Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Brý tro chlapáci a Janí. Zdravím zase z domova. Sem včera vysel v Luhačkách až do do 9h. Takže pak plnej kotel a hurá dom, ale bejt doma v půl 12, to sem nečekal, že budu tak rychlej :) Víťo, i kdybys nepracoval, tak bych se od hotelu nedostal :( Ale chystám se v během června na Ostravi, tak pokud bude chvilka...

LED mám od Jardy, maj na sobě asi 4 nebo 5 LED kousků a svítí to moc pěkně :)

Jen to počasí stojí za .... Chystám se s kámošem zapařit na Slapech, ale asi pudem doma někam do Báru :(

Ale nejdřív k volbám! A pak pěknej víkend všem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mafíku a jak jsi tam jel.Se spuštěnými okny nebo jsi to risknul a jel na drzo?

Uplně "na férovku" jsem si vybral malou STK, předložil papír z Matky škodovky o propustnosti folií a NIKDO se nad ničím nepozastavil. Byl jsem spocenej i na chodidlech, ovšem výsledek je O.K. ! Ahoj partičko!

Odkaz ke komentáři

ahoj bando - vubec ted nestiham - jsem v nove praci, tak je malo casu. V pondeli jedu Supikem do Itali sluzebne, tak se na to tesim az se poradne projedu.

Zitra odpol se chci na otocku podivat do Milovic - nejede nekdo ? Jardo, Tome, Jiříku a Jiříko... Dejte vedet. Chci tam byt hned v 17hod, dát pár sprintů a k večeru zas domu.

Tome jaky jsi dostal parkovačky ? Normoš LED ? A Jardo odkud beres S6 ? Dej kontakt a cenu... Jakmile se vratim z Italie, tak bych se s tebou domluvil a šel bych do nich taky - moc se mi u Delfyna libili.

Tak zatim banani

Prodává je taky Robert z fóra(Superfaty).Zrovna dnes mi došly domů.A má i různé barvy.Zrovna se rozhoduju jestli neosvětlit introš modře.A to mi ještě nabízel i UV ledky. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak jsem konečně doma. Včera jsme v práci oslavovali jedny narozky. Trochu se to protáhlo a dneska jsem byl celkem nepoužitelnej. :)

Jinak Petře beru je z x1.cz, ale stále se vymlouvaj a posouvaj termín. Dávám jim čas do pondělka jinak beru z ebaye. Tam vyjdou do 5tis. Čekám na ně už 14dní...

Odkaz ke komentáři

cau vsem,

vcera jsem byl na veletrhu a ocumoval auta....sedel jsem v novym superbu a v dalsich autech od VW a ten superb mi pripada asi nejlepsi na posezeni. je to takovy masivni ten vnitrek! Potom jsem ocumoval u phaetonu odevirani kufru na knoflik! fakt machrovina....zkoumal jsem jak ten kufr ukrast ale bylo tam moc lidi. :( . U novyho superba jsem zkousel ten kufr a kdyz se otevira jen jakoby malej kufr tak to jde zavirat z tuha. velkej kufr se zavira lepe! foto dodam

Odkaz ke komentáři

krásný den hoši.U nás po dlouhé době vylezlo slunko,ale myslím si že dlouho nevydrží.No uvidíme.Nějak se to počasí přehodilo.V době kdy takové mělo být(duben)bylo nádherně a teď pravý opak.No nïcméně ať se vám vede a opatrujte se

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...