Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

také souhlasím - řekl bych, že to je od té doby "velkých" změn fóra a je to fakt smutný. Cca rok zpět to tu žilo, ale těď tu chcípl pes...

Kde jsou všichni ??? Petřík už nedává rozumy, Vlasta, Delfyn a mnozí další...

Je tu hrstka stálic - Víťa, Jarda,... ale jinak nic

Zítra předávám Supa kluci :(:rip: Bude se mi s ním velmi těžko loučit...

Editováno: , autor: Petik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je mi líto se Supem!

Jinak si myslím, že ten nezájem není kvůli novému fóru!!! Když si koupíš nové vysněné auto tak si na něm taky najdeš nějakou drobnost která ti bude vadit. Ale budeš se snažit to vylepšit, opravit a předělat k obrazu svému!!!

Kluci to ale zvládnou a všechny chyby se odstraní. Držím jim palce!!!

Tohle je spíš nezájem.

Kartičku, nálepku a výhody by chtěl dnes každý! Tak ať každý také něčím přispěje a půjde to!

A teď mě kamenujte! :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peto,škoda Supa chápu tě,byl to moc pěkný mazel,ale jsou jiné priority,to se nedá nic dělat.drž se chlape :palec2:

Já už jsem rezignoval stále někoho přemlouvat a prosit,je to tady o cca desti věrných + - a tímto končí.

Podívejte se do sekce S2,to je pouze samý dotaz a nejlepe se opakující dokola ;)

Osobně si myslím,že předělané forum rozhodně nám nepomohlo k větší návštěvnosti ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se taky přidám ke kritikům. Nechci být za chtrýho, ale na druhou stranu, by jsme se měli asi sami zamyslet, jak to tu vypadá. Vždyť je tady skoro každej permanentně nasranej včetně mě. Jo je to o zhruba deseti lidech (hodně pohodových) ale zaplať pánbůh za ně. Berme to jako fakt a časem může být líp. Třeba například sraz na Moravě byl super i přes to, že se původně nahlásilo cca 17 supů a nakonec z toho bylo 10 +(½+½) to je dohromady 11. Ti co tam byli vědí jak to myslím. Vemte jen samotný průběh toho, jak se sraz dával stěží dohromady. Kluci se snažili, aby to co nejvíc vyhovovalo všem. Psali sz aby se sem aspoň někdo podíval. To že si budeme klást podmínky za jakých okolností na sraz pojedeme nebo nepojedeme celkové atmosféře nepomůžeme. Jak se asi musí na ty naše výlevy koukat ti nový, co by se chtěli třeba zapojit. Já to měl před rokem podstatně jednodušší, to tady žilo a bylo tu příjemně. Dnes sem třeba několikrát za den vlezu, podívám se a zase jdu pryč. Jo a ještě k té sekci SII. Tam nemá cenu se ani moc koukat a nechci se jich moc zastávat. Když se s tím tam něco neudělá (rozdělení do kategorií) bude to vypadat tak jak vypadá. Bude tam všechno nasraný na jedný hromadě. Bude pak samozřejmě docházet podstatně víc k opakování dotazů, které tam někde už jsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

konecne piatok :D, a ja mam dnes sviatok a v nedelu PIVOOOOOOOOOOO.

Takze dnes ulievam kazdemu zadarmo :punk::punk::punk:

Kurňa všechno nejlepší Vilo. -_- To jsem nevěděl, že je na Slovensku den lamy. :) Dneska si dám říct, tak honem nalévej. U nás by se mohlo totiž klidně stát, že nám v neděli přestane chutnat. kol100

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby si napsal, budu odvezen z Moravy tak tomu budu věřit spíš. :smich:

Jinak já jsem teda sťatý nebyl. Skoro všechno si pamatuju, až na drobné maličkosti. Mě vlastně přepadla rýma s nějakým agresivním bacilem. Akorát že to ze mě táhlo snad ještě v pondělí. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdar bando.Tak já za sebe taky můžu říct že jsem nebyl na Moravě sťatý.Hlava mě sice bolela celou neděli,ale ušlo to.A udržet krok se žralokem snad ani nejde.To je nezmar.(nic ve zlém Libore).Klidně bych to zopakoval ikdyž musím říct,že hrozně rád bych se ještě kouknul na to kouzelné místo jménem Šumava jak nás uvedl Peny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

krásné nedělní dopoledne kamarádi.Tak máme po volbách.Jedni přepustí koryta druhým a bordel zůstane,ale toto nás už nepřekvapí.Jinak jsem sice v práci,ale jelikož je formule,tak doufám,že se mi poštěstí ji zhlédnout.Počasí u nás je zatím good.Dokonce i svítí sluníčko.Klasika.Pršet bude až mi začne víkend.Tak se opatrujte bando

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kamarádi včera sem se zúčastnil mezinárodního lada srazu v Kovářově u Vrchlabí.cesta tam proběhla v naprosté pohodě i když 280 km tam a pak zpátky zase 280 km ve 30 let staré ladě byl velký rozdíl než jet superbu.Nu zvládli sme to a atmosféra na srazu byla nádherná a počasí už vyjít taky nemohlo lepší.Za poslední dny neustále pršelo a včera svítilo od samého rána slunce.sjelo se tam přes 8O žigulíků starých i nových typů a zavítali i němci,slováci a 3 auta z estounska.Odpoledne byla spanilá jízda krkonošema v doprovodu dobových policejních 3 aut VB a dvou soudobých.post-17528-1275212634,739_thumb.jpgspanilka měla 50 km a měla tři zastávky z ukázkou vozidel.Ze srazu si moje lada přivezla pohár za 2 místo o nejhezčí auto srazu.hodnotil se stav a originalita a původní stav.Byl sem fakt překvapenej,že z tolika aut sem dostal druhé místo,hodnotilo se to hlasy účastníků.

Tím bych navázal na účast tady na foru,že i když mám více aktivit,tak se snažím sem chodit jezdit na srazy a že sem rád,že se můžem taky společně sejít.Už se těším na další náš sraz.

post-17528-1275212565,0265_thumb.jpg

post-17528-1275212697,7421_thumb.jpg

post-17528-1275212739,2559_thumb.jpg

post-17528-1275212849,8898_thumb.jpg

Editováno: , autor: Peny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...