Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Dobré ráno,jedno kofí i pro mě Tome.

S těma sklama to bude docela opruz,rozdělávat celý dveře,ale pokud chceš,tak cinkni,mám dost známých na STK,určitě by jsi prošel a kdyby ne,tak to jde i bez auta,ale vždy to něco stojí.

Jirko jaky ze mas tel ??

Tobe se ozvu :D:D pokud mozno domluvit,ze auti neuvidi :palec2::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brej čír klucí. Koukám, že to tady frčelo )

Jardo, kdybys furt nešňupal, tak budeš ok :) Jinak ty LED svítěj peckově :)

Novis: Díky za nabídku, kdyby bylo nejhůř, tak se ozvu.

Zítra zase mažu pro změnu Luhačovice, si Supík docela zajezdí :) Ale počasí se má zhoršit a o víkendu total hnusně :(

Odkaz ke komentáři

Brej čír klucí. Koukám, že to tady frčelo )

Jardo, kdybys furt nešňupal, tak budeš ok :) Jinak ty LED svítěj peckově :)

Novis: Díky za nabídku, kdyby bylo nejhůř, tak se ozvu.

Zítra zase mažu pro změnu Luhačovice, si Supík docela zajezdí :) Ale počasí se má zhoršit a o víkendu total hnusně :(

Jejda Tome to je škoda,že zrovna dělám.Jinak bysme sedli do supa a jeli ti naproti.Luhačky zas nejsou tak daleko

Odkaz ke komentáři

samej chripkac tam na zapade :smich: Vicku zkusime teda neco naplanovat? nebo co ti krusnohorci?

No jo to bysme mohli,ale jen aby nebylo už pozdě.Ale kde?Tady kolem té naší prdele toho moc není.Leda fakt někde kolem vás kolem Brna.A hlavně bysme měli zjistit nejdřív případný zájem ať nepohoříme víš.

Nevím co krušnohorci.Je klid po pěšině

Odkaz ke komentáři

ahoj bando - vubec ted nestiham - jsem v nove praci, tak je malo casu. V pondeli jedu Supikem do Itali sluzebne, tak se na to tesim az se poradne projedu.

Zitra odpol se chci na otocku podivat do Milovic - nejede nekdo ? Jardo, Tome, Jiříku a Jiříko... Dejte vedet. Chci tam byt hned v 17hod, dát pár sprintů a k večeru zas domu.

Tome jaky jsi dostal parkovačky ? Normoš LED ? A Jardo odkud beres S6 ? Dej kontakt a cenu... Jakmile se vratim z Italie, tak bych se s tebou domluvil a šel bych do nich taky - moc se mi u Delfyna libili.

Tak zatim banani

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...