Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Čus kluci,

myslím si to samé jak Víťa.

Žralok tady tráví hafo času a líbí se mě jak vždy pohotově upozorňuje na zbytečně nový založený témata od línejch nováčků,atd.

Od toho je tady admin a ten buď reagoval až po žralokovi a nebo vůbec a to se rovná že na to admin nemá čas,nebo na to prdí,nebo např.má osobní problémy a tak by měl sám navrhnout aby byl vybrán novej admin.

Takže i když moje spolupráce se žralokem nedopadla dobře a byl sem z jeho strany obviňován,tak navrhuju jako novýho admina pro S1 žraloka!

Doufám že se na mě Libore nečertíš!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

tak jsem poslal SZ, teda PM nově Adminovi. Udělal jsem to jen proto, aby pak nevyvstanula hláška typu: řekl jsem SZ a vy si to píšete tady v hospodě, to se nepočítá.

Napsal jsem, že jsem pro Žraloka alespoň jako moderátor a to vzhledem k jeho znalostem vozů a množství času stráveného na fóru.

Johan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře já se nečertím. Snažil jsem se o nápravách a stále když bude potřeba tak se budu vše nějak vyřešit. Jsem těď blíž k Brnu tak se můžeme domluvit. Jsme lidi. Jen se k tomu postavit.

A díky všem za projevenou důvěru.

Jo a nedělejte ze mě boha pánové, to opravdu nejsem.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj vsichni,opravdu jsem se sem dlouho nedostal,tak to tu zpetne lehce procitam,chvilkama sranda,co se fungovani fora tyce,uz se tak nesmeju...myslim si,je to tu o autech,technice a hospoda o kamaradsoftu,tak nechte delat lidi co je bavi,jsem pro to,aby Zralok byl moderator,nebo klidne i vic,zna toho moc;-) a ty co to nebavi,nebo nemaj cas,at to dobrovolne predaj tem,ktery to chtej delat...a TECKA.

uspaval jsem malyho a samo,ze jsem vytuhnul prvni ;-) tak ted pisu...,;-),po sobotnim telefonatu s Kalem uz me hanba fackovala,ze se tady ani neukazu,tak se to snad zlepsi,ne ze by povinnosti ubyly,ba naopak,ale uvidime......;-)

Fsem dodatecne hodne zdravi a stesti v tomto roce,a snad se vsichni zase na jare sejdem na Vranove.......;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus v hospodě u SUPů

Ač jsem myslel, že to zde budu do konce týdne jen sledovat, musím Vám zde něco zásadního zdělit.

Co se týče Libora (Žraloka), tak musím konstatovat, že se sním znám dost dobře a jsem rád že je zde. Ale moc mě zklamal (nená to nic společného se Sejisem) a moderátorem ho zde neudělám.

Zároveň mám příslib od Standise, že jako hlavní Admin dohlédne, mimo jiné i na sekci Supů.

Ale toto nic nemění na tom, že stále očekávám Vaše návrhy.

Podle mého názoru, největší chybu v sekci Supů jsme udělali já s PTiCOu, protože jsme vše nechali jen na Sejisovi a na jednoho člověka je to opravdu hodně.

Proto, hlavním úkolem nyní je, z vašich řad získat dva moderátory.

Hezký večer Olin

PS...nikdy neříkej nikdy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamarádi,pročítám to tu ve chvíli kdy čekám v servisu na opravě kamionu.Dostanu se sem jen o víkendu a to jen vždy na chvilku,kolikrát nemám ani čas vše pročíst.

Nechápu z jakých důvodů snad né taky osobních Olin nechce udělat žraloka moderátorem.Nu za dobu 4 let co sem chodím na forum sem poznal dost lidí a o některých sem si udělal svůj obraz.Komentovat to nebudu,páč bych se strašně nasral,určitě znalí věci ví koho mám na mysli..Myslím si,že je jen málo lidí co se můžou dění na foru věnovat každej den a během dne.Každýmu to práce neumožní,nu a ten co by to byl ochoten dělat tak ho nechcete.Nu holt tu bude v tom bordel jako je všude v republice,vždyť by nám to za chvilku už bez něj přišlo i divný.Toť odpověd za mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Olin: tak přesně o tom jsem psal.Tak nechápu proč jsi hned na začátku nenapsal dávejte sem návrhy,ale žraloka moderátorem neudělám.Hned by zde bylo o polovinu míň typů a byl klid.Nedávali bysme zde typy a hotovo.Ano i já vím o lidech kteří by se na to taky hodili,ale bavil jsem se s nima a taky řekli ne.Tak tu dejte standart jak by měl takový když už ne admin tak aspoň moderátor vypadat podle Vašich představ a nemusíme tu plácat do větru.

