Prochy Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Musíš hold ještě pár týdnů počkat. Ono se vyjaří a už se těším na ty aleje, jak se začínají zelenat. Začnou pomalu vylézat zelené lístky, to už je to pravé jaro a konečně teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ....zdar klucí,zatím to na tolik očekávané jaro nevypadá,dnes opět sněžilo.... teplo vypadá taky jinak tak snad příští týden jinak přeji pohodový víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 mno jo, anténa stojí což o to. Teď už vím, že bude stát i synovi, pač už vím, že to bude kluk Jenže to přineslo problém, že se neshodnem na jménu Mno a autí? Autí už se těší na jaro a mě to bude stát 2,5 litru za novej ráfek, jelikož jsem jeden v jedný z mnoha zkurvenejch děr na hnusnejch českejch rozbitejch silnicích bouchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Ahoj bando, tak po delší odmlce jsem zase tu. Měli jsme v práci fofr a neměl jsem vůbec čas... a navíc se mi teď po zimě ozval přední stabík. Tak se na to musím mrknout. Tome to máš pech, ale je to celkem časté i u nás ve firmě. Ty silnice jsou fakt katastrofální. Jezdil jsem teď hodně v severních čechách a už se není ani kam vyhýbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 kamarádi u nás zase sněží a mě už to bere poslední síly.Už se nemohu dočkat jara.Dělám na svým třetím miláčkovi v garáži a potřeboval bych už to dát ven a nalakovat podlahu,ale v tomle počasí se to nedá a do konce března potřebuju udělat technickou.bude to asi na poslední chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 ahoj klucí,jára má pravdu,to je děr na silnici,jako v ementálu ,to je slalom láďo,mluvíš mi z duše,včera jsem se byl podívat na chatě a je tam ještě 2O cm sněhu a to je 20 km z centra je nějak dlouhá ta zima už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj.ted jsem četl na netu že jaro je za dveřma,příští víkend má prej bejt až 18stupnů,tak jsem zvědavej,už at to je. Jinak posilám jeden super obrázek kterj mě dost pobavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 (editace) Ahoj bando, taky se ohlašuji po kratší pauzičce - nějak nestíhám... Jiříku nemáš RZ 7441 ? Dnes dopolko Ostroměř a vypadal jako tvuj Supín. Zítra jedu Budejky a Brno (Lary jak na tom jsi ?) a v Utery Olomouc a Ostrava - Víto ...? Jinak bych Vám tu rád představil muj nový e-shopik - tedy spíše pro vaše partnerky, manželky, přítulkyně apod - rozvoz je možný skoro po cele ČR (pokud je dotyčný si počkat cca 14dní - jezdím pracovně po všech větším městech v Čechách) www.cajickyodmarusky.cz - hodte mi sem klidne komentare - porad je co zlepsovat Dikec a majte sa... PS: uz mam konecne cenik pneu, tak kdo ma zajem, poslete mi vas mail do SZ a poslu vam ho Editováno: 14. Březen 2010, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj kluci...konečně jsem Vás našla, tak jsem přišla aspoň pozdravit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ahoj Jani. Tady jen tak někoho nenajdeš. Je to u nás smej abstinent. Jinak nazdar bando. I když to dnes nevypadalo, jaro už je za dveřma a o víkendu jdeme do plavek. Uvidíme jestli to těm předpovědníkům vyjde. Letos to ale kurevsky vycházelo. Asi mají nějákou novou rosničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Tak to nevím jesli tady nad šumavou je to zakletý nebo nám tu to jaro někdo nepřeje,ale tady zas dnes sněžilo.Už mě to počasí pěkně sere.snad se vyčasí a bude líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ahoj Jano, my se neschovávame . Láďo zakleto teda máme i Praze. Dopo déšť a odpoledne sníh. No děs a auto zase jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 snad už ty bílý sra...čky pujdou do háje a bude trochu teplo... Už mě to nebaví umýt auto a druhý den je jako bych ho vubec nemyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) zdar bando. dle predpovedi ma byt teplo tak za nedlouho prezut , umyt, napucovat edit: prezouvat se nebude dokud se nezaslintaji diry Editováno: 17. Březen 2010, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ahoj lidičky, tak dnes příjemných 9°C a to už je docela změna. Gumy už mám objednaný takže příští týden bych je mohl mít ready. Jinak včera cestou z práce jsem se blížil k autu a zdálky vypadalo jako Superb. Když Jsem přijel blíž tak to byla octávka se zavařenými vraty a světly ze Supa. No děs, světla našikmo a ještě dole tak divně dopasovaný. Škoda, že jsem to nestihl vyfotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Nazdárek.Tak dnes je tady u nás na Moravě krásně a hlavně teplo nějakejch 11stupínku.Přeji jinak krásnej pohodovej den a zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Luky neprodavej auti.... takovej mazlik a tolik $ si do nej nacpal .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 a je tu jaroooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Kluci, dnes jsem si převzal klíče od nové dílny, tak kdo potřebuje udělat čelní sklo tak pošlete SZ a domluvíme výměnu! Budu potřebovat pomoct a sehnat na rozjetí zákazníky. Tak kdo o někom ví tak šup ke mě! Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 A Triglav děláš ? Ještě jsem to neřešil, ale už bych to potřeboval vyměnit... A co nějaký bonus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Triglav dělám! A bonus? Pusu na čelo a dobrou kávu! Zatím nic, protože se to bude teprve rozjíždět ale do budoucna něco bude. Čištění interiéru. Mytí zvenku asi ne, protože je to špatné s vodou. Vše se bude řešit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 hmmmm ze mě už je taky abstinent :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Nazdárek.Tak dnes je tady u nás na Moravě krásně a hlavně teplo nějakejch 11stupínku.Přeji jinak krásnej pohodovej den a zbytek tejdne. to je super ne? Vždyť za 2 dny začíná jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Kde je Jiřík? po tom mi je smutno a jemu po mě beztak taky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Asi na chatě kontroluje tání sněhu :smich: Jinak hezký víkend bando. Já už jsem po půl roce na letních, tak doufám že už to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.