Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:rolleyes::unsure: o5 nikdo v dohledu :(kol107
:unsure:kol119:kol-123:

nazdarek bando kdy jsou ty chabry??

ted tunim supika uz 14 dni nejezdim a ete min tyden ho budu davat zase dohromady :kol-63:

co vy delate neco se supama?

• Autor

Jsi rikal, ze nic nereknes :D :D

Jsi rikal, ze nic nereknes :D :D

vsak nic nerikam nikdo nic nevi :smich:

• Autor

Tak by to melo byt :p

At ni od nas netusi :D

a ja vsechno vim! :p

kdo chce neco vedet musi na chabry.Jinak petriku dnes mi dorazil slibovany balicek tak na supa mam vse-bude se zas kompetovat :p

pouze informativní dotaz :)

Opět možnost setkání a to v sobotu na tuning srazu v Blatné na letišti /20km od Písku/ ,já tam budu :)

tak co,je zájem,nebo o5 mrtvé lišky ;) pokud pojede 4-5 supů,beru supa taky :)

Ahojky lidičkové, tak už mám konečně technickou, ani to nebolelo :) Jinak v Praze to vypadá na pěknou čínu, tak pozor na šikmý oči :)

Odpo razím za prací a pak pařit do Brna, takže huráááá :) Jen se snad udělá lepší.

Sejdo koukám, že zase nikdo :( Jinak co noha? Už ani nepajdáš? Nebo to ještě není ono

Tak zase po víkendu páček

No to víš Tome,zkouším to,ale o5 to vypadá vagínou ke zdi,asi nikdo nepojede,čím dále více mě to tady baví ;) vidím obrovský zájem,tak asi půjdu v pondělí zaregistrovat superbklub .............................. ;):feve:

Zdravim sejido, jel bych hned.. ale v praci nam snizovali brutalne platy a jeste ani neposlali vyplatu, tak se musim drzet pri zdi :-(( a nemam to zrovna za rohem :-/

Vsechno to ted stoji za vaginu :-/ kol114

...no nic chlapci,pokud možno hezký víkend :)

Ahojte chlapáci.Pěkný víkend všem.I já to mám trošku z ruky Jiříku,což by ani tak nevadilo,ale to počasí je tady u nás hrůza.Bouřky a krupobití tu hlásí už týden.Sice zatím jen prší,ale je to o ničem.Připadá mi to jako duben a ne červen.

• Autor

Otvirame :D

Kluci prehu pekny vikend :)

Já taky ale u nás to zatím moc hezky nevypadá .

Zdar a sílu sokolíci.Tak soudruzi u nás hlásili pěknou sobotu a opět to nějak nevyšlo.Rosničky jsou asi nějaké chcíplé nebo co a předpovídají bludy.

zdar bando, u nas sviticko sluni ale foukacek vetri! razime smer brno.

• Autor

Taak kluci dneska byl u Me Ladik :)

Prohnali sme SUPI a mazal domuu :)

Zdar bando.Konečně svítí slunko,tak dnes vyrazím směr garáž a budu leštit.Asi.Pěkný den všem

Ahoj hoši,

tak jsem po víkendu zase doma. Celý dva dny na chatě, úklid, úpravy zahrady... No už se těším do postele :) A Supa taky budu muset umýt, sál jsem pod třešní tak je samej flek.

ahojte kamarádi,víkend utek jak voda a zítra zas dorachoty.V sobotu sem navštívil Petříky,když sem vezl kamaráda pro jeho nové autí.Autí sme pěkně prohnali a Mário byl unešenej z Leona,nu kdo by nebyl když to stádečko co má pod kapotou se pyšní počtem 224 koní.Nu nádhernej žlutej mazel.

post-17528-1245010099_thumb.jpg

post-17528-1245010135_thumb.jpg

příjemný začátek týdne a dobré ránko bando :):palec2:

brý tro v novém pracovním týdnu bando. Víkend silně náročný.. Pátek a sobota moc nespánku a hodně aloholu a včera sport. Nejradši bych šel ještě spát :(

Tak se mějte krásně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.