Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

.... no tě pic, tak jsem se vzpamatoval po večerní smršti a koukám, že jsem asi slavil s Tebou Ríšo?:smich: ?:prc:

Milý Richarde, též přeji vše nej, nej a jak už zmíněno hlavně to zdravíčko po všech směrech a ať se "DAŘÍ", Ty mi rozumíš a víš, co starej dědek může přát takovému zající, jako jsi Ty!!! Ať Ti to hodně dlouho vydrží!:palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak až teď sem si pročetl po týdnu všechny příspěvky a nestačím čučet jak se uchytl nápad na "sosací párty " , jak to nazval Johan, anebo košt . Jak sem napsal, nebyl by problem, takže uvidíme. Ale ještě švestky furt padají takže sbírám a sbírám. A uvidíme co z toho vyjde , záleží jaká je cukernatost ovoce a jaká je škvalita šťávy , jak probíhá kvašení , jestli v teple nebo je chladno, a s pomocí umělých kvasinek nebo bez nich . Takže sbírejte sliny !! ;)

A venku je hic jak ...., tak jedem do aqaparku Olomouc, tak zatim.... kol11kol11

Odkaz ke komentáři

Copak se to tady děje?

Živočichové z mořského světa mají tento měsíc narozeniny a hned tak brzy po sobě!

Tak všechno nejlepší Delfíne! :smich:

[/quotenapsal jsi to přesně Libore.Tak do třetice všeho dobrého.

Vše nejlepší žraloku k narozkám.Kristova noho-kristovy roky.Tak ať se vše povede kamaráde.

Odkaz ke komentáři

Krásný počátek údajně nejlepšího týdne z letošního strašného léta - hezky si to všichni užívejte! :)

Jinak naší RIBĚ - RYBĚ jsem již přál a tak se musím připojit s přáním pro zbývající mořské živočichy "ŽRALOKA A DELFÍNA", VŠE NEJ NEJ A JAK JE PRAVIDLEM, HLAVNĚ ZDRAVÍČKO, TO OSTATNÍ SI PRÝ ZVLÁŠTĚ ŽRALOK KOUPÍ!:smich: Jinak on, když má ty kristova léta, tak by měl být už konečně osvícen, nee??? Tak přidat stimulaci a hurá na to!:prc: :prc: :prc: :prc:

To Martin35(38): Martínku, tak dlouho jsi si koledoval, až se naše "Supí sací komando" sjednotilo na tom, že ten košt bude muset být proveden, ale neboj, už řešíme, že si dojednáme nějakej malej autobus, aby jsme si to mohli a Tebe zvlášť, pěkně vychutnat!:smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové ... přeji všem oslavencům vše nej.

to Sejda: já nemyslel prostorama, ale jako, že přistavíš sanitku :-D

btw asi jeden známy vtip:

Manželé na svatební cestě v apartmánu hotelu. Najednou manželka uvidí myš a zakřičí na manžela:

Ty umíš lépe anglicky zavolej na na recepci.

Manžel volá: Hello, do you know Tom and Jerry?

recepce: Yes, of course!

Manžel: Ok, Jerry is here!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...