Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

příště vyzkoušíme něco u tebe

ok,není problém,tak hned příští týden :palec2::kol-35:

uvidíme co práce...možná budu muset do terénu, když ne, tak dáme! Jdu tvořit hodnoty :(

no to víš, to se stane :D Kua, to sme tu zase sami, co? Nu nic, tak já jdu tovřit hodnoty :)

tak já taky,když myslíš :kol-135::kol-18::kol-79:lol

brytro přeju všem a hodně sluníčka na cesty! Víkend za dveřmi, tak se mějte krásně lidičkové!!!

dám si sem trochu OT :) tak mě nekamenujte :)

Tatík se potřebuje zbavit firemních poukázek na mnoho věcí (brýle, dovolená, sport, kultura, zdraví....).

Má Ticket multi (www.accorservices.cz) v hodnotě Kč 6600,-. Jelikož nemáme, kde s nimi zaplatit, tak je nechá někomu komu se hoděj za Kč 6000,-

Nechá se s nimi platit třeba u Fischera, čedoku, Exim Tours a dalších. Tak pokud někdo máte zájem, dejte vědět.

post-157-1242973461_thumb.jpg

dobré dopoledne Fšem :)

Hampi,to je malá sleva,obávám se,že do toho ti asi nikdo nepůjde ;)

Mno to chápu. Na druhou stranu je to sleva za nic. Pokud někdo něco bude kupovat, tak by platil plnou cenu, takhle to má o 600.- za nic levnější. Při vyšší slevě si asi tatík radši něco koupí :) Ale to je jeho boj, já jen zprostředkovávám :D

Tome,to byl jenom můj názor :p

beru za 200 lol

• Autor

Kluci pekny Den :)

Petrikovci uz odjizdi do Zaj na chaloupku :)

tak já popřeji krásný víkend a za 2 hodky odjíždím směr tuning P.Týnec :)

však tak je to v pořádku Jiříku :)

Klucí, pěknej víkend!

Pěkný víkend všem borci.Já ho mám pracovní ale nějak to musím zvládnout.

Zdar a sílu mládenci.Tak koukám že dnes v hospůdce ani zářez.Tak já za hodinku končím a začíná mi víkend.Počasi je zatím good.Přeju všem pohodu

zdravím kamarádi,tak víkend pomalu zase končí a zítra zas do rachoty.počasí super a včera a dnes sem se větral na čtyřkolce po šumavských hvozdech a nemělo to chybu :palec2: jen sem byl z toho pěkně zplavenej,ale za tu zábau to stálo.mějte se fajn. :)

• Autor

Tak kluci jak to zasejc uteklo :)

Vikend u nas vysel na 1 a zitra hura do skoly :)

Zdravím všechny při večeru. Dám si černej čaj a uhlí :(

Co to? U nas radila strevni chripka, tys to chytil taky??

Upraveno od Pulper

krásné odpoledne :p:palec2:

• Autor

Ahoojky Kluci :)

Tez krasny zacatek tydne :)

Nazdárek bando, tak jak se vám vede. U nás je krásný počasí a já jsem pořád zařezanej v práci. :feve:

Nazdar klucí, po dlouhý době se opět hlásím :).

Nějak se to sype, v práci organizační změny tak lítáme a nestíháme... je toho na mě moc. Aspoň že to počasí je pěkný.

A Tome u nás taky ta chřipajzna lítá, ale mě si nevšimla. Dost lidí v mém okolí je teď taky s teplotama doma...

Kucí, já ty rohlíky nemusím, kdybych to aspoň moh zapíjet pivem :D

No ale vypadá to spíš na něco blbýho k jídlu. Bratr byl v noci taky a ráno mu to šlo vrchem, takže asi včera grilčo nic moc :(

Jardo, já jsem na tom stejně. Ráno pojedu v 7 směr Brno a vrátím se až v noci :( No hlavně když nám někdo nechá vydělat na chleba ne :)

Zdravím,tak zas první pracovní den za náma a můžu říct,že bylo pěkně horko.Jesli takle bude i zítra tak vypotím duši.Jinak na zítra hlásí krupobití,tak ukliťe miláčky do garáží,ať jim to neublíží,to by mě asi jeblo.Budu ho mít schovanýho v garáži.Brou noc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.