Duben 29, 200916 r Zdravím při večeru, dám si pivko a jdu vyplňovat tabulky. Jen u toho hokeje se to dělá blbě Češiiii!!!!!
Duben 29, 200916 r Nazdar bando - dnes mi bylo oznámeno, že zítra končím v práci - nejsou peníze Kluci kdyby jste vedeli kdo by koupil Supa, tak bude zřejmě na prodej Tome neni u vas volno ?
Duben 29, 200916 r Petíku: Tak to mi je fakt líto U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu
Duben 29, 200916 r Petíku: Tak to mi je fakt líto U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu Diky Tome - u nas to bylo porad jak se nas to netyka a jak je vse v naproste pohode a ze muzem byt v klidu a najednou z niceho nic je seškrtanej budget a chybi "nám" 30tis EUR, takze hned se musi ušetřit na mzdách - tak jsme šli rovnou tři...
Duben 30, 200916 r dobré ráno. Tak autíčko mám po včerejšku špinavé dneska u snad vydrží sluníčko Krásný den
Duben 30, 200916 r Tak dnes poslední pracovní den a večer pěkně zalejt májku.Tak kamarádi opatrně ať si užijem těch pár dnů volna.Tak čusky a dobrou chuť pokud obědváte jak já.
Duben 30, 200916 r zdarec kucíííí,dobrou chuť,já právě dojedl.Taky mám dnes poslední.Večer provedu výměnu brzdové kapaliny a pak jdu koukat na hokej
Duben 30, 200916 r Moc prosím o Vaše hlasy http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4550 Předem moc díky.R.
Květen 1, 200916 r Brý jitro všem.Doufám,že ste všichni po včerejších pijatykách u májky v pořádku.Nu a na tu líbačku se těším nejvíc.
Květen 1, 200916 r Dobré májové poledne bando!!! Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne? Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne.
Květen 1, 200916 r Dobré májové poledne bando!!!Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne? Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne. To vis, ze me to total se...re - jsem si ho vymazlil - fakt nejlepsi auto ktery jsem kdy mel
Květen 1, 200916 r Dobrý večer kluci, tak co líbali jste se s partnerkami pod třešní? My to s Víťou zvládli v autě pod střešním okýnkem , tak snad neuschnu
Květen 1, 200916 r krásný dobrý večer všem. Líbání bylo na kokořínsku, ale třešeň nebyla. Večer jsem ještě vypucoval autí a opravil pár chybek na laku. Zítra bude velejt na soutěsky a pravčickou bránu. Krásný večer!!!
Květen 2, 200916 r kluci někdo tu před nedávnem sháněl Supa - nevíte nekdo kdo to byl ? Nějak to nemůžu najít... Fakt mě to štve, protože to je srdeční záležitost, ale to vám asi nemusim říkat, že Koupil jsem ho v sérii a nacpal do něj dost peněz a teď chudák musí z baráku...
Květen 2, 200916 r Dobré sobotní dopoledne bandičko,jedno kafíčko prosím. Dnes se musím podívat pod BMW,včera začalo téct brzdové prosátko,tak se na to vrhnu,to zas bude otrava,hlavně to odvzdušnění.
Květen 2, 200916 r Zdar a sílu superbáci.Přeju všem krásný víkend. Jirko máš recht,odvzdušnění už mám taky za sebou ikdyž jen z poloviny.Na spojku se nedostalo.Tak ať se ti vede chlape
Květen 2, 200916 r Zdravím při večeru. Doufám, že již máte vše opraveno. Jirko, co prasátko? nemáš prasečí chřipku Petík: soucítím s tebou. prakticky dost podobnej scénář by byl u mne, kdybych přišel o job Jsem mrtvej, dneska sme nachodili asi 20 km, takže jdu usnout k tv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.