Petik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Peto a uprav si uz v podpisu ze ti Krasavec zustava :D proč mají ostravaci kratke zobaky ? Bo neni čas pičo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Brý tro chlapáci a Janí. Zdravím zase z domova. Sem včera vysel v Luhačkách až do do 9h. Takže pak plnej kotel a hurá dom, ale bejt doma v půl 12, to sem nečekal, že budu tak rychlej Víťo, i kdybys nepracoval, tak bych se od hotelu nedostal Ale chystám se v během června na Ostravi, tak pokud bude chvilka... LED mám od Jardy, maj na sobě asi 4 nebo 5 LED kousků a svítí to moc pěkně Jen to počasí stojí za .... Chystám se s kámošem zapařit na Slapech, ale asi pudem doma někam do Báru Ale nejdřív k volbám! A pak pěknej víkend všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 brý jitro choši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Mafíku a jak jsi tam jel.Se spuštěnými okny nebo jsi to risknul a jel na drzo? Uplně "na férovku" jsem si vybral malou STK, předložil papír z Matky škodovky o propustnosti folií a NIKDO se nad ničím nepozastavil. Byl jsem spocenej i na chodidlech, ovšem výsledek je O.K. ! Ahoj partičko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Uplně "na férovku" jsem si vybral malou STK, předložil papír z Matky škodovky o propustnosti folií a NIKDO se nad ničím nepozastavil. Byl jsem spocenej i na chodidlech, ovšem výsledek je O.K. ! Ahoj partičko! ty kluku šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ahoj bando - vubec ted nestiham - jsem v nove praci, tak je malo casu. V pondeli jedu Supikem do Itali sluzebne, tak se na to tesim az se poradne projedu. Zitra odpol se chci na otocku podivat do Milovic - nejede nekdo ? Jardo, Tome, Jiříku a Jiříko... Dejte vedet. Chci tam byt hned v 17hod, dát pár sprintů a k večeru zas domu. Tome jaky jsi dostal parkovačky ? Normoš LED ? A Jardo odkud beres S6 ? Dej kontakt a cenu... Jakmile se vratim z Italie, tak bych se s tebou domluvil a šel bych do nich taky - moc se mi u Delfyna libili. Tak zatim banani Prodává je taky Robert z fóra(Superfaty).Zrovna dnes mi došly domů.A má i různé barvy.Zrovna se rozhoduju jestli neosvětlit introš modře.A to mi ještě nabízel i UV ledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 UV LEDky, tak to je mazec ještě diskobolos na strop No ne, ale to by bylo fakt husty, docela dobra sranda je dát do zadních čtecích lampiček Otázka je, kdy mě ta puberta přejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Uplně "na férovku" jsem si vybral malou STK, předložil papír z Matky škodovky o propustnosti folií a NIKDO se nad ničím nepozastavil. Byl jsem spocenej i na chodidlech, ovšem výsledek je O.K. ! Ahoj partičko! Mafiku jakej papirek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 UV LEDky, tak to je mazec ještě diskobolos na strop No ne, ale to by bylo fakt husty, docela dobra sranda je dát do zadních čtecích lampiček Otázka je, kdy mě ta puberta přejde tebe,nikdy puberta-věrná kamrádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ahoj, tak jsem konečně doma. Včera jsme v práci oslavovali jedny narozky. Trochu se to protáhlo a dneska jsem byl celkem nepoužitelnej. Jinak Petře beru je z x1.cz, ale stále se vymlouvaj a posouvaj termín. Dávám jim čas do pondělka jinak beru z ebaye. Tam vyjdou do 5tis. Čekám na ně už 14dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Je to zalisované osvědčení o schválené propustnosti a odborné instalaci folií na zadní i přední okna. Nechám to synk naskenovat a vrznu to sem. Ahoj ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobrý večer bando.Tak dneska opět počasí o ničem.Aspoň jsem si nasadil parkovačky od Superfattyho.Jnak se mi lautr nic nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 cau vsem, vcera jsem byl na veletrhu a ocumoval auta....sedel jsem v novym superbu a v dalsich autech od VW a ten superb mi pripada asi nejlepsi na posezeni. je to takovy masivni ten vnitrek! Potom jsem ocumoval u phaetonu odevirani kufru na knoflik! fakt machrovina....zkoumal jsem jak ten kufr ukrast ale bylo tam moc lidi. . U novyho superba jsem zkousel ten kufr a kdyz se otevira jen jakoby malej kufr tak to jde zavirat z tuha. velkej kufr se zavira lepe! foto dodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dej pár foto,ˇat z toho máme taky něco my co sme tam nebyli očumovat jen mě teď napadlo jesli má II sup taky ve dveřích deštník.Já ho tam mám a vcelku je dost využívanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jj, hlavně na sraze, kde prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 fotky zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nazdárek, hezký fotky. My se chystáme na autosalon v úterý tak doufám, že bude pěkně. Vikend tu u nás propršel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Lary fotky fakt pěkný,hlavně ty namalovaný holky Tak užívejte poslední chvilky víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jeje ten focus RS ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 krásný den hoši.U nás po dlouhé době vylezlo slunko,ale myslím si že dlouho nevydrží.No uvidíme.Nějak se to počasí přehodilo.V době kdy takové mělo být(duben)bylo nádherně a teď pravý opak.No nïcméně ať se vám vede a opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dobré dopoledne bando dotaz,nevíte někdo o převodovce do VW 2.5 TDi 2003 T4 a do Fordu Transit 2002 2.0 Duratorg,odešly do věčných lovišt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dobré dopoledne bando dotaz,nevíte někdo o převodovce do VW 2.5 TDi 2003 T4 a do Fordu Transit 2002 2.0 Duratorg,odešly do věčných lovišt Sejdi co vw club ?? Kdyz tak se ti zeptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Hezkej večír, Jirko vedle ve firmě mají 2 zbořený transportery tak zjistím více. Jinak nakonec si ty S6kový světla beru z ebaye. Chlapík z tý firmy furt slibuje a prodlužuje termín... hrůza. Už se na ně nemůžu dočkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Aci a odkad jsi je mel objednany ?? X1 ?? Na kolik vyjdou z ebay ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jj X1. Objednával jsem 24.5., hrůza. A z ebaye vyjdou asi o 4 kila víc, cca 4800. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.