Laam Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 chlapi a nezabudnite na BUCEK, joooj ale by som si dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Zdravím při večeru, dám si pivko a jdu vyplňovat tabulky. Jen u toho hokeje se to dělá blbě Češiiii!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Nazdar bando - dnes mi bylo oznámeno, že zítra končím v práci - nejsou peníze Kluci kdyby jste vedeli kdo by koupil Supa, tak bude zřejmě na prodej Tome neni u vas volno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Petíku: Tak to mi je fakt líto U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Petíku: Tak to mi je fakt líto U nás už to taky začalo lítat a dlouho nebude otevřeno žádné místo Klepem se všichni. U nás to škrtaj po celejch projektech Kdybych o něčem věděl, tak se určo ozvu Diky Tome - u nas to bylo porad jak se nas to netyka a jak je vse v naproste pohode a ze muzem byt v klidu a najednou z niceho nic je seškrtanej budget a chybi "nám" 30tis EUR, takze hned se musi ušetřit na mzdách - tak jsme šli rovnou tři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Pekny zbytek vecera kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 dobré ráno. Tak autíčko mám po včerejšku špinavé dneska u snad vydrží sluníčko Krásný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak dnes poslední pracovní den a večer pěkně zalejt májku.Tak kamarádi opatrně ať si užijem těch pár dnů volna.Tak čusky a dobrou chuť pokud obědváte jak já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdarec kucíííí,dobrou chuť,já právě dojedl.Taky mám dnes poslední.Večer provedu výměnu brzdové kapaliny a pak jdu koukat na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 doby den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Moc prosím o Vaše hlasy http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4550 Předem moc díky.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 o5 narváno dnes hezky si užijte zítřek,hééézky olíbejte protějšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 nazdarek bando - tak dnes nezapomente - líbačka je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Brý jitro všem.Doufám,že ste všichni po včerejších pijatykách u májky v pořádku.Nu a na tu líbačku se těším nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 nudím se a tak tu projíždím videa.Něco na zasmání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobré májové poledne bando!!! Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne? Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobré májové poledne bando!!!Dnes jsem odvezl supa na komplet čištění a tepování,tak uvidíme jak prokoukne? Teda Petíku,to jsou rány,škoda že to odnese zrovna sup,přeji ti ať to všechno dobře dopadne. To vis, ze me to total se...re - jsem si ho vymazlil - fakt nejlepsi auto ktery jsem kdy mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Krásný prvomájový večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobrý večer kluci, tak co líbali jste se s partnerkami pod třešní? My to s Víťou zvládli v autě pod střešním okýnkem , tak snad neuschnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 krásný dobrý večer všem. Líbání bylo na kokořínsku, ale třešeň nebyla. Večer jsem ještě vypucoval autí a opravil pár chybek na laku. Zítra bude velejt na soutěsky a pravčickou bránu. Krásný večer!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 kluci někdo tu před nedávnem sháněl Supa - nevíte nekdo kdo to byl ? Nějak to nemůžu najít... Fakt mě to štve, protože to je srdeční záležitost, ale to vám asi nemusim říkat, že Koupil jsem ho v sérii a nacpal do něj dost peněz a teď chudák musí z baráku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Dobré sobotní dopoledne bandičko,jedno kafíčko prosím. Dnes se musím podívat pod BMW,včera začalo téct brzdové prosátko,tak se na to vrhnu,to zas bude otrava,hlavně to odvzdušnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zdar a sílu superbáci.Přeju všem krásný víkend. Jirko máš recht,odvzdušnění už mám taky za sebou ikdyž jen z poloviny.Na spojku se nedostalo.Tak ať se ti vede chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zdravím při večeru. Doufám, že již máte vše opraveno. Jirko, co prasátko? nemáš prasečí chřipku Petík: soucítím s tebou. prakticky dost podobnej scénář by byl u mne, kdybych přišel o job Jsem mrtvej, dneska sme nachodili asi 20 km, takže jdu usnout k tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.