Červen 20, 200916 r To je dobry, jedu tez 3.7. na krk. Sejido kudy to beres, nejak tapam a nemuzu se rozhodnout. Jestli je lepsi slovinsko objet, nebo zacalovat znamku za 38e :-/ ktera se da pak sice nasledovne prodat..ale stejnak. Chorvatsko sem nikdy nejel :-/
Červen 20, 200916 r ahoj,od létošního roku je ve slovinsku týdení dálniční známka za 15 E,ale záleží na tom jak dlouho se budeš rekreovat. http://www.chorvatske.cz/chorvatsko/slovinsko-dalnice.html
Červen 20, 200916 r Všem přeju krásný víkend. Jen to počasí stojí za vyliž prdel mě dneska čeká dlouhý den a dlouhá noc. Loučení se svobodou......to zas bude v alejích nablito Jardo: Ty světla jsou pecka! Už abys byl zdravej a hodil to na káru...sem zvědavej Tome tak to gratuluju a přeju dobré pořízení.(Ve vší počestnosti Kelišová)
Červen 20, 200916 r Jinak krásné uchcané sobotní skoro poledne přátelé.U nás stále prší stále prší.A to tak že se mi ani nechce do garáže něco dělat,takže budu jako ACE a PENY a budu asi v posteli.Ne že by mi něco bylo(klep,klep,klep)ale proč se nerochnit.Trošku jsem se ve čtvrtek opálil při nohejbale tak to štípe,ale jinak ok.
Červen 20, 200916 r To je dobry, jedu tez 3.7. na krk. Sejido kudy to beres, nejak tapam a nemuzu se rozhodnout. Jestli je lepsi slovinsko objet, nebo zacalovat znamku za 38e :-/ ktera se da pak sice nasledovne prodat..ale stejnak. Chorvatsko sem nikdy nejel :-/ no vidíš,to můžeme jet hezký kus cesty spolu já jedu klasicky Pha-Brno-Znojmo-Graz-Maribor-Zahřeb-Split........Omiš-Medici-Mimice cca 1O8O km zkoušel jsem přes Alpy,ale žádný zázrak a finančně,taky nic moc / Č.Budějovice-Linz a dále/
Červen 20, 200916 r To klidne muzem, teda pokud jedes supem :-))) Sejisku, na kolik vyjdou tunely v alpach +/-
Červen 21, 200916 r Vracet se budu 4.7 na delší dobu nemůžu protože je fůra práce a já těžce nestíhám . Známku přes slovinsko budu mít půlroční za polovičku protože se vrátila kámoška a než jela tak jsem ji poradil ať tu známku podlepí folii a pak si ji vezmu já .
Červen 21, 200916 r Dobrý den chlapi.Docela závídím těm kteří se chystají směr Chorvatsko.Cesta to musí být krásná.
Červen 21, 200916 r já to Víťo měl taky v plánu ale ještě nevím co a jak bude a i sem se ptal petříků a ty tam jedou po 11.7 že bych jel s nima.Vše je furt jen v úvahách a pravděpodobnější je,že tam vyrazíme až v září a včervenci vyrazím do Krnova a přitom navštívím tebe a Jininu.
Červen 21, 200916 r já to Víťo měl taky v plánu ale ještě nevím co a jak bude a i sem se ptal petříků a ty tam jedou po 11.7 že bych jel s nima.Vše je furt jen v úvahách a pravděpodobnější je,že tam vyrazíme až v září a včervenci vyrazím do Krnova a přitom navštívím tebe a Jininu. Láďo to by bylo super a sraz můžeme dát v Opavě u Glóbusu, když už víme kde to je
Červen 22, 200916 r To klidne muzem, teda pokud jedes supem :-))) Sejisku, na kolik vyjdou tunely v alpach +/- to víš,že jedu supíčkem písnu ti sz
Červen 22, 200916 r Vracet se budu 4.7 na delší dobu nemůžu protože je fůra práce a já těžce nestíhám . Známku přes slovinsko budu mít půlroční za polovičku protože se vrátila kámoška a než jela tak jsem ji poradil ať tu známku podlepí folii a pak si ji vezmu já . tak to přesně já odjíždím,kdy se vracíš taky jenom na týden,přesně jak říkáš,hoooodně práce atd.....
