Laras Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 si to vyberem na srazu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 čaute bandičko.Tak svátek nesvátek už jsem zase v práci ale moc se mi teda nechtělo to je fakt. To Petik: no chlape zatím není hotovo.Auto na stojanech něco málo rozebráno,ale musel jsem čekat na ten podělaný díl(držák viskoventilátoru) za nekřesťanské peníze.Už ho mám,ale zase teď tři dny dělám,tak když to půjde dobře tak ve čtvrtek na to zase vlítnem.Tak jsem si aspoň dnes v práci udělal ucpávku na EGR ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ahoj tak aby toho nebylo málo tak mi odešla zapalovací cívka musel jsem dojet domu s Ostravice cukalo to jak prase ale nedalo se nic jiného dělat když jsem zavolal o odtah kamarádům tak byl každý ožratý jak sviňa stalo se mi to včera doufám že je to poslední vyjeb v tomto roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Brnenska bando kdo pojede do vyskova? 24.4 na tuning? bych tam sjel se podivat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Hezkej večer kluci, dám si jedno rychlý a jdu spát a Jirko dodatečně vše NEJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 ahoj chlapáci.Tak jsem na poslední noční a od zítřka 3 dny volňásek.Sice pracovní(je třeba už pokročit se supíkem),ale to je něco jiného.Tak se opatrujte borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Hoši nevím nevím, ale je tady poslední dobou nějak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 nene Tome, to tady jenom chcíp pes Zdravím při pátku. Víkend před náma a zatím stále hezky. Už jen vymyslet jen kam na výlet BTW, sháním středovej tlumič výfuku (taková velká krabice). Nemá někdo nějaký typ na dobrou cenovku - nový nebo i použitý? Mějte se lidičkové supí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Ahoj všem bando. Trochu se nám to na víkend kazí. Jako včera to asi nebude. Tak hlavně aby nechcalo. Hampi: jak kam na výlet, přidej se k nám, jsme jen tři. Tuning sraz Dlouhá Lhota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Počasí stojí za ....mám strach, že začne pršet. Riba: na tuning určo nepojedu. Jedu se ženou a přiznám se, že dneska spíš už preferuju nechat auta venku a jit se dovnitř najíst, napíst a pokecat....to se mi ale měněj životní hodnoty ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Ahoj kluci, tak mám za sebou čtyřiadvacítku. Jsem z toho celej rozladěnej takže zítra odpočívám Hampejz: Tome to potřebuješ na Supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 24 hodin pracovat? to jako byt 24 hodin vzhuru? tak to bych nedal.... ja musim spat minimalne 7 hodin a to jeste pro me utrpeni rano stavat pracuju maximalne 12-13 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Lary tak to ti závidím.Já taky už dělal 24ku a je to mazec.Měl jsem noční a zůstával na denní.Dělám normálně dvanáctky takže oprvdu 24h v práci.Pak jsem došel domů,odpočinul jsem si asi 6 hodin a šel jsem na další 12ctku.Brrr radši nevzpomínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Přeju pěknej studenej víkend Jardo: jojo, na supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 No na Supa naši dodavatelé moc nemají. U Aci za necelý 4 tisíce. Laras: jj Martine, taky to není nic pro mě. Ale bohužel to tak vyšlo. A není nic horšího než výhod slunce po ránu. To pak na mě dolehne únava a pak si teprve uvědomím ten čas v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 zdar mládenci,koukám ,jak nám hampi stárne,člověče ty stárneš rychleji než já ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Ahoj Kluci.Dnes je teda v Praze pěkně hnusně ale za volantem velkého vozu je mi to celkem jedno topení fuguje a stěrače taky.Přeji jinak krásnej pohodovej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 ahoj kamarádi,u nás dnes celej den hnusný počasí a nálada na nic.o víkendu na chlupě dokonce poletoval sníh.Nu jaro zase nějak v nedohlednu.opatrujte se a nenastydněte v tom hnusným počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jojo zima se drží zuby nehty,počasí hnusný i v sobotu sice na tuningu nepršelo ,ale foukalo pěkně,ale jinak sraz gut vyjma nezájmu členů superB klubu jinak přeji pohodový den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Kdy ta zima skončí? O víkendu sníh, ted samej déšť a teploty pod 10-tkou A když jse tak bavili o tech čtyřiadvacítkách tak já někdy dělám i 26 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 kuwa hosi meli by jsme si uvedomit ze ten zivot musime nejak lepsi prozit a uzit.... a ne praci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ...no to máš lary pravdu,já vím,že chodit do práce je poslední zoufalý pokus,jak vydělat peníze,ale co se dá dělat,já to jinak neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ale tak moznosti je vzdycky vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 No člověk si ani dnes nemůže moc vybírat. Někdy je potřeba dělat i "nemožné". Jinak pěkný večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Jardo v tom máš pravdu,že v dnešní době si člověk vybírat nemůže.Hlavně né v tom našem koutě republiky.Tady práce není a když už je,tak bídně zaplacená.přítelkyně byla 4 měsíce bez práce a co tady postavily další obchoďák tak šla dělat tam má nastarosti tržby a pokladní,takže celkem odpovědnost.Nu a plat????10 tisíc,fakt nářez.zavíkedový šichty a odpolední ji končí v 23 hod.nějaký příplatky tam za nic neexistujou.nevím kam to ještě pujde dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.