Sejis Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 přesně jak píšeš Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 (editace) také souhlasím - řekl bych, že to je od té doby "velkých" změn fóra a je to fakt smutný. Cca rok zpět to tu žilo, ale těď tu chcípl pes... Kde jsou všichni ??? Petřík už nedává rozumy, Vlasta, Delfyn a mnozí další... Je tu hrstka stálic - Víťa, Jarda,... ale jinak nic Zítra předávám Supa kluci Bude se mi s ním velmi těžko loučit... Editováno: 27. Květen 2010, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Tak to je mi líto se Supem! Jinak si myslím, že ten nezájem není kvůli novému fóru!!! Když si koupíš nové vysněné auto tak si na něm taky najdeš nějakou drobnost která ti bude vadit. Ale budeš se snažit to vylepšit, opravit a předělat k obrazu svému!!! Kluci to ale zvládnou a všechny chyby se odstraní. Držím jim palce!!! Tohle je spíš nezájem. Kartičku, nálepku a výhody by chtěl dnes každý! Tak ať každý také něčím přispěje a půjde to! A teď mě kamenujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 kluci nezmizelo neco pred tim co psal Sejda? jinak fakt tady chcipla kocka, nikdo sem nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 ano zmizel příspěvek od Mafyho,smázl jsem ho,neb už mě sere neustálé citování předešlých příspěvků a když to nevědí "staří" členové,tak je to dost smutné....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Peto,škoda Supa chápu tě,byl to moc pěkný mazel,ale jsou jiné priority,to se nedá nic dělat.drž se chlape Já už jsem rezignoval stále někoho přemlouvat a prosit,je to tady o cca desti věrných + - a tímto končí. Podívejte se do sekce S2,to je pouze samý dotaz a nejlepe se opakující dokola Osobně si myslím,že předělané forum rozhodně nám nepomohlo k větší návštěvnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak se taky přidám ke kritikům. Nechci být za chtrýho, ale na druhou stranu, by jsme se měli asi sami zamyslet, jak to tu vypadá. Vždyť je tady skoro každej permanentně nasranej včetně mě. Jo je to o zhruba deseti lidech (hodně pohodových) ale zaplať pánbůh za ně. Berme to jako fakt a časem může být líp. Třeba například sraz na Moravě byl super i přes to, že se původně nahlásilo cca 17 supů a nakonec z toho bylo 10 +(½+½) to je dohromady 11. Ti co tam byli vědí jak to myslím. Vemte jen samotný průběh toho, jak se sraz dával stěží dohromady. Kluci se snažili, aby to co nejvíc vyhovovalo všem. Psali sz aby se sem aspoň někdo podíval. To že si budeme klást podmínky za jakých okolností na sraz pojedeme nebo nepojedeme celkové atmosféře nepomůžeme. Jak se asi musí na ty naše výlevy koukat ti nový, co by se chtěli třeba zapojit. Já to měl před rokem podstatně jednodušší, to tady žilo a bylo tu příjemně. Dnes sem třeba několikrát za den vlezu, podívám se a zase jdu pryč. Jo a ještě k té sekci SII. Tam nemá cenu se ani moc koukat a nechci se jich moc zastávat. Když se s tím tam něco neudělá (rozdělení do kategorií) bude to vypadat tak jak vypadá. Bude tam všechno nasraný na jedný hromadě. Bude pak samozřejmě docházet podstatně víc k opakování dotazů, které tam někde už jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 konecne piatok , a ja mam dnes sviatok a v nedelu PIVOOOOOOOOOOO. Takze dnes ulievam kazdemu zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Fšechno nejlepčí ! Taky jsme to mohli oslavit na moravě! To by jsi měl drahé co? Tohle virtuální pivo a panák tě tolik nestojí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Dakujem pekne . Ale no, dojdite v nedelu na pivko do BA . Ked da panboh a jezisko sa neozere , tak do roka budem pracovat v Prahe . BTW: Na morave netrebalo nic oslavovat , aj tak som sa zotal, aj tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 konecne piatok , a ja mam dnes sviatok a v nedelu PIVOOOOOOOOOOO. Takze dnes ulievam kazdemu zadarmo Kurňa všechno nejlepší Vilo. To jsem nevěděl, že je na Slovensku den lamy. Dneska si dám říct, tak honem nalévej. U nás by se mohlo totiž klidně stát, že nám v neděli přestane chutnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 V neděli nebudu schopný! pojedu z moravy z narozenin. Myslím, že na moravě jsme se sťali všichni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Hadam sa take posednie zopakuje . apropo: Viete, čo príde po daždi??? Pondelok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Kdyby si napsal, budu odvezen z Moravy tak tomu budu věřit spíš. Jinak já jsem teda sťatý nebyl. Skoro všechno si pamatuju, až na drobné maličkosti. Mě vlastně přepadla rýma s nějakým agresivním bacilem. Akorát že to ze mě táhlo snad ještě v pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 No ty si neochutnal este tu Moravsku Slivovicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Slivovicu mám zakázanou. To bych si tam musel zařídit detašované pracoviště. Jinak to vypadé že po dešti u nás příjde červenec (júl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 budiiiiiicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 proč mě budíš tak brzy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 zdar bando.Tak já za sebe taky můžu říct že jsem nebyl na Moravě sťatý.Hlava mě sice bolela celou neděli,ale ušlo to.A udržet krok se žralokem snad ani nejde.To je nezmar.(nic ve zlém Libore).Klidně bych to zopakoval ikdyž musím říct,že hrozně rád bych se ještě kouknul na to kouzelné místo jménem Šumava jak nás uvedl Peny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 nejedete měkdo večer mrknout na ten sraz do Chaber?přidal bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Zdar kluci. Zdravím všechny a přeji krásnej pohodovej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 @Vick: Ved niekto musel mat rozum nie ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Když se daří, tak se daří, Paroubek je v prdeli. Hezký večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 krásné nedělní dopoledne kamarádi.Tak máme po volbách.Jedni přepustí koryta druhým a bordel zůstane,ale toto nás už nepřekvapí.Jinak jsem sice v práci,ale jelikož je formule,tak doufám,že se mi poštěstí ji zhlédnout.Počasí u nás je zatím good.Dokonce i svítí sluníčko.Klasika.Pršet bude až mi začne víkend.Tak se opatrujte bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 (editace) Ahoj kamarádi včera sem se zúčastnil mezinárodního lada srazu v Kovářově u Vrchlabí.cesta tam proběhla v naprosté pohodě i když 280 km tam a pak zpátky zase 280 km ve 30 let staré ladě byl velký rozdíl než jet superbu.Nu zvládli sme to a atmosféra na srazu byla nádherná a počasí už vyjít taky nemohlo lepší.Za poslední dny neustále pršelo a včera svítilo od samého rána slunce.sjelo se tam přes 8O žigulíků starých i nových typů a zavítali i němci,slováci a 3 auta z estounska.Odpoledne byla spanilá jízda krkonošema v doprovodu dobových policejních 3 aut VB a dvou soudobých.spanilka měla 50 km a měla tři zastávky z ukázkou vozidel.Ze srazu si moje lada přivezla pohár za 2 místo o nejhezčí auto srazu.hodnotil se stav a originalita a původní stav.Byl sem fakt překvapenej,že z tolika aut sem dostal druhé místo,hodnotilo se to hlasy účastníků. Tím bych navázal na účast tady na foru,že i když mám více aktivit,tak se snažím sem chodit jezdit na srazy a že sem rád,že se můžem taky společně sejít.Už se těším na další náš sraz. Editováno: 30. Květen 2010, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.