Hampejz Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 je to vtipný, Kik neměla problémy, takže jsme netušili a jsem na konci 3. měsíce Do konce to vypadá, že sme to zaseli na výročí Teď vymýšlíme porodnici Jinak já nadšenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Kucíííí nekšeftujete tu někdo s olejema?Potřeboval bych za rozumný peníz převodový olej.Nejlépe castrol.Díky předem za jakékoli info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 je to vtipný, Kik neměla problémy, takže jsme netušili a jsem na konci 3. měsíce Do konce to vypadá, že sme to zaseli na výročí Teď vymýšlíme porodnici Jinak já nadšenej Tak že taky ode mě velká gratulace. Kdyby jste se rozhodli pro Apolináře, tak tam pracuje moje drahá polovička. Dalo by se s tím něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Dnes jsem naměřil -20 st venku docela masakr ale doma příjemných 24 st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Dodatečně jedna vánoční z Valašska -------------------------------------------------------------------------------- Ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek: Mamo, toťto fšecko ně nadělil Ježíšek ?? No baže, Ježíšek, kdo inší ?? Aha, takže vy s tatů ste sa na mňa vysrali aj letos, že....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 zdar chlapi.Tak mám před sebou ještě jednu šichtu a víkend.Dnes brzo ráno u nás -22 teď už příjemných -10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 GRATULUJEM Na tie teploty len tak pozerám. U nás je zatial tak -12 ale tento týždeň to má pritvrdiť . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Bré ranko partičko.Dnes to tu otvírám já takže kofíííí nebo čajíííík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 čaj Víto čaj v noci zase padaly ty bílé sračky,ale naštěstí málo a sluníčko po dlouhé době na nás juklo ted je tady -2 C tak to jde ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 joj to se máte.U nás sice zatím nesněží ale je tu tak -12 a v noci má ještě desítka přibýt.Dneska jsem si aspoň koupil znak na superba.Starý se u žloupal a cena byla dobrá tak jsem to vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 dobry vecer superbando. tak jedna mudrost na skory vecer: Co je suloz? Suloz je opticky klam. Clovek si mysli,ze je v siedmom nebi a pritom je len kusok od zadku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. # # Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se # # bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala: # # "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s dcerou i matkou zároveň!" # # "Ne", řekl jsem. # # Zase jsme něco popili a ona pak povídá: # # " Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá. # # A dneska bude tvůj šťastnej den. # # Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku". # # Šli jsme k ní. # # Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: # # "Jsi ještě vzhůru, maminko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Dobré dopoledne bando. Koukám, že je tady něják zamrzlo. V Praze Ruzyni dnes v 9:30 - 15°C. Je to hrůza a jdu vařit čaj. Večer má zase padat ta bíla sračka a letos jim ty předpovědi kurevsky vycházejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 U nás v 8:30 bylo -19°C - teď je něco kolem -16°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Ahoj ráno jsem naměřil na teploměru -21 st už by mohlo začít to globální oteplování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 jj to by mohlo, radsi teplo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Nazdárek partičko, teda ráno mě ta zima zaskočila. Měl jsem trochu obavu o baterku v autí (je původní 7 let stará), ale motala s motorem řádně. Byl jsem pracovně v Jablonci a Dvoře Králové a na dálnici postávalo hodně aut. I my jsme v práci měnili naftový filtry jak o život. Jeřáb ujel tak 10km nebo běžel pár minut a filtr zabetonovanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nazdar bando - tak zase probuzení do bílých sr@ček... Hlavně bez nehod na silnici... Jsem zvedav co pro nás kluci připravili http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1341729 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Čau chlapáci.Tak u nás neuvěřitelných 0 stupňů a svítí slunko.A dokonce hřeje.Tak ještě přidat nějakých 20 stupňů směrem nahoru a jsem spokojen.Jinak u nás taky sněžilo ale nic tragického.Tak se opatrujte.A kdo ještě nekoukal na anketu na jarní sraz tak upalujte se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nazdar bando - tak zase probuzení do bílých sr@ček... Hlavně bez nehod na silnici...Jsem zvedav co pro nás kluci připravili http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1341729 Snad nebudem bez pokecu týden nebo ještě déle.Ale jinak to může být zajímavé.Jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Konečně se oteplilo a zámek v superbu funguje tak to bylo mrazem měl jsem strach že se něco posralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 hezký večer bando,dneska bylo relativně tepleji,včera to byl hnus,bylo to vidět na pár autech nechtělo se jim startovat... ale že nám to dává letošní zima sežrat co pánové a to není zdaleka konec ...rád na ní budu vzpomínat v bazénu v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 o5 sníh,to ....................dáme si čájík,kdo si dá ......hezký den klucííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Kluci co si o tom myslite:http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a5/7842520 Neda mi to spat ta cena je velice lakava.Ale neverim ze je konecna.Zvlaste kdyz je to v cechach uz.Vymenit tohle za supa by se mi moooc libilo.Mel jsem tu moznost se s timhle typem audi i se stejnym motorem povozit a nadseny nu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Taky jsem našel takové levné auta jednou Santa Fe a podruhé Q7 a odepsal mi nějaký týpek anglicky že snad mu musím poslat nějakou zálohu a pak se uvidí tak na takové seru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.