hezky a zase někdy ahoj

Ahojda kluci zdravím při pondělku.O víkendu bacha na čerty,no oni ti čerti jsou i nacestách akorát mají bíle čepice. :smich:

Ahoj, tak to máš recht. Zrovna dneska jich bylo všude celkem dost. A nehod taky. Tak hlavně opatrně ;)

Upraveno od ace ventura

To mě povíde,dnes jezdit po Praze byl děs a hruza.Přeji pěknej zbytek dne. :palec2:

To jo, dnešek katastrofa. By mě zajímalo co se dělo. Štěrboholy uzavřený. Jel jsem dneska do Mariánskejch lázní a dopoledne bylo katastrofa. Jižní spojka totál. Když jsem se ve 4 vracel tak stejně jen popojíždělo ve směru z ČM na Baranďák :feve:

Dnes kluci jsem měl na mále stály u mě všíchni svatí,vyhejbal jsem se s druhým kamionem na uzoučké ce ste a utrhla se semnou krajnice.Měl jsem tam takovejch 25t naloženo.Podemnou 20metru sráz dolu.To je sranda.Do se ožrat.

post-38008-1259780549_thumb.jpg

post-38008-1259780577_thumb.jpg

no tak to je mazec......

posrané ráno................kurva to je zase období...........když čert sere,tak vždy na velkou hromadu.........

co se stalo Jiříku ??? Snad ne o5 něco s MB ?

MB to je již 3 týdny posrané a k tomu ještě Ford spojka,která je nová 14 dní a o5 nic a ráno VW,ale to večer vyřešil a za to mu velký dík Jára ACE VENTURA :palec2: :palec2:

Hezký večer klucí a klidný víkend...

Sejis: tak hlavně že se povedlo, ale přístě se budu muset přiobléct. Moc teplo nebylo :)

Tak hezký a pohodový víkend všem bando supí...

Ahoj kucí,příjemný víkend.já už mám sice zítra noční,ale to je až zítra.Jinak počasí o ničem a inverze jak prase.

ahoj čerti,jak probíhá Mikuláš ....já chtěl hodně uhlí na chatu a nic,jenom čokoláda

krásně si to užijte,hlavně dorost -_- -_- :):palec2:

Nazdárek.Já jsem dnes naštěstí žádneho čerta a mikuláše nepotkal,kdyby jo tak mě čert na tuty odnese do pekla.Ale v pekle by bylo fajn mají tam hlavně teplíčko. lol

čau hošové,tak víkend v háji a už háruju na noční.Tak se opatrujte a úspěšné vykročení do nového prac.týdne

příjemné vykročení do třetího adventu :kol-90:

....jo a ještě k Mikuláši,do pekla chce moje kolegyně,neb říká,že krom tepla jsou tam čerti a mají dva ocasy a dlouhej jazyk :smich:lol

zdar bando. nemate nekdo doma Colorgraf Aritma 512 nebo 516? je to stary souradnicovy zapisovac.... diky

Hezký večír, tak dneska jsem byl po dlouhý šichtě doma a celkem se i s ohledem na počasí vyplatilo.

Laras: ten jsem naposledy používal na střední, dělali jsme na nich plošňáky. Koukni na bazos.cz nebo hyperinzerci. Sem tam se objeví...

koukám 3 dny nikdo nikde ,tak dobré ránko a dobrý čaj na stole a zítra v Radotíně ahoj :)

Kde? :o

tak chlapci - byl jsem na moravě ve sklípku - přímo v tom kde se natáčeli Bobule a fakt paráda - ožratý jsem snad ještě teď

post-6632-1260539354_thumb.jpg

post-6632-1260539365_thumb.jpg

Nazdárek kluci, tak teď jsem po 2 dnech s kolegou dolepili komplet celý auto. Byla to fuška, ale stoji to za to. Jinak auto už budu mít taky opravený, tak snad už nebude zlobit. Jinak si užijte víkend. :)

post-20849-1260551145_thumb.jpg

post-20849-1260551154_thumb.jpg

post-20849-1260551159_thumb.jpg

post-20849-1260551164_thumb.jpg

Vám všem kterým začíná víkend přeju ať si ho užijete,klukům z Prahy zábavu na motokárách(doufám,že budou i fotky) a my kteří musíme do rachoty,tak ať nám to uteče.Opatrujte se bando

Zdravíčko.Tak víkend budu mít taky pracovní tak snad to nějak přežiju.Jinak přeji krásnej víkend. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.