Sejis Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 zdáár drštičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 hou hou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Nazdárek.Dnes je den jak vymalovanej zase.Ctělo by to spláchnout jedním Pivkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 zdar bando! zitra mame na firme sensation burcak to bude neco, doma mame taky domaci tak jsem zvedavej jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ahoj kucí, tak zítra konečně pátek a budu mít prodlouženej víkend. Na pondělí máme nahlášenej výpadek elektřiny takže máme placený volno 2 Romejn: jj už proběhlo. Hezky k obídku i večeři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 zopar zakonov na piatok: Zákon o milostném trojúhelníku : Existence milostného trojúhelníku je možná tehdy a jen tehdy, když jeden z úhlů je tupý. Zákon a rozdílnosti přístrojů : Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotyk. Zákony projevu : 1. Pravdivé slovo nikdy není příjemné. 2. Příjemné slovo nikdy není pravdivé. Murphyho hřebíkový zákon : Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík. Zákon samoty : Když jsi sám, nikdo Tě neopustí. Krédo opatrnosti : Ženy, které si nedávají pozor, nazýváme matky. Zlatá myšlenka manželství : Pokud se v manželství daří zle, jsou vinné obě strany : jak žena, tak i tchýně. Moliérovo pravidlo : Získat ženu je rozhodně lehčí, než se jí zbavit. Pekny den prajem vsetkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 zdááár chošíí a zdravím nového návštěvníka hospůdky Romejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) tak konecneeeeeeeeeeee vikend. Ja si pomaly svojho mazla mazlikujem, dnes mi dorazili skoda dazdniky ( jeden velky, druhy maly skladacka ). MF volant este stale je OFF . tu v BA nemame asi sikovnych elektrikarov . Hej a toto poznate : Když Kristus opouštěl svět, pověděl cikánům: "Nic nedělejte, dokud se nevrátím" ... a oni ho dodnes poslouchají :D Editováno: 11. Září 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Zdar bando Supí - cesta domu byla náročná - málem jsem svezl 2 lišky a jednoho divočáka. Ráno v 6 jsem dorazil. Hodim sem pár slíbených foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) Nazdárek.Ty jo to jsou fára.Pěkné.Hlavně ta sekačka na trávu to je kára.Víkend je tu HURÁ. Editováno: 11. Září 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 moc pěkný fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) Zdravím bandičko,tak já už po dovolený doma,což mi připomíná,že budu muset zase makat! Jinak dovolená byla super. Dalo mi to dost práce,než jsem to tady pročetl a kokám,že tu máme pár nových supáků,což je jedině dobře. Petíku super káry. Editováno: 12. Září 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Zdar chlapáci.Přeju příjemný den ikdyž u nás už od rána chčije a chčije.Tak užívejte volna a ty Jardo prodlouženého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) zdravim vsetkych . kto mi pomoze so Slovnou ulohou? Programator Jurko sa na "chate" zoznamil s 16-rocnou Zuzkou a poprosil ju o jej fotku. Pretoze Zuzka je koza a pozna len format BMP, jej fotka ma 16MB. Programator Jurko je debil a ma dial-up pripojenie 56kb/s, pricom mu pada spojenie kazdych dvadsat minut a opakovane vytacanie mu zaberie 5 minut. Pretoze je este k tomu setrivy debil, pripojenie ma limitovane od 18.00 do 8.00 a cez vikendy. Otazka: Kolko rokov bude mat koza Zuza, kym jebo programator Juro stiahne jej fotku? Editováno: 12. Září 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 a este jedna haluz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Tak víkend je zase fuč a zejtra do práce.Ach jooo mě se tak nechcéééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 to já už začal při neděli.Zdravím vás chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 zdravím Fšechny supáky při pondělku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 tak me to Jirko nedalo, a davam ti sem odkaz na vysledny stav naseho OC srazu v Rozkosi aby jsi videl, ze to stale jeste celkem slusne funguje :-) http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...0&Itemid=31 vysledek 80 aut a cca 170 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Zdravím všechny superbáky.při pondělku,a dáme jedno pivko néé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 čau kluci.Mám pauzu tak píšu z rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Ahoj klucí, tak se máte? Dneska necejtím ruce z práce, rasovina jako blázen. to Laam: Jde taky o to, jestli může navázat na předchozí stahování. Jinak by to ani nestáhl Ale dobrý, jdu to vypočítat. to Petik: Péťo, nádherný fotky. Ta Panamera je nádherná... Editováno: 15. Září 2009, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Otevirame Kluci dnes je krasne jasno jak u vas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Kašlu na počasí, včera mi nějaké ku.vy vytáhli z auta RNS510 přes boční okno. Jinak ahóój. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 ahojky kamarádi,tak vás zas po delší odmlce zdravím.Mám se fajn neustále v rachotě a jinak vše při starým.čusky a opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.