riba Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 No, jestli se tohle povede, tak už teď se bojím, bojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 .....KDO SE BOJÍ, KAKÁ V LESE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Mizim směr Brno, provedu zjištění stavu lektvaru a zajistím dostatek na "Sosací párty" Neboj, Sejda nám udělá zdravotní dozor :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Zdravim z Brna a jeden Libereckej vtípek - drsnej: Víte jaký je rozdíl mezi norama a židy? ... Žádný . Oba národy se nevrací z táborů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Tak koukám Johan, že jsi opravdu ranní ptáče Pozdravení nejen Tobě do Brna, ale celé supí bandě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Taky všechny zdravím a konečně tu máme zase na chvilku léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) No to máš pravdu, ale v tomhle vedru už moc nefunguju. Ale je to pořádná změna, klima chladí takže klídek a doma je taky čím se zchladit. Ještě zítra a budu mít prodloužený víkend, v pondělí máme komplet volno... Editováno: 18. Srpen 2011, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Dobré dopoledne. Všem co mají dnes poslední pracovní den a i těm kteří mají prodloužený víkend přeji kráááásný pátek. Btw. včera kolega oslavil 30 let a nazval nás všechny po 30 členy Veterán klubu. Tudíž, VETERÁN KLUBE zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Kurva, zas tu nikdo není. Tak zase něco z cest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Ribo, Rybo, Rybičko! Dnes to vypadá, že budeš jako RIBA v alkoholu. Mám pravdu? Tak Ti přeju fšéééééééchno nejlepší ale hlavně zdraví a Zbytek si koupíš za prachy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Rovněž i já se připojuju s gratulací.Vše nejlepší Ríšo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 .... no tě pic, tak jsem se vzpamatoval po večerní smršti a koukám, že jsem asi slavil s Tebou Ríšo? ? Milý Richarde, též přeji vše nej, nej a jak už zmíněno hlavně to zdravíčko po všech směrech a ať se "DAŘÍ", Ty mi rozumíš a víš, co starej dědek může přát takovému zající, jako jsi Ty!!! Ať Ti to hodně dlouho vydrží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Ahoj , tak už zase po týdnu ve světě doma !! A Ríšo tak taky přeju všecko nej nej, ať se ti splní všecko co si přeješ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 zdar vsetkym, richard vsetko naj. Chladene pivecko na vecer bodlo velmi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Pánové, všem děkuji za přání. Snažil jsem se, abych neudělal ostudu. Všechno vyšlo a parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 (editace) Copak se to tady děje? Živočichové z mořského světa mají tento měsíc narozeniny a hned tak brzy po sobě! Tak všechno nejlepší Delfíne! Editováno: 21. Srpen 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Tak až teď sem si pročetl po týdnu všechny příspěvky a nestačím čučet jak se uchytl nápad na "sosací párty " , jak to nazval Johan, anebo košt . Jak sem napsal, nebyl by problem, takže uvidíme. Ale ještě švestky furt padají takže sbírám a sbírám. A uvidíme co z toho vyjde , záleží jaká je cukernatost ovoce a jaká je škvalita šťávy , jak probíhá kvašení , jestli v teple nebo je chladno, a s pomocí umělých kvasinek nebo bez nich . Takže sbírejte sliny !! A venku je hic jak ...., tak jedem do aqaparku Olomouc, tak zatim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Copak se to tady děje? Živočichové z mořského světa mají tento měsíc narozeniny a hned tak brzy po sobě! Tak všechno nejlepší Delfíne! [/quotenapsal jsi to přesně Libore.Tak do třetice všeho dobrého. Vše nejlepší žraloku k narozkám.Kristova noho-kristovy roky.Tak ať se vše povede kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Kurňa, to je přetlak. Kluci, Delfíne a Žraloku taky přeju všechno nejlepší a ať se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Ták Liborku a já nesmím chybět, takže taky všechno nej nej, a moc se neopij... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 (editace) Krásný počátek údajně nejlepšího týdne z letošního strašného léta - hezky si to všichni užívejte! Jinak naší RIBĚ - RYBĚ jsem již přál a tak se musím připojit s přáním pro zbývající mořské živočichy "ŽRALOKA A DELFÍNA", VŠE NEJ NEJ A JAK JE PRAVIDLEM, HLAVNĚ ZDRAVÍČKO, TO OSTATNÍ SI PRÝ ZVLÁŠTĚ ŽRALOK KOUPÍ! Jinak on, když má ty kristova léta, tak by měl být už konečně osvícen, nee??? Tak přidat stimulaci a hurá na to! :prc: :prc: To Martin35(38): Martínku, tak dlouho jsi si koledoval, až se naše "Supí sací komando" sjednotilo na tom, že ten košt bude muset být proveden, ale neboj, už řešíme, že si dojednáme nějakej malej autobus, aby jsme si to mohli a Tebe zvlášť, pěkně vychutnat! Editováno: 22. Srpen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Takový horko a nikde nikdo. No nic, zdravím při pondělku bando a jdu jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Mizim směr Brno, provedu zjištění stavu lektvaru a zajistím dostatek na "Sosací párty" Neboj, Sejda nám udělá zdravotní dozor :-D ..já už né Johane,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Ahojda kucí.Dlouho jsem tu nebyl,ale ted mám 14dní dovolenou tak to hned musím napravit..Obědnal jsem si pěkné počasí takže si to maximálne užívám.Přeji všem krásnej a pohodovej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Zdravím pánové ... přeji všem oslavencům vše nej. to Sejda: já nemyslel prostorama, ale jako, že přistavíš sanitku :-D btw asi jeden známy vtip: Manželé na svatební cestě v apartmánu hotelu. Najednou manželka uvidí myš a zakřičí na manžela: Ty umíš lépe anglicky zavolej na na recepci. Manžel volá: Hello, do you know Tom and Jerry? recepce: Yes, of course! Manžel: Ok, Jerry is here! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.