Petik Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 tak to koukej poslat kousek po drátech na ochutnání - stáčí trochu - jen tak 2-3kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ahoj drštičky tak čekám velkou návštěvu hoooolký kde jste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 kdyby to šlo tak každimu pošlu kousek,ještě jsem tam fláknul i klobásky,jupí to bude žrádlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ja bych si dal uzenyho cejna , bando doufam ze budu moct po dvou mesicich opucovat auto , sice zas tak spinavy neni ale supik musi byt fesnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Kdy to bude hotový! Už jsem si připravil chleba a něco na pití! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Čau vespolek bando. Taky bych si dal. Snad to v květnu dopadne a něco chřtánem proženeme. Sejis: Jiříku snad se taky nejdeš zítra koupat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 čágo ríšo,já koupat? jak jsi na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Ale, něják jsem si to dal dohromady s tvoj velkouí očekávanou návštěvou a s tím, že se jede Janinka koupat v sobotu do Čestlic no tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Uz jsem musel umyt Supa - byl nehorazne zasr.... (spinavej) - vyjel jsem z mycky a opet vynikly kvality rozleštěného laku Je to krasavec Koukám na Lotyše a zatim hrajem dobře, tak snad to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 jooo ták ríšo nééé nikdo se mi neozval,patrně kdyby jel i víta,tak by dal vědět ,si myslím nooo né ,že bych nešel se do čestlic vykoupat,je to tam velmi pěkné,dá se slušně vyblbnout ale asi jindy jinak hezkou sobotu,čumákoval jsem na přímý přenos,no nic moc,to na rusáky bude chtít podstatně přidat relaxujte hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 pro richarda to je ta návštěva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ahoj kluci.Zdravím při pondělku,tady u nás je krásně tak přeji krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Sejis: Hezkýýýýýýýýý ….. vem je někdy na sraz. Jinak všem přeju dobrý začátek týdne. Venku to vypadá, že by jsme mohli brzy přezouvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 krásný den kamarádi.Tak já včera na lehko včera umyl supíka po dvou měsících.Ten byl tak pěknýýýýý.Ovšem na chvíli.Ale to nevadí aspoň je dole ta sračka co se na něj nachytala přes zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 to jsou novinky,jak se vám líbí nové forum,mě teda to nenadchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Zdar bando, abych pravdu rekl tak me taky ne, ale uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Stojí to za hov.o nevím kde najít zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ahoj bando - no jak referovali, ze to nebude skos z Fabie na Ochcávku, ale rovnou na Superba, tak to docela urazili naše maličkosti, nezdá se Vám,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) No máš recht. Vůbec se neorientuju, všechno je v angličtině. Jdu si to nějak poladit aby se na to dalo dívat. A ta defaultní zelenobílá je nepřehledná... Jo a Láďovi vše nej k narozkám Editováno: 22. Únor 2010, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 máte recht pánové,mě se to vůbec nelíbí psal jsem to vrchnosti,někdy méně znamená více a jak trefně poznamenal kolega,trend dnešní doby,co dobře běží je potřeba nesmyslně změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 zdravím kamarády od supí party a Jardovi děkuji za přaní k narozeninám. Pár dní sem neměl čas se mrknout na stránky a taky se tu v tom strácím bez orientace.chvilku mě trvalo než sem si to dal do češtiny.mějte se fajn a přežijte pracovní týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Blazinec Kluci krasny tyden, ja uzivam jarnaky a zitra se Supem na STK tak si zase neco poslechnem Pekny Den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 vše nejlepší k narozeninám Ládíku.A zdraví kamaráde. co se týče stránek tak nevidím v tom nějaký pokrok.Je to spíš krok zpět.Zelená barva předtím byla příjemnější,vše bylo přehlednější.A hlavně v češtině.Ne že by mi nějak extra vadilo že je toho dost anglicky,ale jsme česká značka a všeci se tu bavíme rodným jazykem tak nač takovéto úpravy.Za mě zatím palec dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Jde to prehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 a hromke toho jsem si nevšiml.No jo ještě že tě tu mám Petříku.Díky.Ale jinak vše ostatní platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.