Janinka05 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dobré ráno kluci, tak je tady zase pěkně zataženo, ale půjdu se mrknout jestli už jsou nějaký hřiby, tak hezký den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dobrý den slečno Janinko, proboha kde to bydlíte, my máme v moravské metropoli od svítání zcela jasno a slunečno, sedím na terase u bazénku jen v kraťasech a naprostá senzace, takhle si představuju léto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Krasny Pekny Den kluci Peny nakonec ty fotky nejsou zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dobré ráno kluci, tak je tady zase pěkně zataženo, ale půjdu se mrknout jestli už jsou nějaký hřiby, tak hezký den všem achojky Jani,prosím schovat nějaké hříbečky ...kujůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 achojky Jani,prosím schovat nějaké hříbečky ...kujůůů Tak jsem našla 3 křemenáče a dvě babky bude to stačit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahojky Jani,vidím tě tu po dlouhé době a jakpa se máte?Nu nějak sem pozapoměl ten datum kdy pojedete za těma známejma sem poblíš. achujky a pozdravuj Víťu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahojky Jani,vidím tě tu po dlouhé době a jakpa se máte?Nu nějak sem pozapoměl ten datum kdy pojedete za těma známejma sem poblíš.achujky a pozdravuj Víťu Čauky Láďo.Jedeme do Plané nad Lužnicí od 8-16.8. Jinak psal jsem ti zprávu ještě ohledně toho káblíku,tak doufám že ji tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak jsem našla 3 křemenáče a dvě babky bude to stačit? to je máááálo,hledej víc a pak je Jiřikovi hezky usuš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 to je ten minibajk,co se dá pokaždé vyhrát,za nejpočetnější klub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 A co my 2metrovy s tim jako mame delat :smich: :smich: Tak je peknej no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A co my 2metrovy s tim jako mame delat :smich: :smich: Tak je peknej no tak za prvé,nikam nejezdíte a ty tak max. dívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 dobré dopoledne ..............proč mám pocit,že si tady píši sám se sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A tak já ti teda napíšu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 A tak já ti teda napíšu no to jsi hodný Kůčo a nebo mi zavolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Sejdiku kdyz prijedu tak jedine pro vitezstvi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čau kucí,tak ještě zítra jedna směna a víkend.Počasí na kok.t,ale co naděláme.Jiříku to tu chabé,ale ono se to zlepší.Já to vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj kucí, tak sice tu máme hezký počasí, ale se mnou cloumá alergie. Nic moc, snad aby pršelo... Zítra jedu služebně do jižních čech tak to snad přežiju. Jani blahopřeji k úlovku, u nás neroste vůbec nic. Až na pár žampionů přímo ze zahrádky na chatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Otvíráme, kafe už na stole. Kdo se přidá? Venku krásně, vrací se léto a tak to má být. Autíčko se blejská a dělá radost:) Tady koukám, chcípnul pes, tak snad v zimě se lidi vrátěj k PC z venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 čau kucí,tak ještě zítra jedna směna a víkend.Počasí na kok.t,ale co naděláme.Jiříku to tu chabé,ale ono se to zlepší.Já to vím. a víš v jakém horizontu se to tady zlepší ........je to fakt hrůza,stabilně 3-5 členů,to nám to fakt zavřou a to se budete divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 dobré morgínko včera jsem se projel po vlasti,pro převodovky,tak doufám,že to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahojky Jani,vidím tě tu po dlouhé době a jakpa se máte?Nu nějak sem pozapoměl ten datum kdy pojedete za těma známejma sem poblíš.achujky a pozdravuj Víťu tak vidím, že tiskový mluvčí odpověděl za mě no nic se nedá dělat. A kdy Vy pojedete do Krnova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 zravím kamarádi,zas zastávka doma na obídek,dnes si dávám knedlo zelo,tak si šmakuju jinak počasí se umoudřilo,tak po dlouhej době zas umeju supína,doufám,že nezačne pršet jako pokaždý co ho umyji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahojte všeci.I u nás to vypadá jakžtakž,no uvidíme co bude než mi skončí směna.Držte se borci. Jiříku přeci nás nezruší jen proto,že je venku hezky.No zlepší se to uvidíš.Teda já doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Takle to je kazdy rok jak zacne byt hezky forum je prazdne a u Supu to plati 2x I kdyby zavreli no,tohle neni jediny forum ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) Ahojte všeci.I u nás to vypadá jakžtakž,no uvidíme co bude než mi skončí směna.Držte se borci.Jiříku přeci nás nezruší jen proto,že je venku hezky.No zlepší se to uvidíš.Teda já doufám zruší,nezruší ,hospoda o pěti lidech trochu luxus,obávám se,že to neukecám ............a co se vlastně divím,návštěvy jsou přesně v technických článcích Editováno: 17. Červen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.