ace ventura Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Hezké odpoledne, no skoro už příprava na večeři Tak včera zase kšeft. Táhli jsme porouchanej jeřáb, přijel jsem domu pozdě večer. Peny: tak to máš dobrý, tak bych si to tak přehodil . Máme teď hodně práce takže musíme bejt v práci každej den. Pořádný volno bude až koncem roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 přeji veselý den všem,když já ho nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Zdravím při pondělku.Přeji pěknej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Dobrý večer klukové.Tak jsem protáhl supa a jsem spokojen.Ať se vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 přeji veselý den všem,když já ho nemám co se děje Jiříku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ahojky kluci zdravím po dlouhé době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 co se děje Jiříku ? to nejsmutnější v životě,pohřeb,zemřel mi strejda ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 pohodové sváteční volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Pěkný sváteční den kluci.Kdo může ať užívá volna a nabírá sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Zdravím kamarádi,včera sem měl volno tak sem udělal vše co už sem delší dobu odsouval.Přestalo mě bavit poslouchat ten rezonující zvuk výfuku a tak sem navařil na trubku pružnej vlnovec a teď už je po nepříjemným zvuku.Jen nechápu proč to tam nedaji ve výrobě.Ten pazvuk se tu u PD motorů řešil dost dlouho.Nu a přitom sem rovnou vyměnil olej v motoru,tak zas můžu z vesela jezdit.Dnes sem byl v práci tak snad ste si užili volno.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Petrikovic kluci se nenudi Junior ma zabavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Ahoj bando, tak už jsem zase v práci. Prodloužený víkend byl parádní. Supa jsem pořádně při cestě tam protáhl, ale při zpáteční chcalo a chcalo. Připadal jsem si, že jedu ve vodním tunelu. Docela hrůza. Jinak už máme středu. Takhle by to mohlo být furt. Přeju hezký zbytek týdne všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Brej čír všem, kde se všichni flákáte Něco pro zasmání. V pondělí jsem jel se střevní vyrózou pracovně do Blavy. Přijedu na hranice, že koupím známku a přišlo to na mě, leč po záchodě ani vidu ani slechu, tož nalepím známku a plnej až na první benzínu. Vylítnu z auta a že hurá na záchod - rekonstrukce - no ale vidím toytoyku. Tak vlítnu do ní, stáhnu gatě a pustím to ven. Úleva trvala jen do doby, než jsem zjistil, že tam není toaleťák. Tož aspoň, že tam zbyly dvě prázdné roličky, které ve vlhku změknou a neškrábou (příjemné zjištění). No a aby toho nebylo málo, tak při cestě zpátky jsem zjistil, že ty parchanti na Slovenské straně používaj lejzry na dálnici...no doleca mazec, na autě fólie, já 170 km/h a občanku mám ještě od svatby s ustřiženým rohem...na konec to vyřešilo kilo (bohužel v tvrdé měně) do kapsy...fakt mazec vejlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 heh pekne jsem se zasmal ale ta tvrda mena teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Hezkej večír, teda Tome hodně mi to připomíná. Taky jsem tak někde jel a dloho jsem to odkládal. Pak už se to nedalo vydržet a jel jsem po městě co to dalo abych dojel alespoň k lesu. Jak jsem si to tak šinul tak si tak říkal, že je mi teď vše jedno. Třeba ať mě staví švestky, hlavně ať už je to za mnou Přeji pěkný zbytek krátkého (pracovního) týdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Dobré ráno, stavím na čaj Jardo: jj, kamarád říkal, že sem se jim měl vys...t do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ...dobrou chut ,pokud se někdo chystáte papat a příjemný relaxační wíkend jenom pro zajímavost,pokračování MB Sprinter,po opravě dvou vystřelených vstřiků,vyletěly opět dva a to za Hodonínem tak platák a hurá tam i z5 640 km bohužel vyletěl i jeden,který byl dělaný a to je průser asi bude muset hlava dolů.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jirko když se daří,tak se daří.Přeju ať už tě ta smůla opustí Pohodový víkend všem,kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jiříku: Dobrá smůla Chtělo by to sanitku škoda, to by byla pecka ! Pěkný slunečný víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Něco od nás z práce. Kolega u nás zazimoval jeho stroj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 krásný nedělní den klukové.U nás ještě svítí sluníčko tak odpoledne asi vyrazím něco pokutit.Ať se Vám všem vede kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahoj klucí, tak jsem po víkendu zničen. U kamaráda jsem dělal podlahu. Nebyl někdo z vás na Pink? Byl to úplně famózní večer A dneska mě stavěli cajti a asi neměli co dělat. Asi 6 minut jsme řešili denní světla. Prej ať jim ukážu papír, že mám od výrobce souhlas k montáži na Supa a papír od světel že jsou určený na Supa. Když jsem mu řekl, že jsem s nima prošel stk tak toho nechali a pustili mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 No Jardo je to tak.Jak natrefíš na moulu tak se člověk docela zapotí. Dívali jste se dneska na zprávy?Jak můžeme mít problém s navigací na čelním okně?To už fakt ti debili neví co by ještě vymysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Jirko když se daří,tak se daří.Přeju ať už tě ta smůla opustíPohodový víkend všem,kamarádi ahoj Víto,neopustí,to nehrozí,to je stálá partnerka ..... jo nová hlava stojí MB servisu bez práce 55 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 jedu si nechat nablýskat supa do automyčky express Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.