Hampejz Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Příjemný sváteční den plný sluníčka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 konecne nedela - den oddychu. Aaaaaaamen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Jo jo. Kámen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 co v taky cas o tyzden ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 To už budeme na cestě domů!!! Ale v sobotu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 no normaaaalne som sa sekol o jeden den . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Kdyby něco zavolej a já ti řeknu kdy máš přijet. Jen aby jsme se tam neminuli!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 stryko Alzheimer mi vravel, ze si mam davat pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 untitled.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ahojda.Zdravím při uterním podvečeru.Počasí venku nic moc tak rači zalíst pod peřinu ale néééé sám.Přeji krásnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 To máš pravdu, tady se taky prohnal pěknej slejvák. Včera jsem se cestou z práce vyhejbal autu co mi nedalo přednost a urazil jsem zrcátko (naštěstí jen na modelu). A nemůžu ho najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ahoj bando supích kamarádů - bohužel ač velmi nerad, musím prodat svého mazlíka - kdyby jste o někom věděli, mám ho tady v bazaru... Věřím, že časem Supa opět koupím, protože to bylo nejlepší auto jaký jsem kdy měl a jsem s ním max. spookojen. Leč někdy člověk míní a život mění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Čus Superbáci, kdyby někdo potřeboval výměnu čelního skla na čemkoliv tak se určitě ozvětě - BEZKONKURENČNÍ CENY - BONUSY - NIC NEPLATÍTE. WWW.AUTOSKLO-F1.CZ Mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 myslím, že kdyby někdo potřeboval výměnu skla, tak se obrátí na žraloka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ahoj bando supích kamarádů - bohužel ač velmi nerad, musím prodat svého mazlíka - kdyby jste o někom věděli, mám ho tady v bazaru... Věřím, že časem Supa opět koupím, protože to bylo nejlepší auto jaký jsem kdy měl a jsem s ním max. spookojen. Leč někdy člověk míní a život mění... Škoda, měl si to moc pěkný. Cena je myslim taky hodně dobrá, tak hodně štěstí při prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 ...co se děje Péto,že ho opět prodáváš ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Čus Superbáci, kdyby někdo potřeboval výměnu čelního skla na čemkoliv tak se určitě ozvětě - BEZKONKURENČNÍ CENY - BONUSY - NIC NEPLATÍTE. WWW.AUTOSKLO-F1.CZ Mějte se. ale platím a vždy DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Jiříku opět důvod práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 ale platím a vždy DPH U mě se DPH nedoplácí:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Kluci,majitelé černých supů,nebyl někdo dneska v televizi?Koukal jsem na zprávy jak někde v praze je nějaká pořádná díra na cestě a že si tam dva borci hned po sobě poškodili kolo a na závěr byl záběr,jak do té díry vjíždí černý sup.Ale byl zabraný jen po přední dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Jaká TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 no myslím že to byla nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ahoj vespolek. Na novu jsem koukal, tam to nebylo. Byl tam pašík v protisměru na dálnici. Docela mazec. To stojí za podívání. http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-13-5-2010.html Jinak tady chčije a chčije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 na pašíka jsem taky koukal - jako mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.