Sejis Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 zdar pánové,tak jsem promáznul témata v sekcích S1.......tak pokud má někdo problém,at se obrátí na mou maličkost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 krásné dobré ránko pánové,no a ještě se vrhnu na kecálky na S2........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Hezký den taky všem a směle do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 jak sa dari panove ??? to ste vedli ?? : Zpráva z kanadského tisku !!! V Kanadě se začaly množit případy napadení člověka medvědem, a tak se na odpočívadlech okolo silnic a u vstupů do přírodních rezervací začaly objevovat informační cedule s tímto textem: Vážení návštěvníci, ve vlastním zájmu si uvědomte, že medvěd je nebezpečné zvíře a vyhýbejte se proto styku s ním. Velmi důležité je medvěda nepřekvapit, a proto doporučujeme na oděvu při vstupu do lesa nosit malé rolničky. Rovněž je známo, že medvědi nesnášejí pach pepře, je proto dobré u sebe několik sáčků pepře nosit, případně jím svůj oděv přímo posypat. Je velmi důležité rozlišovat mezi medvědem černým, který je relativně přátelský a medvědem grizzlym, který je velmi nebezpečný. Blízkost medvěda nám pomůže odhalit i přítomnost jeho trusu. Trus medvěda černého je světlejší, řidší a je ho méně. Trus medvěda grizzly je hojnější, hustší, páchne po pepři a bývají v něm malé rolničky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 ...ten je dobrý Vilo dobré ráno a úpěšný den,já si jdu koupit zánovní motor do VW T4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 hm.........tady je nátřesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Nevyšiluj předsedo! Na to jsi si mohl už zvyknout! Jsou prázdniny! Ber to tak, že lidi už nemají zájem! Jsou na nás nasraní! Ty jim dáváš samou výstrahu, napomenutí a mažeš jim příspěvky a já je prudím, že zakládají stejné témata, citují příspěvky atd. Já si z toho hlavu nedělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Tak vás zdravím a ať se daří vy tři pánové (víc to za týden nedalo) . Nikdo nechodí už ani do hospody, i když je vedro a jako prase mělo by být natřískáno. Hele co jsem dneska na iďesu našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Já to říkám pořád, že jsi RYBA a ne RIBA ! Ale nikdo mi to nevěřil! Tak kdo jde dnes večer do hospody? Ale do skutečné. Najde se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 ....máš pravdu Líbo ...je horko,že mě nebaví ani psát Ríšo,to je dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Kurňa to jsme to tu oživili. Do hospody bych zašel, ale až zítra. Dnes nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Tak zítra! Kdo se přidá? Je mi jedno kam. Dáme si do sosáčků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 já určitě!!!! tuti fruti!!!! :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 já makám až do neděle ale pak tomu dám čočky.Brej pozdní večer kamarádi.Abysme po víkendu nemuseli místo pivečka hřát čajíček.Rosničky se zbláznily a hlásí zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 dobré ránko při kafíčku-čajíčku já odpoledne odjíždím na chatu,neb mám alespon doufám volný víkend,protože příští se nezastavím nonstop do nedeěle 14 hod. Vzkaz pro Ríšu a Libora,sejdeme se v sobotu u mě na chatě ,pokud ano,tak mi oba zavolejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Liborku,vše nej nej k dnešnímu svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Děkuju! Máš u mě panáka až se uvidíme! Co piješ? Víš, že mám mlsnou hubu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 krom asfaltu vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 (editace) Kdo se bude chtít zastavit, tak dnes v 18:30 Vítězné náměstí Praha 6, restaurace Plzeňský Prazdroj. (bývalá ČSOB na kulaťáku). Jirko mluvil jsem s Liborem a ten zítřek platí. http://www.kulatak.cz Editováno: 23. Červenec 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Ahój kamrádi, trochu jsem si užíval léta a jsem zpět. Nějak mě zase chytlo kolo tak si vybírám nové. Už na něm jezdím i do práce. Ať se vám to zítra vydaří, přes víkend máme Teambuilding tak si na Vás připiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Čau kucíííí.Příjemný víkend. Jardo já si taky koupil kolo a plánoval co vše neprojedu.No a krom toho že si na něm jedu do garáže pro supa a nebo jedu do hospůdky na škopíček,tak jinak je pořád doma.Nějak jsem se unáhlil. Jirko,Libore,Ríšo- příjemnou sobotu Vám přeju a užijte si to.Tobě už jsem Libore psal a přál na icq ale ještě jednou vše nejlepší k svátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Ahoj bando, tak vám přeju dobrý začátek týdne. Jinak páteční posezení v hospodě bylo super a o sobotě u Jirky to platí dvojnásob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Zdravím při pondělku.Konečně mám dovolenou tak se budu jen flákat.Sice počasí nic moc ale to je fuk.Přeji krásnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 pěkný začátek týdne kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 zdar všem,hlavně kamarádům více foto v mé sekci "váš sup" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.