Jedna věc je napsat zde svůj typ a druhá věc jestli by ten dotyčný o to vůbec stál.

Vidíš to sám Oline.Tys napsal,že jsi rád že tu je žralok,ale že tě zklamal a moderátorem ho neuděláš.Se Sejdou to nemá nic společného.Takže buď to je něco osobního mezi Tebou a ním a nebo už vážně nevím.

Ale už dost keců.Je nás tu cca 60 (ikdyž aktivních sotva 1/6) tak tu dej typy nějakých lidí,kteří o to ale mají zajem a kteří Vám vyhovují a dej hlasovat.Jinak se nepohnem z místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě mi to nedá reagovat,byt je mi to z duše protivné,ale musím.......

Když jsem zde psal ,zakládal,vymýšlel,zařizoval,organizoval atd,tak bylo vše OK a v pohodě a to zde drtivá většina lidí nebyla a neměla představu,že nějaký pokec o Superbech existuje...

Tak za prvé,nechal jsem se Olinem přemluvit na admina již před dlouhou dobou,že jsem zde od začátku a to nepočítám staré tuning forum,jako jeden z prvních kdo se podílel na Octavia klubu,ale to už patří historii.....

Že nepíši do hospody a podobně,neznamená,že na forum nechodím a nic nedělám,nejsem mod,ale admin a to je trochu širší záběr,to pro ty méně chápající....je to tady stejně o cca točících se 20 lidech a když to vezmu od začátku,tak asi tři lidé,,,,,není jeden ten,aby se zavděčil všem!

Už mě to nebaví tady,kecy co kdo má a co né,každý chytrý,každý ví bezpečně,co má dělat druhý,je to jako v celé naší společnosti......kritika nám ČECHŮM šla vždy dobře,v tom vynikáme....

Abychom si rozumněli a v tom má Olin pravdu,jsem na celou sekci od začátku sám a je potřeba opravdu minimálně jednoho moda a jedním hlasem říkám,že pokud to bude ŽRALOK,tak já né,s člověkem od kterého nevím co mohu očekávat,já spolupracovat nikdy nebudu,zvolte,nebo Olin at zvolí kokokoli jiného a nemám s tím problém,tak jako nemám problém s tím skončit já......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec naší Supí bandě! Předně si myslím, že zde již zaznělo velmi mnoho víceméně shodných názorů a to i od lidí, kteří jsou zde hodně dlouho a požívají značnou důvěru ostatních! Oba kluci jak Víťa, tak Láďa to zcela jednoznačně vystihli a opravdu je cítit všeobecná nechuť k dalšímu neperspektivnímu dohadování a tlachání. Mnohokrát jsem již zmínil, že sem osobní invektivy nepatří a to ať jde o kohokoliv. 3/4 roku jsme v klidu fungovali a to i bez jakýchkoliv korektur! Myslím, že je tady dost zkušených a odpovědných lidí a nakonec se vše v pohodě vyřešilo. Jesli tu někdy vznikl opravdu problém, tak jen vloni na jaře a nyní počátkem ledna. Vždy bylo použito zdejšího fóra k vyřizování nějakých pofidérních osobních účtů a jen to poškodilo zdejši atmosféru.

Myslím, že i po smazání tzv. hlasování je zcela zřejmé, co si "SUPÍ BANDA" přeje a proto by se měly ukončit přiblblé tanečky okolo uražené ješitnosti! Jinak je zcela zřejmé, "že řečičky jsou na hovno, skutky za nás mluví"!

Toto je můj osobní názor a tím v dané záležitosti končím! Už je to neůnosné to stálé mlácení prázdné slámy!

