Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jak sa dari panove ???

to ste vedli ?? :

Zpráva z kanadského tisku !!!

V Kanadě se začaly množit případy napadení člověka medvědem, a tak se na odpočívadlech okolo silnic a u vstupů do přírodních rezervací začaly objevovat informační cedule s tímto textem:

Vážení návštěvníci, ve vlastním zájmu si uvědomte, že medvěd je nebezpečné zvíře a vyhýbejte se proto styku s ním. Velmi důležité je medvěda nepřekvapit, a proto doporučujeme na oděvu při vstupu do lesa nosit malé rolničky. Rovněž je známo, že medvědi nesnášejí pach pepře, je proto dobré u sebe několik sáčků pepře nosit, případně jím svůj oděv přímo posypat. Je velmi důležité rozlišovat mezi medvědem černým, který je relativně přátelský a medvědem grizzlym, který je velmi nebezpečný. Blízkost medvěda nám pomůže odhalit i přítomnost jeho trusu.

Trus medvěda černého je světlejší, řidší a je ho méně.

Trus medvěda grizzly je hojnější, hustší, páchne po pepři a bývají v něm malé rolničky...

Vloženo

Nevyšiluj předsedo! Na to jsi si mohl už zvyknout!

Jsou prázdniny! Ber to tak, že lidi už nemají zájem! Jsou na nás nasraní! :) Ty jim dáváš samou výstrahu, napomenutí a mažeš jim příspěvky a já je prudím, že zakládají stejné témata, citují příspěvky atd.

Já si z toho hlavu nedělám. lol

Vloženo

Tak vás zdravím a ať se daří vy tři pánové (víc to za týden nedalo) :help: . Nikdo nechodí už ani do hospody, i když je vedro a jako prase mělo by být natřískáno. :feve: Hele co jsem dneska na iďesu našel. :smich:

post-33064-1279795626,1759_thumb.jpg

Vloženo

já makám až do neděle ale pak tomu dám čočky.Brej pozdní večer kamarádi.Abysme po víkendu nemuseli místo pivečka hřát čajíček.Rosničky se zbláznily a hlásí zimu

Vloženo

dobré ránko při kafíčku-čajíčku :)

já odpoledne odjíždím na chatu,neb mám alespon doufám volný víkend,protože příští se nezastavím nonstop do nedeěle 14 hod.

Vzkaz pro Ríšu a Libora,sejdeme se v sobotu u mě na chatě :kol-147: ,pokud ano,tak mi oba zavolejte :kol-132::palec2:

Vloženo (editace)

Kdo se bude chtít zastavit, tak dnes v 18:30 Vítězné náměstí Praha 6, restaurace Plzeňský Prazdroj. (bývalá ČSOB na kulaťáku). -_-

Jirko mluvil jsem s Liborem a ten zítřek platí. :clap:

http://www.kulatak.cz

Editováno: , autor: riba
Vloženo

Ahój kamrádi, trochu jsem si užíval léta a jsem zpět. Nějak mě zase chytlo kolo tak si vybírám nové. Už na něm jezdím i do práce.

Ať se vám to zítra vydaří, přes víkend máme Teambuilding tak si na Vás připiju wink.gif

Vloženo

Čau kucíííí.Příjemný víkend.

Jardo já si taky koupil kolo a plánoval co vše neprojedu.No a krom toho že si na něm jedu do garáže pro supa a nebo jedu do hospůdky na škopíček,tak jinak je pořád doma.Nějak jsem se unáhlil.

Jirko,Libore,Ríšo- příjemnou sobotu Vám přeju a užijte si to.Tobě už jsem Libore psal a přál na icq ale ještě jednou vše nejlepší k svátku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...