matles100 Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Ahoj bando, co se to děje? Letos je už třetí superb na prodej. První byl Petik teď Jirik _superb další je mifii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Pěkný večer kluci, co to čtu. Jaký prodej? Laam: super, sice mi to takhle večer trvalo déle než jsem to pochopil ale smál jsem se dlouho . Sejis: toho 17. bych se možná ukázal ale nic neslibuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Ahoj , na sraz bych určo přijel!!! Jestli by to mělo být jak Pasohlávky tak určitě!! Vezmu žrouta nakoupím galonhy benálu, a vyrazím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Čau kluci nevíte co znamená když mám v techničáku napsaný v kolonce Další záznamy : Variabilní provedení vozidla: TAXI +180MM .... zdálo se mi že mám vzadu nějak moc místa.. že by to byl ten delší? nevím jak se to totiž pozná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Delšího supa poznáš, že má zadní sklo ve dveřích o cca 15-20 co delší. Ale to taxi není to spíš, že je uvedená celková výška i s označením TAXI na střeše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Aha takhle se pozná... no celková délka v techničáku je 4899mm, ale s tím taxi nevím jak to myslíš teďka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Taxi má na střeše to označení a mělo by být napevno. Takhle jsem to myslel. Je braná celková výška i s tím označením. Ale nevím to jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 to je zas hic jak sv...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Hele? Na Mácháč už zavedli internet? Soudruzi říkali něco o příští pětiletce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Žraločku, nevim jestli zavedli, nebo ne, ale já su ještě doma!!! Vyrážím až zétra ráno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 ahoj kluci - delsi dobu jsem tu nebyl, ale ted mam konečně dovolenou Toho 17.7. bych mohl dorazit - přecijen to mám asi ze všech nejblíže Takže pokud se něco nepo... a letadla budou normalne letat tak dorazim a rád Vás uvidim (15.7. se vracim z dovci) Mám přes mesíc Golfa IV a neustále řeším servis - porad mi svítí kontrolka emise - hlasilo to vadnou lambda sondu, ta se vymenila, ale porad tam skacou nejaky sporadiscky zavady a ne a ne se toho zbavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Od toho tu je VW SCENE a FÓRUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic ve zlém! Dnes jsem měl tu možnost si říznout do Tvého bývalého auta a ani nevíš jaký to byl pocit!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 (editace) Co jsi s ním dělal ??????? Jo už asi tuším - okénko, že ? Editováno: 5. Červenec 2010, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Libore už su doma, v pohodě , ani sem si nevšiml že bys měl ňákej lepší nebo kdoví jakej pocit hm hm hm . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 zdravím kamarádi,tak volno končí a zítra zas makat.No i když já volno měl jen teoreticky,protože sem makal na chalupě a můžu říct,že u míchačky bylo pěkný horko.zas sem opálenej jak kdybych se vrátil z malty.čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Lepsi u michacky nez doma se zapalem plic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvý. Motorkáři se ho zželí a opatrně ho odveze domů. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdraví. Ptáček se za několik dnů skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidí mříže, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a říká: "Ty vole, já ho zabil lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Ahojda.Zdravím všechny.Venku je katastrofální vedro,tak hlavně dodržovat pitný režim,šup tam jedno pivko.Přeji krásnej zbytek teplého víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 pitný režim se musí dodržovat,ele v tomle horku je to spivkem ošemetný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 jeden na ziaciatok tohto tyzdna: Ide lev po krajine a stretne korytnačku. Pýta sa jej: - Kto je pánom všetkých zvierat? - No predsa ty, lev. - odpovie so strachom korytnačka. Lev ide ďalej, stretne supa a pýta sa ho: - Hej, ty vták, kto je pánom zvierat? - Ty, lev. - odpovedá sup. Lev ide ďalej a všetky zvieratá mu odpovedajú rovnako, až zrazu stretne slona a pýta sa ho: - Hej, ty tlsťoch, kto je pánom zvierat? Slon sa naštve, chytí leva chobotom, zmláti ho a pustí. Lev po piatich minútach vstane a hovorí: - No, nemusíš sa hneď tak rozčuľovať, keď niečo nevieš. ; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 jak chlapci ??? horuco, horuco ??? tak jeden na utorok : Chlapec v lekárni: "Dajte mi balíček kondómov. Príchuť jahoda. Alebo nie, "malina". A existuje "jablko"? Alebo máte aj "banán?" Dedko, ktorý stojí vo fronte: "Synku, chceš trtkať, alebo variť kompót? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a Róm. Zrazu Američan začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí: - My toho máme v Amerike veľa. Francúz začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí: - My toho máme vo Francúzsku veľa. Róm pozerá na Slováka a hovorí mu: - Dúfam, že ťa nenapadajú žiadne somariny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 jeden pravdivy : Idú dvaja slovenskí turisti v Tatrách pod lavínovým previsom a jeden hovorí: - Dávaj bacha. Teraz stačí slovo po česky a jebne to na nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Pěkný zbytek víkendu vám přeju kamarádi.Já jsem opět v práci.Jinak u nás(a nejen u nás) pěkně sprchlo.To byla včera bouřka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.