Duben 26, 200916 r Na husitský 57, cena 2500,-. Komplet interiér mokrou cestou (včetně stropu), konzervace kůže, plastů, interiéru. Čištění pantů, kol, gum. Ruční mytí a horkej vosk. Snad sem na nic nezapomněl
Duben 26, 200916 r Vicku, já taky dojedu jako černá koule a nepotřebuju ani mušky Já jsem právě dovezl autí z čištění interiéru k rodičům na chatu a nechal ho komplet otevřené, aby vyschlo. snad to večera uschne. Pak dostane i nové koberečky (origo černé - rozdíl v ceně - světlé komplet 3.000,- a černé 900,- takže nebylo co řešit). Jinak autí už má i face lampy. Za chvilku budou fotky Jirko: díky za čištění. Práce ok. jednání fajn. Nemáš vůbec zač Tome,hlavně že spokojenost!!! Kdyby měl někdo zájem,není problém,sjednám termíny. Upraveno Duben 26, 200916 r od j-novis
Duben 26, 200916 r Na husitský 57, cena 2500,-.Komplet interiér mokrou cestou (včetně stropu), konzervace kůže, plastů, interiéru. Čištění pantů, kol, gum. Ruční mytí a horkej vosk. Snad sem na nic nezapomněl Tome jestli pojedu do Prahy tento tyden, tak se na to mrknu a uvidim... Peknej obrazek
Duben 26, 200916 r Ahoj lidi - kdo shani face svetla ? Jedny jsou za super cenu tady v bazaru... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=66131
Duben 26, 200916 r Hezký nedělní večer, Tome taky se chystám na komplet vyčištění, jen s tím ještě počkám. Nemám teď kde nechat autí vyschnout, fšude je to samej pyl a kvítí . Jinak mám tip na Sonax centrum na Poděbradský. Tepování a vlastně komplet vnitřek za nějakých 1800,-
Duben 26, 200916 r Ty jo, o pylu mi ani nemluv. Teď jsem to hodinu dočišťoval, jak jsem to nechal otevřené schnout Fakt mazec, auto úplně žluté, jak fouká vítr... Jinak díky za tip!
Duben 26, 200916 r Tak vás všecky zdravím víkend za námi a zítra zas do rachoty. Vicki:Ta nabídka platí a počítám s tím,že v pátek odpoledne umejem tvého mazla u mě na chatě. Co se týče masa na gril,tak sem vám to chtěl ulehčit.Přeci jen vést maso v autí přes půl nebo i celou republiku je zbytečný.nakoupím to naložíme to s přítelkyní a budete mít po starostech. Upraveno Duben 26, 200916 r od Peny
Duben 27, 200916 r Dobré ráno,otvíráme,já si dám jednu kávu. Peny:Myslím,že máš pravdu,já osobně nic nepovezu,nechal bych to zdovolením na tobě,nebo to nakoupím někde tam. Můj názor je,že by jsme se měli dohodnout,co kdo bude chtít na gril a někde to objednat,nebo to nakoupí Peny,když se dobrovolně nabízí,ať se to fakt nemusí tahat ze všech koutů republiky. Viděl bych to na nějaké kuřecí(hlavně po Víťu asi 5kg),vepřové(nejlépe krkovičku) a třeba klobásky nebo tak něco.Bylo by dobré se nějak dohodnout!!!
Duben 27, 200916 r Dobré ránko všem. Doufám, že ste se všichni dobře vyspali do dalšího pracovního týdne. Nesu čajík, kdo si dá? Peny, já bych taky rád využil tvé nabídky. Taky nemám v autě lednici Jinak já jsem pro krkovičku a kuře pro mladou. Jinak co pepa na grill? Mám přivézt?
Duben 27, 200916 r Sejdo o pečivo bude postaráno.Moje mamča dělá v pekárně,tak se s tím vůbec netahej. Ok ok,pečivo vypouštím a těším se na čerstvé šumavské píčivo
Duben 27, 200916 r dobry den Vietnam , poobednajsia kava so zmrzlinovym poharom je uz za nami, tak idem pracovat
Duben 27, 200916 r kafí už se nese. Sejdo, co rehábko? Je to peklo? dnes prvně,zatím velmi příjemné,výřivka,masaž,magnet a rozcvičování....np uvidíme,ale asi to nebude stále příjemné
Duben 27, 200916 r výřivka...mno, tak jestli ti k tomu dali i pěknou masérku, tak to bych si dal taky líbit
Duben 27, 200916 r Nazdar hoši, tak jsem se k netu dostal i já. V práci je blázinec a doma nestíhám. Chtěl jsem se zeptat, pojedete někdo do mimoně?
Duben 27, 200916 r Nazdar hoši, tak jsem se k netu dostal i já. V práci je blázinec a doma nestíhám. Chtěl jsem se zeptat, pojedete někdo do mimoně? Ahoj Luky, Mimon jezdime pravidelne pokazdy uz v patek, ale letos je to nejak na pikacu - malej je jeste moc malej aby spal nekde v aute nebo ve stanu a jet jen v sobotu na otocku se mi nechce, tak uvidime ja kto dopadne
Duben 27, 200916 r Oki Láďo někdy příští týden ti dodám itinerář naší cesty včetně dojezdu.jinak jsem samozřejmě nemyslel že bych vezl maso sebou ale koupil ho někde u vás no ale když se tak nabízíš,tak nepohrdnu a nechám si u tebe objednat kuřecí masíčko.Když tak ti vše písnu přijednom ten příští týden jestli to stačí ju.
Duben 27, 200916 r Dobré ráno,otvíráme,já si dám jednu kávu.Peny:Myslím,že máš pravdu,já osobně nic nepovezu,nechal bych to zdovolením na tobě,nebo to nakoupím někde tam. Můj názor je,že by jsme se měli dohodnout,co kdo bude chtít na gril a někde to objednat,nebo to nakoupí Peny,když se dobrovolně nabízí,ať se to fakt nemusí tahat ze všech koutů republiky. Viděl bych to na nějaké kuřecí(hlavně po Víťu asi 5kg),vepřové(nejlépe krkovičku) a třeba klobásky nebo tak něco.Bylo by dobré se nějak dohodnout!!! Jiříku jsem sice masožravec nicméně 5kg masa to bych nedal.Ale těším se jak malý kluk
Duben 28, 200916 r Dobré ráno všem,jedno raní kafí prosím. Tome:jak to že je ještě zavřeno,když jsi vstával v půl šestý? Víťo:já myslel že to dáš,když máš rád kuřecí Tak já ti s tím pomůžu,taky můžu keřecí,ale dobrým vepřovým taky nepohrdnu!!! Vlastně já můžu všechno,co se peče na grilu!!!
Duben 28, 200916 r Brý tro všem. Já trochu zaspal a ještě píšu sem Teď bude stíhací jízda směr brno Krásný den všem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.