žralok Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Jak to děláte s tou prací? Já jsem byl v práci naposledy v sobotu a půjdu až v pondělí! Jinak přeji krááááááásný prodloužený víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 njn nezbývá než závidět!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Hoj kluci, tak jsem tu . Nic moc tejden. Vůbec nic nestíhám, teď jsem dorazil z práce tak trochu vydechnu. A příští tejden zase na Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Zdar kamarádi.Tak ještě dnes a taky víkend.Ale aspoň je to líp placeno.Jinak hned po šichtě mě čeká cesta do Břeclavi tak doufám že někde neusnu po cestě. Opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Bohumín a Horní Planá prdéééél zakopanááááá ......... :smich: Mělník a Louny město pro blbouny :smich: hezký pátek hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Ahoj kucí.V tejdnu si to valím tak 100km/h na Prahu a najednou divočák.prásk do něj.Ještě že jsem měl postřech a tak jsem to strhnul do leva a nabral jsem ho bokem.NAŠTESTÍ to vodnesly jen plasty a promáčklej chladič vzduchu.Ještě vypadla čočka xenonu z držáku vevnitř ve světle tak jsem to musel operativně dostat na zpět a povedlose.Tak bacha na ty prasata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 koukám to jsi měl štěstí, já jsem jel ve čtvrtek v noci služebákem kolem Frýdlantu a za zatáčkou stály přes cestu krávy. Asi někomu utekly a ubrzdil jsem to jen tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Zdravím, když to vidím pánové, tak opatrně na těch silnicích ... kor ted o ty svátky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 úspěšný začátek předposledního měsíce v roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Jo jo, letí to jako blázen a za chvilku máme konec roku. Tak ať se všem daří a bacha na mlhy, začínají docela zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Zdar bando.U nás teplo jak na jaře.Ráno vstávám do práce a venku 14 stupňu.Akurát pořádný vítr.Jen tak dál.Ať to vydrží co nejdéle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FalconCZ Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Zdravim lidi koukam, že nejsem sám co tu něco sestřelil. V pátek při cestě na noční sem se potkal se srnkou, stačil sem akorát šlápnout na brzdu a trochu to stočit, ale to už byla srnka na prostředku auta a už jen viděl jak přes auto letí kusy mřížky před chladičem a objevila se hláška porucha předního světla. Dál to odnesly mřížky na nárazníku, držák nárazníku a to světlo pravý (xenon). Sice nepraskla žádná žárovka ani samotný xenon, ale praskly držáky a v pravym rohu i kryt a odnes to i odstřikovač. Chtěl bych se zeptat jestli se dá sehnat jenom ta samotná krabice světla a přendat to nebo se to musí koupit komplet. Jestli s tim máte někdo zkušenosti byl bych rád za info. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Dávejte si na to pozor kamarádi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Viděl sem na bazoši prodávat prázdná světla, ale jestli se to vyplatí a jak je to s montáží ti bohužel neporadím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 já jsem to řešil před rokem a půl na cestě zpět ze srazu,též srnka..........bixenon vydržel,ale nevydržel ani jeden držák škoda 90 tisíc,jenom bixenon HELLA tudíž originál 21 500.,kč ale dá se sehnat levněji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FalconCZ Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Akorát se chystam to jít odstrojit a vyndat to světlo. Tak uvidim jak to bude vypadat, jestli by se to dalo jenom přendat nebo se bude muset koupit celý jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Kajle, fšechno nejlepčí k sfátku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Libolku, dějkuji mooooooc, je milé Tvé vzpomenutí , i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Karlos ,vše nej nej k dnešnímu svátku a hlavně zdraví na první místě a at to co nejdříve oslavíme -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 I já se přidávám s přáním všeho nejlepšího a konečně jsme komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Klucííííí, jem v krátkosti, už na mne čekaj. Mooooooc Vám všem díky a budu na Vás myslet do té chvíle, než padnu za vlast! Je to mooooc milé a už se těším na posezení na Victorce sbad se mi taky povede a hlavně Ríšo máš pravdu Prag tvrdé jádro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Karléééé , já su tady takýýý, takže všecko nejlepčí, a at se ti splní všecko co si přeješ!!! Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Klucíííí,bylo to včera opravdu náročné, to víte, už asi mám nárok (jako dědek), ale povedlo se to. Ale ráno, co ráno v deset dopoledne to bylo !!! Jinak se těším až se sejdeme u Jiříka na Victorce, pak oslavíme všechno najednou:clap: Martine,jsem rád, že si tu takééééé a myslím, že nejen já, jistě zapadáš mezi "tvrdé jádro" Tak a "bando!¨"! Ještě jednou všem moooc děkuji za milá přání, moc mne to potěšilokol5 a mějte se všeci moc fajn a užijte si víkend, zdravím:_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Ale copak? Dědek se nám pjobudil ! Koukni se do zjcadla. Máš na zádech opičku! Teda opici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Karlééé že by se povedlo to Bacha na to aby pro tebe nemusel Jirka rychlým autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.