Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak já už po dlouhé cestě doma :)

Sice na chvilku, ale moc rád sem vás viděl a veřejně přiznávám, že sem slíbil flašku na další sraz, tak si sejdo strejdo napiš poznámku :) a příště si ji všichni vychutnáme s nějakým masem a soudkem pivka.

Krásný večer

Vloženo

Tak tak cesta utekla jako voda.400km uběhlo jako nic.Jen mě už bralo spaní tak jsem rád že jsem doma.Tak dobrou noc borci a rád jsem Vás dnes viděl.Přečkat zimu a hurá znovu na to

Vloženo

Dobré ranlko mládenci.Pohodový zbytek víkendu a vy co jste museli do práce tak snad jste nešli moc brzy když nám posouvali zase ten čas.

Jinak doufám že se tu podaří přihlásit Radkovi z Brna(pro ty kdo nebyli na sraze,tak je to další člen naší bandy.

Vloženo

Ahoj klucí. Zítra máme zase malou sobotu a ve středu leháro. Pak už to uteče a bude zase víkend. Jinak tady je ještě letní čas, nebo mám něco blbě? Na PC mám zimní. Tak ať nám to frčí.

Vloženo
Zdar lidičkové,přeju pohodové úterý.

Jiříku copak copak snad se ti něco nevysralo zase???

bohužel ano,dost zásadní ,ale to není výjmečně nic technického rázu,to by snad bylo i lepší v tomto případě :aggressive::aggressive::feve:

Vloženo
bohužel ano,dost zásadní ,ale to není výjmečně nic technického rázu,to by snad bylo i lepší v tomto případě :aggressive::aggressive::feve:

Nezasahoval jsi náhodou ty nebo někdo z tvých lidí o víkendu v Praze jak tomu borcovi zlomili tu nohu na fotbale?Koukal jsem na blesk a byl tam vyfocený ten mercedes co máš ty.Nebo aspoň myslím že to byl on.Fotky nic moc tak jsem nic nepřečetl.

Vloženo

nazdarek lidičky - dneska jsem cely den lital po Praze sem a tam a pred chvili přijel domu - naročný den...

Zítra ale volníčko - se těším jak malej kluk... Je toho posledni dny fakt moc.

Vloženo
Nezasahoval jsi náhodou ty nebo někdo z tvých lidí o víkendu v Praze jak tomu borcovi zlomili tu nohu na fotbale?Koukal jsem na blesk a byl tam vyfocený ten mercedes co máš ty.Nebo aspoň myslím že to byl on.Fotky nic moc tak jsem nic nepřečetl.

ano byl jsem se svými lidmi a bylo ošklivé zranění ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...