vick Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 :palec2: Dnes jsem to vyzkoušel. Jsem O.K. ! Tedy .... na 2 roky ! Mafíku a jak jsi tam jel.Se spuštěnými okny nebo jsi to risknul a jel na drzo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobré ráno jedno rychlé kafé a běžím makat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a tak to má být Dobré slunečné ráno. Venku už je zase krásně. Prší jenom v noci, to se mi líbí. Doufám, že to vydrží. Tak příjemný den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dobré dopoledne hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 bré poledne partičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 o5 narváno ,no nic,jdu si povídat jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dobré ráno,jedno kofí i pro mě Tome.S těma sklama to bude docela opruz,rozdělávat celý dveře,ale pokud chceš,tak cinkni,mám dost známých na STK,určitě by jsi prošel a kdyby ne,tak to jde i bez auta,ale vždy to něco stojí. Jirko jaky ze mas tel ?? Tobe se ozvu :D pokud mozno domluvit,ze auti neuvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Čau chlapáci.Tak mám za sebou první dvanáctku(myšleno šichtu ) Ještě ke všemi jsem byl ráno u zubaře tak ani nálada není moc dobrá.Čekají mě další vyšetření herdek.Ale jinak Vám přeju pohodový večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Víto Vito, maminka rikala, ze by sis mel cistis chrup casteji Vis jak se rika Vecir pro zdravi a rano pro krasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Hezkej večír, tak jsem chytil nějakou rýmu nebo co. Mám nos jak klaun červenej a bolí mě hlava. Hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 samej chripkac tam na zapade Vicku zkusime teda neco naplanovat? nebo co ti krusnohorci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Brej čír klucí. Koukám, že to tady frčelo ) Jardo, kdybys furt nešňupal, tak budeš ok Jinak ty LED svítěj peckově Novis: Díky za nabídku, kdyby bylo nejhůř, tak se ozvu. Zítra zase mažu pro změnu Luhačovice, si Supík docela zajezdí Ale počasí se má zhoršit a o víkendu total hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jsem rád že jsi spokojen Tome. Tak světýlka by měly dorazit v pátek tak budu doufat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 co co jaky LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tomáš má ode mě ledky do parkovaček a já čekám na denní z a6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ráno bando,dám si kávu a zas do práce. Petříku,SII ještě není,nedohodly jsme se na ceně,tak čekám na novou nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 morgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A6? , ta to ma ve svetlech ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Víto Vito, maminka rikala, ze by sis mel cistis chrup casteji Vis jak se rika Vecir pro zdravi a rano pro krasu No to jsem čekal že se ty ozveš darebo.Bohužel i přes pravidelnou očistu se to nějak pos.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Brej čír klucí. Koukám, že to tady frčelo )Jardo, kdybys furt nešňupal, tak budeš ok Jinak ty LED svítěj peckově Novis: Díky za nabídku, kdyby bylo nejhůř, tak se ozvu. Zítra zase mažu pro změnu Luhačovice, si Supík docela zajezdí Ale počasí se má zhoršit a o víkendu total hnusně Jejda Tome to je škoda,že zrovna dělám.Jinak bysme sedli do supa a jeli ti naproti.Luhačky zas nejsou tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 samej chripkac tam na zapade Vicku zkusime teda neco naplanovat? nebo co ti krusnohorci? No jo to bysme mohli,ale jen aby nebylo už pozdě.Ale kde?Tady kolem té naší prdele toho moc není.Leda fakt někde kolem vás kolem Brna.A hlavně bysme měli zjistit nejdřív případný zájem ať nepohoříme víš. Nevím co krušnohorci.Je klid po pěšině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj kluci, tak vás po dlouhé době zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Myslis asi S6 ne voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahoj bando - vubec ted nestiham - jsem v nove praci, tak je malo casu. V pondeli jedu Supikem do Itali sluzebne, tak se na to tesim az se poradne projedu. Zitra odpol se chci na otocku podivat do Milovic - nejede nekdo ? Jardo, Tome, Jiříku a Jiříko... Dejte vedet. Chci tam byt hned v 17hod, dát pár sprintů a k večeru zas domu. Tome jaky jsi dostal parkovačky ? Normoš LED ? A Jardo odkud beres S6 ? Dej kontakt a cenu... Jakmile se vratim z Italie, tak bych se s tebou domluvil a šel bych do nich taky - moc se mi u Delfyna libili. Tak zatim banani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Peto a uprav si uz v podpisu ze ti Krasavec zustava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.