Září 10, 200915 r zdar bando! zitra mame na firme sensation burcak to bude neco, doma mame taky domaci tak jsem zvedavej jak to dopadne
Září 10, 200915 r Ahoj kucí, tak zítra konečně pátek a budu mít prodlouženej víkend. Na pondělí máme nahlášenej výpadek elektřiny takže máme placený volno 2 Romejn: jj už proběhlo. Hezky k obídku i večeři...
Září 11, 200915 r zopar zakonov na piatok: Zákon o milostném trojúhelníku : Existence milostného trojúhelníku je možná tehdy a jen tehdy, když jeden z úhlů je tupý. Zákon a rozdílnosti přístrojů : Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotyk. Zákony projevu : 1. Pravdivé slovo nikdy není příjemné. 2. Příjemné slovo nikdy není pravdivé. Murphyho hřebíkový zákon : Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík. Zákon samoty : Když jsi sám, nikdo Tě neopustí. Krédo opatrnosti : Ženy, které si nedávají pozor, nazýváme matky. Zlatá myšlenka manželství : Pokud se v manželství daří zle, jsou vinné obě strany : jak žena, tak i tchýně. Moliérovo pravidlo : Získat ženu je rozhodně lehčí, než se jí zbavit. Pekny den prajem vsetkym
Září 11, 200915 r tak konecneeeeeeeeeeee vikend. Ja si pomaly svojho mazla mazlikujem, dnes mi dorazili skoda dazdniky ( jeden velky, druhy maly skladacka ). MF volant este stale je OFF . tu v BA nemame asi sikovnych elektrikarov . Hej a toto poznate : Když Kristus opouštěl svět, pověděl cikánům: "Nic nedělejte, dokud se nevrátím" ... a oni ho dodnes poslouchají :D Upraveno Září 11, 200915 r od Laam
Září 11, 200915 r Zdar bando Supí - cesta domu byla náročná - málem jsem svezl 2 lišky a jednoho divočáka. Ráno v 6 jsem dorazil. Hodim sem pár slíbených foto
Září 11, 200915 r Nazdárek.Ty jo to jsou fára.Pěkné.Hlavně ta sekačka na trávu to je kára.Víkend je tu HURÁ. Upraveno Září 11, 200915 r od Romejn
Září 12, 200915 r Zdravím bandičko,tak já už po dovolený doma,což mi připomíná,že budu muset zase makat! Jinak dovolená byla super. Dalo mi to dost práce,než jsem to tady pročetl a kokám,že tu máme pár nových supáků,což je jedině dobře. Petíku super káry. Upraveno Září 12, 200915 r od j-novis
Září 12, 200915 r Zdar chlapáci.Přeju příjemný den ikdyž u nás už od rána chčije a chčije.Tak užívejte volna a ty Jardo prodlouženého
Září 12, 200915 r zdravim vsetkych . kto mi pomoze so Slovnou ulohou? Programator Jurko sa na "chate" zoznamil s 16-rocnou Zuzkou a poprosil ju o jej fotku. Pretoze Zuzka je koza a pozna len format BMP, jej fotka ma 16MB. Programator Jurko je debil a ma dial-up pripojenie 56kb/s, pricom mu pada spojenie kazdych dvadsat minut a opakovane vytacanie mu zaberie 5 minut. Pretoze je este k tomu setrivy debil, pripojenie ma limitovane od 18.00 do 8.00 a cez vikendy. Otazka: Kolko rokov bude mat koza Zuza, kym jebo programator Juro stiahne jej fotku? Upraveno Září 12, 200915 r od Laam
Září 14, 200915 r tak me to Jirko nedalo, a davam ti sem odkaz na vysledny stav naseho OC srazu v Rozkosi aby jsi videl, ze to stale jeste celkem slusne funguje :-) http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...0&Itemid=31 vysledek 80 aut a cca 170 lidi
Září 15, 200915 r Ahoj klucí, tak se máte? Dneska necejtím ruce z práce, rasovina jako blázen. to Laam: Jde taky o to, jestli může navázat na předchozí stahování. Jinak by to ani nestáhl Ale dobrý, jdu to vypočítat. to Petik: Péťo, nádherný fotky. Ta Panamera je nádherná... Upraveno Září 15, 200915 r od ace ventura
Září 16, 200915 r Kašlu na počasí, včera mi nějaké ku.vy vytáhli z auta RNS510 přes boční okno. Jinak ahóój.
Září 16, 200915 r ahojky kamarádi,tak vás zas po delší odmlce zdravím.Mám se fajn neustále v rachotě a jinak vše při starým.čusky a opatrujte se.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.