vick Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 ahoj kamarádi.Tak u nás furt sněží ale taje to.teda aspoň do zítřka kdy prý hlásí mrazy.Jinak mám dnes poslední a pak volno tak trochu spočnu.Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 lahudka na D5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 (editace) co to je? aston? jestli jo tak jsem videl moc peknej kousek na internetu, zkusim se podivat Editováno: 19. leden 2010, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Dobre ranko vo spolok. Jeden na stredu: "Paní, řekněte svému synovi, ať mě nenapodobuje." "Martine, přestaň ze sebe dělat debila!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Krásný a pohodový den Vám všem kamarádi.U nás ustalo sněžení a začíná mrznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kluci asi to pekelně klouže - viz D8, tak hlavně opatrně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Ahoj kamarádi! Zítra jedu do CC-AUTODÍLY něco koupit tak kdo by měl zájem tak ať dá vědět a můžu mu tam něco vzít. V pátek pak jedu na moravu tak není problém to dovézt až tak daleko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) musel som :D Sousedí cigán s černochem a říká si, jak to, že má všechny děti krásně černý, zatímco on má jenom hnědé. Ptá se ho: "Poslouchej černochu, jak to děláš, že máš děti takový černý a já je mám všechny takový vybledlý?" Černoch se usměje a říká: "Podívej,máš ho 25 cm dlouhýho a 6cm v přůměru?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to a...si ne." Černoch se plácne do kolen a se smíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!" Editováno: 20. leden 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Libore,raději to kup at te někdo nechytne zdar lidičkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Slecna bez prdele je jako tyden bez nedele )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Libore co chystáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Pohodový večer kluci, mám za sebou hodně náročný dny v práci. Práce bylo hodně a ještě to blbý počasí... Včera jsme měli srazík se spolužákama ze ZŠ, bylo fajn je opět vidět. Už abychom se taky sešli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Nechystám nic. Jen potřebuji něco koupit. Kdyby jste opravdu něco potřebovali tak jsem zítra už jen na mobilu! 737450667. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Pohodový a bezpečný den chlapáci. Jinak bych chtěl popřát Larasovi k dnešním narozeninám.Takže Marťas všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a spokojenosti.Živý mazlík ať tě poslouchá a plechový mazlík ať slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 napodobne , Larasu vsetko naj. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 kamarádi,u nás nesněží,ale sluníčko taky nikde a tak nálada nic moc.už se nemůžu dočkat jara a hlavně na první srazík.Kdopak se o něj postará??co kluci od vinných sklepů a krásné to země??rád bych se tam do toho kraje podíval a myslím si,že bych nebyl sám Zkuste něco naplánovat laras:vše nej a ať vše klape jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Martine vse nej - já myslim, ze by nebyl spatný srázek na Morave - mohu vřele doporučit napr: www.vinarstviukaplicky.cz Vzal bych sebou i manželku - měli jsme tam firemní večírek a dobrý to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanik Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Přeji všem krásný a pohodový zbytek dne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 kluci diky! na te morave to musime udelat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Martine vse nej - já myslim, ze by nebyl spatný srázek na Morave - mohu vřele doporučit napr: www.vinarstviukaplicky.czVzal bych sebou i manželku - měli jsme tam firemní večírek a dobrý to bylo vyzera to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Nazdárek.Zdravím všechny superbáky a přeji krásnej den a pohodový konec tejdna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 fakt dobre se tam kali a je to blízko i pro bratry zo Slovenska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 a dalo by se tam i prespat, slo by se potom podivat na musov, do mikulova atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Vse nejlepsi Lary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 přesně to myslim - přespat tam a zakalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.