Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Musíš hold ještě pár týdnů počkat.

Ono se vyjaří a už se těším na ty aleje, jak se začínají zelenat. Začnou pomalu vylézat zelené lístky, to už je to pravé jaro a konečně teplo.

Vloženo

....zdar klucí,zatím to na tolik očekávané jaro nevypadá,dnes opět sněžilo.... :feve: teplo vypadá taky jinak :feve: tak snad příští týden

jinak přeji pohodový víkend kol11

post-210-1268409426,3838_thumb.jpg

Vloženo

mno jo, anténa stojí což o to. Teď už vím, že bude stát i synovi, pač už vím, že to bude kluk :) Jenže to přineslo problém, že se neshodnem na jménu :(

Mno a autí? Autí už se těší na jaro a mě to bude stát 2,5 litru za novej ráfek, jelikož jsem jeden v jedný z mnoha zkurvenejch děr na hnusnejch českejch rozbitejch silnicích bouchnul

Vloženo

Ahoj bando, tak po delší odmlce jsem zase tu. Měli jsme v práci fofr a neměl jsem vůbec čas... a navíc se mi teď po zimě ozval přední stabík. Tak se na to musím mrknout.

Tome to máš pech, ale je to celkem časté i u nás ve firmě. Ty silnice jsou fakt katastrofální. Jezdil jsem teď hodně v severních čechách a už se není ani kam vyhýbat aggressive.gif

Vloženo

kamarádi u nás zase sněží a mě už to bere poslední síly.Už se nemohu dočkat jara.Dělám na svým třetím miláčkovi v garáži a potřeboval bych už to dát ven a nalakovat podlahu,ale v tomle počasí se to nedá a do konce března potřebuju udělat technickou.bude to asi na poslední chvíli. :help:

Vloženo

ahoj klucí,jára má pravdu,to je děr na silnici,jako v ementálu lol ,to je slalom ;)

láďo,mluvíš mi z duše,včera jsem se byl podívat na chatě a je tam ještě 2O cm sněhu a to je 20 km z centra ;);) je nějak dlouhá ta zima už :feve:;)

Vloženo

Ahoj.ted jsem četl na netu že jaro je za dveřma,příští víkend má prej bejt až 18stupnů,tak jsem zvědavej,už at to je.

Jinak posilám jeden super obrázek kterj mě dost pobavil.

post-38008-1268587398,6146_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Ahoj bando, taky se ohlašuji po kratší pauzičce - nějak nestíhám...

Jiříku nemáš RZ 7441 ? Dnes dopolko Ostroměř a vypadal jako tvuj Supín.

Zítra jedu Budejky a Brno (Lary jak na tom jsi ?) a v Utery Olomouc a Ostrava - Víto ...?

Jinak bych Vám tu rád představil muj nový e-shopik - tedy spíše pro vaše partnerky, manželky, přítulkyně apod - rozvoz je možný skoro po cele ČR (pokud je dotyčný si počkat cca 14dní - jezdím pracovně po všech větším městech v Čechách)

www.cajickyodmarusky.cz - hodte mi sem klidne komentare - porad je co zlepsovat :)

Dikec a majte sa...

PS: uz mam konecne cenik pneu, tak kdo ma zajem, poslete mi vas mail do SZ a poslu vam ho

Editováno: , autor: Petik
Vloženo

Ahoj Jani. Tady jen tak někoho nenajdeš. Je to u nás smej abstinent. ;)

Jinak nazdar bando. I když to dnes nevypadalo, jaro už je za dveřma a o víkendu jdeme do plavek. B)

Uvidíme jestli to těm předpovědníkům vyjde. Letos to ale kurevsky vycházelo. Asi mají nějákou novou rosničku. :)

Vloženo

Tak to nevím jesli tady nad šumavou je to zakletý nebo nám tu to jaro někdo nepřeje,ale tady zas dnes sněžilo.Už mě to počasí pěkně sere.snad se vyčasí a bude líp

Vloženo (editace)

zdar bando. dle predpovedi ma byt teplo :) tak za nedlouho prezut :) , umyt, napucovat :)

edit: prezouvat se nebude dokud se nezaslintaji diry :076

Editováno: , autor: Laras
Vloženo

Ahoj lidičky, tak dnes příjemných 9°C a to už je docela změna. Gumy už mám objednaný takže příští týden bych je mohl mít ready.

Jinak včera cestou z práce jsem se blížil k autu a zdálky vypadalo jako Superb. Když Jsem přijel blíž tak to byla octávka se zavařenými vraty a světly ze Supa. No děs, světla našikmo a ještě dole tak divně dopasovaný. Škoda, že jsem to nestihl vyfotit...

Vloženo

Kluci, dnes jsem si převzal klíče od nové dílny, tak kdo potřebuje udělat čelní sklo tak pošlete SZ a domluvíme výměnu! Budu potřebovat pomoct a sehnat na rozjetí zákazníky. Tak kdo o někom ví tak šup ke mě! Díky za pomoc :help::palec2:

Vloženo

Triglav dělám! A bonus? Pusu na čelo a dobrou kávu! Zatím nic, protože se to bude teprve rozjíždět ale do budoucna něco bude. Čištění interiéru. Mytí zvenku asi ne, protože je to špatné s vodou. Vše se bude řešit!

Vloženo

Nazdárek.Tak dnes je tady u nás na Moravě krásně a hlavně teplo nějakejch 11stupínku.Přeji jinak krásnej pohodovej den a zbytek tejdne. :palec2:

to je super ne? Vždyť za 2 dny začíná jaro

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...