Sejis Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 příjemnou sobotu pánové ozvi se Rišáku,půjdeme na 14 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Musím se omluvit Richardovi, podezíral jsem jej neoprávněně, že ještě vyspává, už jsem tady měl SZ! Promiň Ríšo a ať se s Jirkou u těch kuželek moc spol. neunavíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Ahoj pánové, jdu se udělat za fešáka a rychle vypadnu. U nás se chystá větší úklid a u toho být nemusím. Ještě bych mohl dostat hadrem. Jiříku, určitě se ozvu, jakmile se osvobodím. Ahoj všem a pěknou sobotu a neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 .... neboj Karlos,neunavíme,ale já vím,že to pro tvoje záda ještě není,tak jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Jiříku, nejen záda, ale ještě pořád nejsem v pořádku, stále ještě beru prášky, ale je tolepší. Hlavně, abych byl zcela O.K. na pátek Kam chodíte na kuželky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Před chvilkou jsem dorazil a na bowling chodíme,bud jako dnes Novodvorská plaza,nebo Koněvova relax centr.tam jdeme zítra.dnes celkově vyhrál Ríša já druhý,hrálo nás 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Caues Supi kamaradi, ted jsem se vratil z Telce. Cesta namrzla a dal jak za volant videt nebylo Otviram pivsona a pripijim na pekny zbytek vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 pěkný víkend borci.U nás dnes skoro jarní počasí.Jen ten déšť mi do toho nějak nepasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Ahoj bando, tak díky Jirkovi a jeho partě jsem dnes strávil velmi příjemné odpoledne. Karle, držím palečky at jseš do pátku fit. Já už jsem z toho marodění doufám venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Pěkný večer všem! Ríšo, díky za přání, doufám, že to zvládnu, je to o dost lepší a hlavně už skoro nemám teplotu - jen večer mírně zvýšenou. Mělo by to být po neděli snad O.K., alespoň v to věřím a doufám Jinak koukám, že jste si to pěkně užili, soudím jak z Tvé reakce, tak i Jiřík psal, že to bylo fajn, jen jsem cítil, že se mu nelíbilo, že jsi jej porazil, nic si z toho Jiříku nedělej, to jsi nevěděl, že Richard je bývalý vicemistr světa???? Kucí, mějte se moc fajn a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 ...Kájo,nevadilo,že Ríša vyhrál,byt jsem hravý jako kotě šlo o fajn odpoledne,prostě relax a legrace a ta byla i díky mé maličkosti......vyklouzla mi koule u stolu a než jsem jí chytil,tak se dokoulela až do naší dráhy a pochopitelně do žlábku a velmi pomalu se kutálela pá,no to víš,že jsme se tlemili všichni ,jako pitomci,tak jako všichni okolo,to se hned tak nevidí jinak přeji relaxační neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 .........Jiříku, chtěl bych být "MUŠKA JENOM ZLATÁ" Musela to být pořádná sranda Všem pěknou neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 No koukám, že víkend byl veselý :-) tak ať Vám vydrží troška elánu do toho prac. týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 pěkný večer lidičky.Dnes jsem provětral supíka a hned jsem zjistil že se mu už zase nechce brzdit darebákovi.Takže myslím že už to nebudu moc odkládat a pomalinku polehounku začnu kupovat ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 ......no i já jsem dnes po dlouuuuhé době provětral Supíčka,vše ok,akorát se mu nechtěly naklopit zpět zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Jiříku, já sice jsem toho svého neprovětral, ale alespoň jsem jej v garáži nastartoval a nechal chvilku běžet při otevřených vratech,jen aby jsem se ujistil, že mne zase náhodou nenechá ve štychu s vybitou baterkou, ale bylo vše O.K. zaplať P.B. Všem pěkný začátek týdne, který právě začal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Všechny vás zdravím v novém pracovním týdnu. Hlavu vzhůru a hurá do práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Dobré dopoledne, já už provětral, vše ok, jen si jdu pro nové destičky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 To se máte. Každý něco provětrává ajá mám supa na dílně na heveru a čekám na posranej startér ktrý měl přijít v pátek a budu ho mít až v úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Pěkné poledne pánové a dobrou chuť k obědu. Mne čeká tenhle týden nákup baterky, Sup je po ránu líný startovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Dobré odpoledne na začátku týdne pánové. Taky se musím pochválit, supa jsem v sobotu prohnal ruční myčkou včetně úklidu interiéru. Tam toho bylo. Už si to zasloužíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Richarde dobrá inspirace, taky mu to dopřeji :-D třeba až já budu mít narozky :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 zdar pánové,tak jsem z5 na otočku Frenštát p Radhoštěm a zpět cesta slušná až na mlhy na Vysočině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 buďte pozdraveni mládenci.Jiříku tak tos nebyl daleko ode mě.Byl jsi supem nebo sanitou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.