Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

tak jsem se vypravil ve čtvrtek na Moravu, vyrážel jsem z Letňan, v rádiu hlásí na výjezdu z Prahy na D1 kolonu 40min. Tak jsem si to naplánoval objet a napojit se až v Mnichovicích. Hned za Letňanama jsem najel do díry a prorazil pneu (za 5minut už jsme tam stáli dva). Aspoň jsem si vyzkoušel, že pořád umím to kolo vyměnit, naposled jsem to dělal v autoškole :-). Říkal jsem si, ještě že tam nemám to lepení, to by mi na tu 6ti cm díru nepomohlo. Zajel jsem s tím to pneuservisu a naštěstí už tam měli naskladněny moje letní kola. Nakonec jsem stejně vyjížděl z Prahy přes D1 a pěkně si vystál 45minutovou kolonu :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko, moc hezká kytička, chtělo by jí ale rychle vyndat, aby nezkazila kořenovej základ. -_-

to hudra: Mě se to stalo předloni. Jedna díra zalitá vodou u krajnice a výsledek byl jedna pneu totálka, díra jako kráva a dva disky na rovnání. :wallbash: Bylo to jen bum, bum, předek a zadek a bylo vymalováno. Naštěstí mám taky rezervu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jiříku, fotky jsou moc pěkné, zvláště ta s Tebou :palec2: - mohu se zeptat kolik Ti platí jako managerovi (ani se nedivím, že oslavuješ prací) :smich:

Jinak Jiří, aby jsi nakonec neměl jako logo "ARBEIT MACHT FREI" ;):) , všeho s mírou a víš jak psal Žralok, že peníze kazí charkter! Večer si dej i za mne, AŤ ŽIJEŠ !:kol-45::kol-35:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak me pomalu zacla pracovni sezona a konec leharka.zase budu hakovat od tmy do tmy,teda pokud bude dostatek prace,zatim to vypada na tri dny v tydnu.okna me vcera dodelali,ztihli to bez deste,tak sem rad.ted prijde na radu zatepleni strechy to uz si udelam sam a zbytek praci taky.Jen do elektriky se nepostim ,ta neni vydet a kope.

U nas se jede rallye sumava,tak budu o vikendu zase ve svym.mejte se fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa Jirko, je jaro a depka by už měla být na odchodu né? ;)

Příští rok si to snad vynahradíš. Na druhou stranu už ti nikdy nebude cet ale sát a vlítneš do mojí a Karlovi kategorie. Je to kategorie na hov… Protože když se ráno probudíš a nic tě nebolí, jsi tutově mrtvej. :rip::smich: To sem tě zas moc nepotěšil co? kol117 Zatím sobota u mě O.K. :kol-35:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ríšo ani nevíš,jak máš pravdu,to už zažívám bohužel pár let :feve: a lepší to již nebude ;)

Z jiného soudku,pojedeš na tuning v sobotu?Každý jiný rok jsem to sem dával,jako první sraz a možnost se vidět pokecat atd,ale jak jsem psal minulý rok,kašlu na to,zájem O a tak se pouze zeptám :) minulý rok to bylo o třech supech ,že ;)co dodat........bvlastně ano,hezký den všem :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já si dám panáka na dobrou noc a jdu do hajan, stejně tu nikdo není.

Jirko tři byl nával, to se jen tak nezopakuje. Vezmu vnuka a zeťáka a když nebudou mít lepší nápad, tak se na chvíli zastavím. Láká mě ten bramborák. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...