Sejis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 o5 nikdo v dohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 nazdarek bando kdy jsou ty chabry?? ted tunim supika uz 14 dni nejezdim a ete min tyden ho budu davat zase dohromady co vy delate neco se supama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jsi rikal, ze nic nereknes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jsi rikal, ze nic nereknes :D vsak nic nerikam nikdo nic nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak by to melo byt At ni od nas netusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 a ja vsechno vim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nevis Nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 kdo chce neco vedet musi na chabry.Jinak petriku dnes mi dorazil slibovany balicek tak na supa mam vse-bude se zas kompetovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 pouze informativní dotaz Opět možnost setkání a to v sobotu na tuning srazu v Blatné na letišti /20km od Písku/ ,já tam budu tak co,je zájem,nebo o5 mrtvé lišky pokud pojede 4-5 supů,beru supa taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahojky lidičkové, tak už mám konečně technickou, ani to nebolelo Jinak v Praze to vypadá na pěknou čínu, tak pozor na šikmý oči Odpo razím za prací a pak pařit do Brna, takže huráááá Jen se snad udělá lepší. Sejdo koukám, že zase nikdo Jinak co noha? Už ani nepajdáš? Nebo to ještě není ono Tak zase po víkendu páček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No to víš Tome,zkouším to,ale o5 to vypadá vagínou ke zdi,asi nikdo nepojede,čím dále více mě to tady baví vidím obrovský zájem,tak asi půjdu v pondělí zaregistrovat superbklub .............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zdravim sejido, jel bych hned.. ale v praci nam snizovali brutalne platy a jeste ani neposlali vyplatu, tak se musim drzet pri zdi :-(( a nemam to zrovna za rohem :-/ Vsechno to ted stoji za vaginu :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ...no nic chlapci,pokud možno hezký víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahojte chlapáci.Pěkný víkend všem.I já to mám trošku z ruky Jiříku,což by ani tak nevadilo,ale to počasí je tady u nás hrůza.Bouřky a krupobití tu hlásí už týden.Sice zatím jen prší,ale je to o ničem.Připadá mi to jako duben a ne červen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Otvirame Kluci prehu pekny vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Já taky ale u nás to zatím moc hezky nevypadá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Zdar a sílu sokolíci.Tak soudruzi u nás hlásili pěknou sobotu a opět to nějak nevyšlo.Rosničky jsou asi nějaké chcíplé nebo co a předpovídají bludy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 zdar bando, u nas sviticko sluni ale foukacek vetri! razime smer brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Taak kluci dneska byl u Me Ladik Prohnali sme SUPI a mazal domuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zdar bando.Konečně svítí slunko,tak dnes vyrazím směr garáž a budu leštit.Asi.Pěkný den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Ahoj hoši, tak jsem po víkendu zase doma. Celý dva dny na chatě, úklid, úpravy zahrady... No už se těším do postele A Supa taky budu muset umýt, sál jsem pod třešní tak je samej flek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 ahojte kamarádi,víkend utek jak voda a zítra zas dorachoty.V sobotu sem navštívil Petříky,když sem vezl kamaráda pro jeho nové autí.Autí sme pěkně prohnali a Mário byl unešenej z Leona,nu kdo by nebyl když to stádečko co má pod kapotou se pyšní počtem 224 koní.Nu nádhernej žlutej mazel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 příjemný začátek týdne a dobré ránko bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 brý tro v novém pracovním týdnu bando. Víkend silně náročný.. Pátek a sobota moc nespánku a hodně aloholu a včera sport. Nejradši bych šel ještě spát Tak se mějte krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.