Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Koukám, že to tu nějak žilo. Já využil hezký odpo k umytí autí, vyměnil písty v kufru a vyzkoušel nano polituru na lak. tak sem zvědavej.

Kdo byste všechno mohli a kdy na ty káry? Zatím sem spočítal 3 možná 4 lidi... S tím, že neděle buď hodně pozdě a nebo sobota večer...

Tak pište a něco vymyslíme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Mário a všechny ostatní.dnes sem supíka provětral dostatečně.stěhoval sem švagrouše z drážďan do klatov.Byl tam na půlročním studiu při vysokej.musel sem i za Supíka zapřáhnout káru,aby sme to pobrali.závěs se opět osvědčil.Najel sem dnes 640 km a tak sou saze zas vyhnaný.jak ste tu řešili zazimovaný mazlíky,tak u mě to vůbec nepřipadá v úvahu.zítra to bude přesně rok co jsem si přivez supa a mám tam natočeno 25 tis km.Na to,že sem byl jen víkendy doma po celej rok si myslím,že je v provozu dost.Jinak na ty motokáry by se mě to hodilo taky víc v sobotu odpoledne nebo k večeru.Tak se mějte fajn a zítra zas do rachoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...