Květen 21, 200916 r uvidíme co práce...možná budu muset do terénu, když ne, tak dáme! Jdu tvořit hodnoty
Květen 21, 200916 r no to víš, to se stane Kua, to sme tu zase sami, co? Nu nic, tak já jdu tovřit hodnoty tak já taky,když myslíš
Květen 22, 200916 r brytro přeju všem a hodně sluníčka na cesty! Víkend za dveřmi, tak se mějte krásně lidičkové!!!
Květen 22, 200916 r dám si sem trochu OT tak mě nekamenujte Tatík se potřebuje zbavit firemních poukázek na mnoho věcí (brýle, dovolená, sport, kultura, zdraví....). Má Ticket multi (www.accorservices.cz) v hodnotě Kč 6600,-. Jelikož nemáme, kde s nimi zaplatit, tak je nechá někomu komu se hoděj za Kč 6000,- Nechá se s nimi platit třeba u Fischera, čedoku, Exim Tours a dalších. Tak pokud někdo máte zájem, dejte vědět.
Květen 22, 200916 r dobré dopoledne Fšem Hampi,to je malá sleva,obávám se,že do toho ti asi nikdo nepůjde
Květen 22, 200916 r Mno to chápu. Na druhou stranu je to sleva za nic. Pokud někdo něco bude kupovat, tak by platil plnou cenu, takhle to má o 600.- za nic levnější. Při vyšší slevě si asi tatík radši něco koupí Ale to je jeho boj, já jen zprostředkovávám
Květen 24, 200916 r Zdar a sílu mládenci.Tak koukám že dnes v hospůdce ani zářez.Tak já za hodinku končím a začíná mi víkend.Počasi je zatím good.Přeju všem pohodu
Květen 24, 200916 r zdravím kamarádi,tak víkend pomalu zase končí a zítra zas do rachoty.počasí super a včera a dnes sem se větral na čtyřkolce po šumavských hvozdech a nemělo to chybu jen sem byl z toho pěkně zplavenej,ale za tu zábau to stálo.mějte se fajn.
Květen 24, 200916 r Autor Tak kluci jak to zasejc uteklo Vikend u nas vysel na 1 a zitra hura do skoly
Květen 25, 200916 r Co to? U nas radila strevni chripka, tys to chytil taky?? Upraveno Květen 25, 200916 r od Pulper
Květen 25, 200916 r Nazdárek bando, tak jak se vám vede. U nás je krásný počasí a já jsem pořád zařezanej v práci.
Květen 25, 200916 r Nazdar klucí, po dlouhý době se opět hlásím . Nějak se to sype, v práci organizační změny tak lítáme a nestíháme... je toho na mě moc. Aspoň že to počasí je pěkný. A Tome u nás taky ta chřipajzna lítá, ale mě si nevšimla. Dost lidí v mém okolí je teď taky s teplotama doma...
Květen 25, 200916 r Kucí, já ty rohlíky nemusím, kdybych to aspoň moh zapíjet pivem No ale vypadá to spíš na něco blbýho k jídlu. Bratr byl v noci taky a ráno mu to šlo vrchem, takže asi včera grilčo nic moc Jardo, já jsem na tom stejně. Ráno pojedu v 7 směr Brno a vrátím se až v noci No hlavně když nám někdo nechá vydělat na chleba ne
Květen 25, 200916 r Zdravím,tak zas první pracovní den za náma a můžu říct,že bylo pěkně horko.Jesli takle bude i zítra tak vypotím duši.Jinak na zítra hlásí krupobití,tak ukliťe miláčky do garáží,ať jim to neublíží,to by mě asi jeblo.Budu ho mít schovanýho v garáži.Brou noc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.