Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

je to vtipný, Kik neměla problémy, takže jsme netušili :) a jsem na konci 3. měsíce :) Do konce to vypadá, že sme to zaseli na výročí :) Teď vymýšlíme porodnici :( Jinak já nadšenej

Kucíííí nekšeftujete tu někdo s olejema?Potřeboval bych za rozumný peníz převodový olej.Nejlépe castrol.Díky předem za jakékoli info.

je to vtipný, Kik neměla problémy, takže jsme netušili :) a jsem na konci 3. měsíce :) Do konce to vypadá, že sme to zaseli na výročí :) Teď vymýšlíme porodnici :( Jinak já nadšenej

Tak že taky ode mě velká gratulace. Kdyby jste se rozhodli pro Apolináře, tak tam pracuje moje drahá polovička. Dalo by se s tím něco dělat. :)

Dnes jsem naměřil -20 st venku docela masakr ale doma příjemných 24 st :)

Dodatečně jedna vánoční z Valašska

--------------------------------------------------------------------------------

Ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek:

Mamo, toťto fšecko ně nadělil Ježíšek ??

No baže, Ježíšek, kdo inší ??

Aha, takže vy s tatů ste sa na mňa vysrali aj letos, že....?

zdar chlapi.Tak mám před sebou ještě jednu šichtu a víkend.Dnes brzo ráno u nás -22 teď už příjemných -10

GRATULUJEM :kol-24:

Na tie teploty len tak pozerám. U nás je zatial tak -12 ale tento týždeň to má pritvrdiť .

Bré ranko partičko.Dnes to tu otvírám já takže kofíííí nebo čajíííík?

čaj Víto čaj :) v noci zase padaly ty bílé sračky,ale naštěstí málo a sluníčko po dlouhé době na nás juklo ;) ted je tady -2 C tak to jde .....

joj to se máte.U nás sice zatím nesněží ale je tu tak -12 a v noci má ještě desítka přibýt.Dneska jsem si aspoň koupil znak na superba.Starý se u žloupal a cena byla dobrá tak jsem to vzal

dobry vecer superbando.

tak jedna mudrost na skory vecer:

Co je suloz?

Suloz je opticky klam. Clovek si mysli,ze je v siedmom nebi a pritom je len kusok od zadku! lollollol

Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu.

# # Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se

# # bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala:

# # "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s dcerou i matkou zároveň!"

# # "Ne", řekl jsem.

# # Zase jsme něco popili a ona pak povídá:

# # " Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá.

# # A dneska bude tvůj šťastnej den.

# # Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku".

# # Šli jsme k ní.

# # Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly:

# # "Jsi ještě vzhůru, maminko?

Dobré dopoledne bando. Koukám, že je tady něják zamrzlo. V Praze Ruzyni dnes v 9:30 - 15°C. :feve: Je to hrůza a jdu vařit čaj. Večer má zase padat ta bíla sračka a letos jim ty předpovědi kurevsky vycházejí. lol

U nás v 8:30 bylo -19°C - teď je něco kolem -16°C

Ahoj ráno jsem naměřil na teploměru -21 st už by mohlo začít to globální oteplování. :)

jj to by mohlo, radsi teplo....

Nazdárek partičko, teda ráno mě ta zima zaskočila. Měl jsem trochu obavu o baterku v autí (je původní 7 let stará), ale motala s motorem řádně.

Byl jsem pracovně v Jablonci a Dvoře Králové a na dálnici postávalo hodně aut. I my jsme v práci měnili naftový filtry jak o život. Jeřáb ujel tak 10km nebo běžel pár minut a filtr zabetonovanej...

Čau chlapáci.Tak u nás neuvěřitelných 0 stupňů a svítí slunko.A dokonce hřeje.Tak ještě přidat nějakých 20 stupňů směrem nahoru a jsem spokojen.Jinak u nás taky sněžilo ale nic tragického.Tak se opatrujte.A kdo ještě nekoukal na anketu na jarní sraz tak upalujte se podívat.

Konečně se oteplilo a zámek v superbu funguje tak to bylo mrazem měl jsem strach že se něco posralo :)

hezký večer bando,dneska bylo relativně tepleji,včera to byl hnus,bylo to vidět na pár autech nechtělo se jim startovat... :help:

ale že nám to dává letošní zima sežrat co pánové a to není zdaleka konec :feve: ...rád na ní budu vzpomínat v bazénu v létě :kol-147:

o5 sníh,to :prc: ....................dáme si čájík,kdo si dá ......hezký den klucííí :)

Kluci co si o tom myslite:http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a5/7842520

Neda mi to spat ta cena je velice lakava.Ale neverim ze je konecna.Zvlaste kdyz je to v cechach uz.Vymenit tohle za supa by se mi moooc libilo.Mel jsem tu moznost se s timhle typem audi i se stejnym motorem povozit a nadseny nu.

Taky jsem našel takové levné auta jednou Santa Fe a podruhé Q7 a odepsal mi nějaký týpek anglicky že snad mu musím poslat nějakou zálohu a pak se uvidí tak na takové seru. :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.