Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To jo, dnešek katastrofa. By mě zajímalo co se dělo. Štěrboholy uzavřený. Jel jsem dneska do Mariánskejch lázní a dopoledne bylo katastrofa. Jižní spojka totál. Když jsem se ve 4 vracel tak stejně jen popojíždělo ve směru z ČM na Baranďák :feve:

Vloženo

Dnes kluci jsem měl na mále stály u mě všíchni svatí,vyhejbal jsem se s druhým kamionem na uzoučké ce ste a utrhla se semnou krajnice.Měl jsem tam takovejch 25t naloženo.Podemnou 20metru sráz dolu.To je sranda.Do se ožrat.

post-38008-1259780549_thumb.jpg

post-38008-1259780577_thumb.jpg

Vloženo

MB to je již 3 týdny posrané a k tomu ještě Ford spojka,která je nová 14 dní a o5 nic a ráno VW,ale to večer vyřešil a za to mu velký dík Jára ACE VENTURA :palec2: :palec2:

Vloženo

Nazdárek.Já jsem dnes naštěstí žádneho čerta a mikuláše nepotkal,kdyby jo tak mě čert na tuty odnese do pekla.Ale v pekle by bylo fajn mají tam hlavně teplíčko. lol

Vloženo

příjemné vykročení do třetího adventu :kol-90:

....jo a ještě k Mikuláši,do pekla chce moje kolegyně,neb říká,že krom tepla jsou tam čerti a mají dva ocasy a dlouhej jazyk :smich:lol

Vloženo

Hezký večír, tak dneska jsem byl po dlouhý šichtě doma a celkem se i s ohledem na počasí vyplatilo.

Laras: ten jsem naposledy používal na střední, dělali jsme na nich plošňáky. Koukni na bazos.cz nebo hyperinzerci. Sem tam se objeví...

Vloženo

Nazdárek kluci, tak teď jsem po 2 dnech s kolegou dolepili komplet celý auto. Byla to fuška, ale stoji to za to. Jinak auto už budu mít taky opravený, tak snad už nebude zlobit. Jinak si užijte víkend. :)

post-20849-1260551145_thumb.jpg

post-20849-1260551154_thumb.jpg

post-20849-1260551159_thumb.jpg

post-20849-1260551164_thumb.jpg

Vloženo

Vám všem kterým začíná víkend přeju ať si ho užijete,klukům z Prahy zábavu na motokárách(doufám,že budou i fotky) a my kteří musíme do rachoty,tak ať nám to uteče.Opatrujte se bando

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...