Peny Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 hezký dobrý večer všem.přestěhoval sem se na chalupu sem tu bez netu tak píšu od sousedů.v dohlednej době snad už budu zas s vámi v kontaktu,tak mě omluvte.čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Haloo hospodo, to snad není pravda, tady dnes snad bylo zavřeno ? Tak holt mi nezbyde nic jiného, než dopít svoji "neperlivou" a jít dělat něco jiného To Peny: postrádali jsme Tě tady, ale chápeme, že na chaloupce je dobře a ne vždy a ne každý má na chalupě připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Huráááá !!!! Dnes jsem v hospodě první a tak brzo ráno. Mám ke snídani kave a palačinky. Kdo si dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 no mě stačí čajík po ránu,který už mám bez tak vypitý dobré ránko chlapci faktem je,že ty silnice,to je slalom a ty díry,že by si tam haksnu zlomil i mamut a pánové na jaře až to povolí úplně,to budou pasti -jámy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) Tak to aby Karlík zůstal doma a nikam nechodil. Ještě do takové jámy spadne. Kdo by ho tahal ven. Já ho tahám ven jen když . Ale ne Karla! Editováno: 20. leden 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 A už zase sněží. Kluci, jak je v práci? Děláte něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 S váma dnes není řeč. Jdu se najíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) S váma je dnes zábava. Jdu se raději nažrat a něco vypít. Mám domácí jitrnice, které svět neviděl !!! Editováno: 20. leden 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 ..Hlavně si nedávej Líbo jelita,to by byl v tvém případě kanibalismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 klidně? ňáký jelita sem ti našel :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 , ja radsi slabsi parky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 kluci je tady nekdo z okoli Usti nad Labem? potreboval bych pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 zdar hošové.Tak dnes poslední noční a konečně víkend.Jinak zas má mrznout o víkendu.Mě vomejou.kdo se má furt tak moc oblíkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 to Laras: Marťas vše nejlepší k narozeninám.Ať se ti vše splní kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 příjemnou malou sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Pěkné pozdravení všem! Už se to krátí a máme víkend, pěkně si jej všichni užijte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ahoj, diky Vicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Ahoj bando, hezký víkend. Nějak nestíhám moc práce. Hovno malá sobota. Marine, připojuju se k Vítovi a taky přeju vše nejlepší k narozeninám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Ríšo, jen jestli je to prací ????? Já bych to viděl tak, že se Ti práce nahromadila díky jiným aktivitám, nee , ale Ty to zvládneš, jseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Jasan Karle, holt každá sranda něco stojí. Já to doženu a snad i předeženu, aby zbyl čas na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 No vidíš jak Tě to nakoplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 wííííííkéééénd je tadííííííí půl pracovní půl relax bowling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Jiříku, tak si říkám jestli by jsi neměl vyhlásit celostátní pátrání po Járovi (Ace Venturovi), hoch se nám asi opravdu zamiloval a vypadá to, že je zcela ztracený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Pěkný víkend všem kamarádi.Zítra si lehce odpočinu a v neděli mě čeká led a brusle a výměna termostatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.