riba Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) Taky zdravím kamarády. Honem jsem pospíchal do sekce váš sup a zatím nic. Asi se na tom pracuje. Ááááááááááá už to tam je, tak jdu na to. Editováno: 28. Červenec 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Pěkný den kamarádi.Tak jaké máte u vás počasí?U nás je ztaženo ikdyž dnes jsem viděl u ślunko nicméně na netu píšou že v noci nás zasáhnou vydatné deště. Opatrujte se. Jo a jen info uzavřel jsem u Alianz novou pojistku na auto.Cena 2700kč/rok.Moc dobrá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Ahoj Víťo. U nás střídavě oblačno, i když se to začíná kumulovat a něco z toho odpoledne nebo k večeru určitě bude. O víkendu protáhnu supíka, 200km tam a 200km zpátky. Už se těším, to popojíždění na krátké trasy už mě nebaví a potřebuju provětrat a supík taky. Ke všemu má být na víkend hezky. Jinak pojistka moc dobrá, taky by se mi to líbilo. Na mini srazu jsme probírali možnost sejít se a Jirka to snad vyvěsí zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) cest praci panove . uz ma nebavi tolko makat . Co tak vypalit cerva niekde ???? Teraz cez leto to bude tazke, ale september by mohol byt nie ??? /* pre neslovakov s neskoro narodenych je to zari s makkym r */ Editováno: 29. Červenec 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 ahoooj klucí jo Ríšo,to je taky možnost,ale vím,že nebude opět zájem,ale je to možnost se sejít v Příbrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Vick: tak to máš moc hezkou cenovku. Já jsem nakonec přešel k Triglavu a už tam budu řešit PU. Někdo chtěl moje světla, ale jsou přidělaný fest. Nejvíc práce mi dá opravit ten nárazník No Příbram je kousek, já bych v sobotu přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 (editace) ty me by asi jeblo.... co to je za kokota takhle rvat svetlo ven.... kde se ti to stalo? Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tak toto fakt nase*e! Možná další důvod, proč nepřidávat d. svíceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Určitě pro ně šel někdo najisto. Normálně nejsou skoro vidět. Navíc se to stalo v noci. Parkuju venku, před barákem. A hlavně teď zapomínám rozsvicet hlavni světla. Holt si člověk rychle zvykne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 to Riba:no Riso je to za humny.Slabych 440km to jde :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Jardo tak to je mi líto.Že je to všecky pořád tak láká kurvy jedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Víťo, dával jsem to jen jako možnost. Nakonec Jirka to správně a přesně okomentoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 ......jedu v sobotu ,ale pracovně,dále to už rozebírat nebudu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 ahoj bando. Jeden na stvrtok : Sedí východniar v krčme a všimne si na polici za výčapom fľašu od uhoriek plnú desaťeuroviek."Ta ci Boha ! Ta to co tam mace ?" To je taká súťaž. Dáte desinu a keď splníte tri úlohy je fľaša euroviek vaša.", vysvetľuje krčmár. "Ta ľahšie nemace ?" Podá barmanovi desinu a ide na vec, "ta co treba zrobic ?" "Tak po prvé musíte vyslopať liter borovičky na ex. Za druhé máme na dvore besného pitbulla s boľavým zubom - ten mu musíte vytrhnúť a za tretie, nad nami býva osemdesiat ročná baba, ktorá ešte nikdy nemala chlapa a tú musíte riadne vydrbať... Upozorňujem vás, že sa ešte nikto nedostal ďalej jak za prvú úlohu, takže veľa šťastia." Východniar bez mrknutia oka vypije fľašu borovičky a opitý sa vypotáca na dvor. Odtiaľ sa chvíľu ozývajú zvuky zápasu a potom strašné vytie. Po nejakej dobe do baru vpadne vychodniar ušpinený, otrhaný, víťazne sa rozhliadne po prítomných a zahlásí: "Tak a dze je ta baba s totym boľavým zubom???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Kdo pojede na sraz který je zde: sejdeme se v sobotu mezi 8:00 – 8:30 hod tady. Loc: 50°1'20.435"N, 14°23'37.293"E. Pumpa OMV Strakonická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) ahoj,kamarádi,poslední dobou nevím co dřív.Do večera v práci a to po nás chtějí i soboty a při tom dodělávám barák,abych už měl taky svoje bydlení.Nic pořádně nestíhám a doufám,že tohle tempo přežiju a nešlehne to semnou.Našel sem volnou chvíli taky trochu z důvodu že u nás prší a tak to tu pročítám.Myslím si,že ta návštěvnost zase vzroste až bude hnusně a bude čas sedět u kompu.Nu určitě někdo řekne,když člověk chce tak si čas udělá.Jen záleží jak kdo je vytížen.Nu mějte se kluci fajn a užívejte dovolených já ji budu mít v září a vypadá to,že bude jako červencová na maltě s lopatou.čusky Jardo,za tohle bych sekal nekompromisně ruce.Udělal by to po druhé a pak by chcíp hlady,páč by se něměl čím nažrat.postupně by toho nechali.takovou práci tě to dalo a negramot to takle vyrve. Editováno: 5. Srpen 2010, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Viem co to je, ja teraz finishujem s barakom tiez. Takze v jednom kuse som v otackach . Kazdy vikend BA-VYCHOD, no [proste zaberacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 tak toto ma dnes dostalo: Teacher: Can you tell me the name of three great kings who have brought happiness and peace into people's lives? Student: Well, smo-king, drin-king and fuc-king. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 very good hlavně -king jinak dobré dopoledne a pokud možno úspěšný týden jinak na srazu byla již dnes klasická trojka sejis-riba-žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 pekny vecer prajem, som trocha unaveny, ale predsa. SEJIS, príde na verejné WC, rozopne si zips na nohaviciach, dá ruky za chrbát, a začne močiť. Moč mu strieka na všetky strany, a chlapík vedľa neho odskočí, a hovorí mu: - To si ho neviete chytiť normálne do ruky ? - Kto ma raz zradil, tomu ruku nepodám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 ..to se díky bohu ještě nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Nelži! mě už se to stalo vícekrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 to chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Hej! Admine!!!! To se sluší mi v příspěvku něco připisovat! To je zneužití pravé moce! To poženu níže!!!! ale máš pravdu,stává se mi to často a jsem hroznej žalovníček :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Zdravím chlapáci při uterku.Počasí se trošičku zlepšilo tak nálada je lepší.Přeji krásnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.