Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau vespolek bando.

Taky bych si dal. Snad to v květnu dopadne a něco chřtánem proženeme.

Sejis: Jiříku snad se taky nejdeš zítra koupat? :smich::smich:

Vloženo

Ale, něják jsem si to dal dohromady s tvoj velkouí očekávanou návštěvou a s tím, že se jede Janinka koupat v sobotu do Čestlic no tak asi tak :)

Vloženo

Uz jsem musel umyt Supa - byl nehorazne zasr.... (spinavej) - vyjel jsem z mycky a opet vynikly kvality rozleštěného laku :smich: Je to krasavec :smich:

Koukám na Lotyše a zatim hrajem dobře, tak snad to vydrží...

Vloženo

jooo ták ríšo :) nééé nikdo se mi neozval,patrně kdyby jel i víta,tak by dal vědět ,si myslím ;)

nooo né ,že bych nešel se do čestlic vykoupat,je to tam velmi pěkné,dá se slušně vyblbnout lol:) ale asi jindy :)

jinak hezkou sobotu,čumákoval jsem na přímý přenos,no nic moc,to na rusáky bude chtít podstatně přidat ;)

relaxujte hoši :palec2:

post-210-1266660044_thumb.png

Vloženo

Sejis: Hezkýýýýýýýýý ….. vem je někdy na sraz. :p

Jinak všem přeju dobrý začátek týdne. Venku to vypadá, že by jsme mohli brzy přezouvat. :)

Vloženo

krásný den kamarádi.Tak já včera na lehko včera umyl supíka po dvou měsících.Ten byl tak pěknýýýýý.Ovšem na chvíli.Ale to nevadí aspoň je dole ta sračka co se na něj nachytala přes zimu

Vloženo (editace)

No máš recht. Vůbec se neorientuju, všechno je v angličtině. Jdu si to nějak poladit aby se na to dalo dívat. A ta defaultní zelenobílá je nepřehledná...

Jo a Láďovi vše nej k narozkám ;)

Editováno: , autor: ace ventura
Vloženo

máte recht pánové,mě se to vůbec nelíbí :feve: psal jsem to vrchnosti,někdy méně znamená více a jak trefně poznamenal kolega,trend dnešní doby,co dobře běží je potřeba nesmyslně změnit ;)

Vloženo

zdravím kamarády od supí party a Jardovi děkuji za přaní k narozeninám.

Pár dní sem neměl čas se mrknout na stránky a taky se tu v tom strácím bez orientace.chvilku mě trvalo než sem si to dal do češtiny.mějte se fajn a přežijte pracovní týden.

Vloženo

vše nejlepší k narozeninám Ládíku.A zdraví kamaráde.

co se týče stránek tak nevidím v tom nějaký pokrok.Je to spíš krok zpět.Zelená barva předtím byla příjemnější,vše bylo přehlednější.A hlavně v češtině.Ne že by mi nějak extra vadilo že je toho dost anglicky,ale jsme česká značka a všeci se tu bavíme rodným jazykem tak nač takovéto úpravy.Za mě zatím palec dolů.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...