Zase to nejde uložit a 100% to tam bude několikrát - to jsou skutečné problémy, které by se měly řešit!

Tak nevím, ale fakt to nejde odeslat!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sejdo je zajímavé,že když jsi na to od začátku sám a v minulosti nikdy problémy nebyly a nikdy jsme ani nevěděli,že to nestíháš,protože ses stím nikdy nevytasil tak najednou tu píšeš,že je každý chytrý a jen kritizuje.

Nezlob se na mě Jirko,ale pokud je to tak,že admin je něco jiného než moderátor( a s tím já nepolemizuju a naprosto souhlasím) tak právě proto když je člověk,který by to byl ochotný dělat tak by se po něm mělo sáhnout.Osobně si myslím,že ty jako admin bys s moderátorem ani nemusel úzce spolupracovat.Říkáš,že ikdyž jsi se nezapojoval do dění tak jsi to měl pod kontrolou a sledoval jsi to.Já říkám,že minimálně rok tady nikomu nevadilo,že Žralok suploval úlohu moderátora.Ani Vám jako adminům to nevadilo.A najednou je z toho takové pozdvižení.

Co je mezi Váma je mezi Váma.Chápu to a i mě by to nasralo kdyby mě potkalo to co Tebe,ale pokud říkáš a hlavně Olin to napsal,že fórum není o vyřizování účtů a řešení osobních problémů,ale je to o lásce ke škodovce (samozřejmě necituju doslova) tak by se měl vzít v potaz názor většiny.

Nikdo Ti nemůže upřít,žes to byl Ty kdo to zde rozjížděl.I já se zde objevil před časem náhodou a jsem za to rád.Ale pamatuješ na svá slova,která jsi zde uvedl už dosti dávno?Pokud nebude na sraze ten a ten počet superbů tak ty končíš a nezajímá tě to ( opět necituju doslova).A přitom za poslední dobu se jasně ukázalo,že nejde o počty.Lépe méně a kvalitněji než hodně a nekvalitně.

Proto jsem rád,že se uchytil ten Vranov a kde je super parta ikdyž se tam neukáže pomalu ani ta 1/6 všech zde prezentovaných superbů.

Souhlasím s Karlem a taky už to nebudu komentovat.Udělejte jak uznáte za vhodné.Budu to respektovat.Nemám stím problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec bano supí :-D

Den po svatební noci:

Novomanžel se nemohl dočkat, až si vyrazí se svými starými kamarády. Večer říká své manželce: „Jdu do baru, lásko, dám si pivo.“ „Chceš pivo, miláčku?“ otevřela žena chladničku a ukázala mu 25 různých druhů piva z 12 zemí.

Manžel se trochu zarazil: „Ano, lásko, ale v baru, víš, mají chlazené sklenice.“ „Chceš chlazenou sklenici, miláčku?“ a manželka šáhla do mrazničky a vynda...la dokonale vychlazenou pivní sklenici, zmrzlou tak, až ji začala přimrzat k ruce, když ji držela.

Manžel, trochu pobledlý, říká: „Ano, moje nejmilejší, ale v baru mají chuťovky, ty jsou opravdu výborné! Nebudu tam dlouho, hned se vrátím. Slibuji. Dobře?“ „Chceš chuťovky, cukroušku můj?“ snesla žena postupně na stůl nakládaný hermelín, utopence, zelí, kuřecí křidélka, prasátka v županu, kyselé kloboučky z hub, vepřové řezy atd.

„Ale, nejmilejší, … v baru,…víš, .. s kamarády, … ty nadávky, hrubé výrazy, a to všechno…“ „Chceš hrubé výrazy, čumáčku? Tak si vypij to zasraný pivo v tom tvým zkurveným půllitru a sežer si ty podělaný chuťovky, protože nepůjdeš nikam! Už ti to došlo, ty debile?!“

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pekne nedelne ranko.

na pobavenie jeden pravdivy:

Zrazí sa auto s bratislavskou značkou s autom s pražskou značkou.

Vodiči vystúpia a Bratislavčan vraví:

"Ta do marie, ta co budzeme robic ?"

A Pražák na to:

"Ta co ja znam ?"

Editováno: , autor: Laam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...