Červen 22, 200916 r dobrou chut,pokud právě obědváte ..............já shltnul 3 chlebíčky ....byly časy,kdy zavolal a šli jsme na oběd Tomáš,ale bohužel už nic ...
Červen 22, 200916 r Je to celé na hovno počasí tady a jak se dívám tak i v chorvatsku jak tam budu já tak přeháňky a 25 st kdyby to šlo tak jedu později ale už mám domluvené střechy tak mám smůlu
Červen 22, 200916 r máš pravdu Milane,počasí zatím léto připomíná letmo z vlaku taky jsem zvědav jak bude v Hrvatsku,ale hlavně,že bude snad týden klid
Červen 22, 200916 r přeju pěkně hnusný odpo. Právě jsem přifrčel z Hradce a zítra ráno do Brna. Jiříku: ty rejpale jeden Oběd bude, ale teď jsem furt někde v čudu, mám možnost najet nějaký km, tak vydělávám Pak zase budu moc papat číňana
Červen 22, 200916 r panove co to ma byt? http://www.forum.octavaclub.cz/ neco me uniklo? kam se vsichni stehuji?
Červen 22, 200916 r Nazdárek bando, už jsem tu dlouho nebyl. Byl jsem na dovolený v Kamýku nad Vltavou v jedný chatičce. Krásně jsme si odpočinuli a už jsem zase v pracovním procesu.
Červen 22, 200916 r nikdo se nestehuje. Jen se octaviaclub pokousi trhnout... Nevim jak budou lidi navstevovat 2 fora o octavkach...
Červen 22, 200916 r Čus lidi, tak jsem se vrátil z Hradce. No celej den pršelo, a práce se musela udělat... Tomu fóru nedávám moc nadějí, mluvím za sebe taky bych si asi nezvykl jinde... Ale v neděli jsem dokončil jednotku na světla tak už vyhlížím pekný den na montáž
Červen 23, 200916 r Ale v neděli jsem dokončil jednotku na světla tak už vyhlížím pekný den na montáž Jardo ty jsi prostě kapacita Světla jsem viděl v realu u Delfyna a opravdu bombička. Můžeš vyrobit i nějakou "složitější" ŘJ - možnost přepnutí na blikačku ? Tome, kdy do toho praštíš ? Včera jsem byl na otočku v Sušici - Peny, vypadá to, že tam budu jezdit cca 1x za měsíc, tak se nějak můžem domluvit a dát kofein - máte tam hezky, seděli jsme na nábřeží v kavárně a pohodička Upraveno Červen 23, 200916 r od Petik
Červen 23, 200916 r panove co to ma byt? http://www.forum.octavaclub.cz/neco me uniklo? kam se vsichni stehuji? nové vlastní forum,už se o tom mluvilo dlouho a jsou tam Supíčci,Vitto mě tam láká,potažmo nás
Červen 23, 200916 r nikdo se nestehuje. Jen se octaviaclub pokousi trhnout... Nevim jak budou lidi navstevovat 2 fora o octavkach... né pokouší,již se tak stalo a je jen otázkou pár dní,kdy octaviani odhaduji 80% budou pouze na vlastním FORU
Červen 23, 200916 r přeju pěkně hnusný odpo. Právě jsem přifrčel z Hradce a zítra ráno do Brna.Jiříku: ty rejpale jeden Oběd bude, ale teď jsem furt někde v čudu, mám možnost najet nějaký km, tak vydělávám Pak zase budu moc papat číňana musel jsem si rýýýpnout .....čínan čeká pane kolego
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.