hudra Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 tak jsem se vypravil ve čtvrtek na Moravu, vyrážel jsem z Letňan, v rádiu hlásí na výjezdu z Prahy na D1 kolonu 40min. Tak jsem si to naplánoval objet a napojit se až v Mnichovicích. Hned za Letňanama jsem najel do díry a prorazil pneu (za 5minut už jsme tam stáli dva). Aspoň jsem si vyzkoušel, že pořád umím to kolo vyměnit, naposled jsem to dělal v autoškole :-). Říkal jsem si, ještě že tam nemám to lepení, to by mi na tu 6ti cm díru nepomohlo. Zajel jsem s tím to pneuservisu a naštěstí už tam měli naskladněny moje letní kola. Nakonec jsem stejně vyjížděl z Prahy přes D1 a pěkně si vystál 45minutovou kolonu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 To Ríša a Libor,děkuji za přání,dárky si od Vás vyberu až se potkáme,třeba tuto sobotu v Dlouhé lhotě na 1.tuningu letos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Jiříku, i já se přidávám k dnešním gratulantům u příležitosti Tvých narozenin. Pochopitelně hlavně zdravíčko a spokojenost a aby Ti vše vycházelo. Užij si řádně oslavu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Jirko, moc hezká kytička, chtělo by jí ale rychle vyndat, aby nezkazila kořenovej základ. to hudra: Mě se to stalo předloni. Jedna díra zalitá vodou u krajnice a výsledek byl jedna pneu totálka, díra jako kráva a dva disky na rovnání. Bylo to jen bum, bum, předek a zadek a bylo vymalováno. Naštěstí mám taky rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Díky Karlos,zatím oslavuji,ale prací :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Slíbené fotky z Berlína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 (editace) Jiříku, fotky jsou moc pěkné, zvláště ta s Tebou - mohu se zeptat kolik Ti platí jako managerovi (ani se nedivím, že oslavuješ prací) Jinak Jiří, aby jsi nakonec neměl jako logo "ARBEIT MACHT FREI" , všeho s mírou a víš jak psal Žralok, že peníze kazí charkter! Večer si dej i za mne, AŤ ŽIJEŠ ! Editováno: 4. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Karlos,někdy ti to povím,kolik platí,ale především jsme dlouholetí kamarádi s Ondrou a bojové sporty dělám celý život /karate-taekwondo/:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Tak to jsem nevěděl Jinak předpokládám, že už přeci jen došlo na oslavu, tak ať to stojí za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Ty jo, a to jsem byl na náčelníka drzej. Jirko, asi se ti budu muset v sobotu omluvit. Bojim bojim. Ty babě na fotce bych se do pazour dostat nechtěl. To by asi bolelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Ríšo to asi myslíš naší nejlepší boxerku Arletu Krausovou,to je milá dívčina pokud jí nerozlobíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Ríšo, Týýý wo.e, vidíš jak si člověk snadno naběhne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Ahojte lidičkové.Pěkný den přeju.Počasí je o ničem.Chčije a chčije.Zítra už mám denní tak to bude určitě krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) Při úterku "hospoda" vymetená Pro Boha, kde všichni jste Omluvenku má jen Sejis, Jiřík to měl včera asi náročné a tak není divu Editováno: 5. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Ahoj všem, co se snad dnes zastaví. Jirko, právě proto jsem to psal. Já zlobím rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 .....zdar Všem ,oslava byla minimální,nebyla ta pravá nálada.... jinak v sobotu na letišti u příbrami ahoj,já tam budu pracovně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 tak me pomalu zacla pracovni sezona a konec leharka.zase budu hakovat od tmy do tmy,teda pokud bude dostatek prace,zatim to vypada na tri dny v tydnu.okna me vcera dodelali,ztihli to bez deste,tak sem rad.ted prijde na radu zatepleni strechy to uz si udelam sam a zbytek praci taky.Jen do elektriky se nepostim ,ta neni vydet a kope. U nas se jede rallye sumava,tak budu o vikendu zase ve svym.mejte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Kurňa Jirko, je jaro a depka by už měla být na odchodu né? Příští rok si to snad vynahradíš. Na druhou stranu už ti nikdy nebude cet ale sát a vlítneš do mojí a Karlovi kategorie. Je to kategorie na hov… Protože když se ráno probudíš a nic tě nebolí, jsi tutově mrtvej. To sem tě zas moc nepotěšil co? Zatím sobota u mě O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Ahoj bando, dal bych si gulášovku a půl bochníku chleba. Dneska mě celej den pobolívá hlava tak to zaháním jídlem Peny: Ládíku tak ať se vám vydaří počasí i závod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Ríšo ani nevíš,jak máš pravdu,to už zažívám bohužel pár let a lepší to již nebude Z jiného soudku,pojedeš na tuning v sobotu?Každý jiný rok jsem to sem dával,jako první sraz a možnost se vidět pokecat atd,ale jak jsem psal minulý rok,kašlu na to,zájem O a tak se pouze zeptám minulý rok to bylo o třech supech ,že ;)co dodat........bvlastně ano,hezký den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Dobré ráno.podává se černá káva a ktomu zákusek.Přeji všem krásny a pohodový den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Pěkné dopoledne! Černou kávu se zákuskem, prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Tak já si dám panáka na dobrou noc a jdu do hajan, stejně tu nikdo není. Jirko tři byl nával, to se jen tak nezopakuje. Vezmu vnuka a zeťáka a když nebudou mít lepší nápad, tak se na chvíli zastavím. Láká mě ten bramborák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 ....tak i já se odeberu do kanafasu s přáním dobré noci všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Příjemný závěr týdne hoši.. Ok Ríšo,tak zítra pokecáme,já tam budu na cca 9.oo hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.