Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Kamarádi,tak už sem zase zpátky doma.Cesta byla fajn hlavně plavba lodí byla úžasná.Byl to nádhernej pracovní výlet do švédska.Na vykládce ve švédsku mě dost překvapila pěkná blondýnka,když přišla ke scanii a nacouvala s tou jejich monstrozní 25 metrovou severskou soupravou k rampě.Jí bych tak tipnul na lehkou kancelářskou práci a né na řidičku kamionu.Nu by to pěknej pohled a myslím si,že uměním by strčila do kapsi kdejakého chlapa.Pár fotek co sem cestou na fotil si můžete prohlédnout.

fotky z cesty do švédska

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec bando, je to pomalu jak u kulatý báby, nikde nikdo :smich: A už taková vedra nejsou, aby jsme se vymlouvali, že cestou nás přepadla strašlivá žízeň!!! -_-

To Peny: Péťo, tak jak to je s tou blondýnou? Na koho to platí?:huh: Láďa měl doma utrum?:D

To Passport: Davide jak jsi na tom se Supem?

To JohanJFV: Johane, vítám tě zpět mezi námi, pěkně dlouho jsi se neozval, snad to nyní napravíš? Pokud jsem informován, tak podzimní Vranov je naplánován na 17/18 září t.r. - mělo by to tady být vyvěšeno v nejbližší době, tak tentokrát si to volno budeš muset udělat!!! I kdyby jsi měl :wallbash:kol1

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim vas pri polednim odpocinku,vcera me sef oznamil nemilou a zdrcujici zpravu.Pojistovna za tatru zaplati jen 30 tis,a za to ji neopravi a ani uz nebude kupovat jinou sklopku,kdyz neni prace.Tak i kdyz sem za nehodu nemoh sem ted bez prace.kuwa to neni zpravedlivy,co ja v tej nasi prdeli budu delat?

Peta vas vsechny zdravi a opatrujte se.

Riso,jak ty si na tom s praci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar bando, tak vás zase všechny zdravím po delší odmlce. :) Nějak nestíhám. Snažíme se, z toho co zbylo, to rozjed pod jinou firmou. Uvidíme, ale moc velké naděje tomu nedávám. Tak ať se vám všem daří. Láďo, pěkný, taky bych jel na výlet, ale spíš někam na jih. Letos to na Kanáry nevidím. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to lanny:rano v praci,odpo vyzvednout svetla,pak hned do phy,a tted vecerim a jdu to davat dohromady,nez usnu,snad stihnu fotecku Karle,ale myslim,ze v sobotu uz se valce protoci.....hurrrraaaa,nemuzu se dockat

to Penny:ahoj Ladiku,uplne presne vim,jak se citis,taky jsem to zazil,porad se ptat a shanet,ja si pak reknul,ze uz vezmu cokoli,a v soucasny praci jsem 8 let....:-) js byl bez prace pres pulrok a hrabalo mi z toho,resil jsem to brigadkama atd,jestli to vecer stihnu,poslu fotku z lonskyho Svedska,ale myslim,ze ta je aktualni stale. :-)

to Riba:ahoj Riso,drzim palce at se ksefty hejbou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurá, tak dnes převážně pevné jádro do té správné hospody trefilo!:smich: Dokonce koukám, že už máme vyvěšený podzimní Vranov a můžeme se hlásit, prostě kucí se snaží :palec2: Jinak pánové, vůbec Vám, kteří máte problémy s prací nezávidím. Ještě, že Martin neklesá na mysli a stále se snaží hospodu rozesmát, nakonec smích bývá nejlepší lék na všechny depky!

To passport: Davide, věřím, že se už těšíš, ještě makáš na autí? ;)

To Peny: Ládíku, vidíš, že Ti tady všichni držíme palce - určitě se něco objeví, resp. něco najdeš!

Jdu se přihlásit na ten podzimní sraz, jsem zvědavej kolik nováčků se zapojí a přihlásí? Nějak se v poslední době vyrojili. Všem přeji pěkné snění a úspěšnou středu! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ked to tak vezmes, cely kluc kupis

ako nahradny diel a ak ho chces

nakonfigurovat - resp. sparovat s

centralnou jednotkou, tak to robia

cez VAG-COM pokial sa nemylim tak, ze

ho daju do zapalovania .. atd atd atd.

Editováno: , autor: Laam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...