Lanny Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Počasíčko nádhera, snad to vydrží i přes víkend ? Kéž by a hlavně všem moc pěknej a vydařenej víkend přeji z prosluněné Prahy Užijte si to všichni v pohodě a Ríšo, Ty obvzlášť!! Jiřík se nám nějak vytratil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Máš tam nádherně Peny Jinak všem co už mají padla přeju pěkný víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 (editace) ahoj kamarádi,tak už mě technici připojili internet tak už budu zase v vámi v kontaktu a nebudu muset běhat k sousedům.Včera u nás zase padala ta sračka bílá,už mě to nebaví uklízet. Tak sem sme se přestěhovali z paneláku a je tu neskutečnej klid,ještě že na uklid toho bílýho sajrajtu máme pomocníka Láďo nádhera. Ať se vám tam móóóóóc líbí. Koukám, že máš pomocníka i s ovládačem. To se to pak uklízí. Karle děkuji ti neobyčejně. Editováno: 28. leden 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Taaak po dlouhé době a pořádné dávce km Vás všechny zdravím a zároveň přeji pěkný víkend plný sluníčka a zimních radovánek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 ...ahoj kamarádi i já Vám přeji dva dny lenošení i já patrně budu relaxovat,klasika bowling atd,,,,tak příjemné flákáníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 ....tak co jééé Fšichni ještě v pelechu,nebo co ,,,,vstávat a cvičit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Jiříku, tak co? Příjemné flákáníčko, nebo "fstávat a cfičit"???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Karlos,klasika pokud nepracuji----dobrá snídaně na vidličku-mash-autosalon-mash-bowling -nákupy--- panáček-tv- - ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Bré sobotní dopoledne kamarádi.Tak jsem chtěl i při sobotě něco málo udělat ale opět se na to Inverze trvá a ještě ke všemu mrzne tak zůstanu v pelechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Dobré ráno pánové. Tak jsem taky konečně vylezl z pelechu. Cvičit se mi ale moc nechce. Jirko maš to moc pěkně poskládané, ani by jsi nemusel nic psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Také Vás zdravím. Že by dnes byla nějaká hojná účast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Jiříku, jak píše Richard, skutečně " to máš pěkně poskládané", ale příště se přijedu podívat na to "cfičení" Spíš se přikláním k Richardově filosofii, to víš, přece jen jsme o něco mladší!!! Jinak všem pěkné zažití sobotního oběda a pěknou pohodičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 (editace) Zdravím fšecky!!! A ptám se , máte už každej svoji kartičku ??? Editováno: 29. leden 2011, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 ...tak dnes už zbývá ....nyní probíhá a chybí - a pak ....................... :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Ja na to nebudu, chybí mi ta moje je tak na nějáky přemlouvání Asi budu muset na výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 kamaradi,vcera me z oka vyndavali sponu od rozbrusky.nezkutecna bolest,snad i vetsi nez operace laserem.ta byla min bolestiva.mzouram tu na to jednim okem.tak se mejte a jen tak se valejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Pěknou neděli všem! Láďo, tak to Ti asi nikdo z nás nezávidí, na rozdíl od té Tvé zimní pohodičky a klídku, kterou tam máte nádhernou! To Riba:ˇRíšo, že by jsi byl ještě na výletě??? A co Ty Jiříku? Už máš po cfičení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Pěknou neděli kamarádi.Tak končí období nicnedělání a večer jdu na šichtu.Mě z toho Víkend v hajzlu a do dalšího daleko.Tak užívejte volno pánové a opatrujte se. Láďo a ty dvojnásob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 dobrou chut,pokud právě někdo obědváte,já budu za chvilku..... Ríšo rozumím Ti Ládo,opatruj se a dávej na sebe pozor,muselo to být velmi nepříjemné s fatálními následky... Víto čágo kámo.leden je už v prd..i už jenom hnusnej únor překonat a budeme se těšit na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Krásnou neděli všem. Nic nedělám a na to. Zítra taky. Půjdu až v úterý. Ach jo. To je život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ahoj , tak tak, víkend v prdeli a já zas zítra jedu na týden do Čáslavi , tfujtajbl tak se mě tam nechce Láďo , s tím okem to znám, i když sem tam neměl šponu ale maltu, takže písek a vápno a bolelo to že bych se . Tak zatim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Šponu už jsem měl taky v oku a docela jsem trpěl. Nakonec mi pomohli o víkendu ve vojenské nemocnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Pánové, žádná špona, žádná malta ... relaxoval jsem celý víkend bez PC, se ženou a krásnej klídek .. tak všem dostatek sil při náročném ledno-únorovém týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ahoj kluci, tak se hlasím zpět mezi živé. Ne, dělám si srandu. Rešil jsem hodně problémů, také bydlení s přítelkyní a stěhování. A nezbýval mi na nic čas. Takže už zase budu pravidelný návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Tý vole! Jarda žije! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.