Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já měl v plánu dnes hodit letní, ale včera jsem se tak vožral, že jsem dnes celej den ztrávil v poteli - fuj to byl povedenej ples

No takže to nechám až na příští vikend, aůe už se na to těším...

Vloženo

ahoj kluci a holky :) honička nic nestíhám,samé průsery s autama včetně superba :feve: celou zimu s ním minimálně jezdím a odejde váha vzduchu a ted se posral maxidot....fááákt super.....

Vloženo

Ahoj kluci, nemáte někdo tip na dovolenou v Itálii pro 3 rodiny s dětmi (mimina) autem, nejlepe nejaky apartmánek u moře (každá rodinka aby měla svůj...

Vloženo

Hezkej večer, tak jsem konečně doma. Dopoledne jsem strávil výměnou manžety na homokloubu (mají nějakou malou životnost sad.gif ). Ale na ten pazvuk jsem stejně nepřišel...

Ale jinak se už dělá pěkně, ve 2h tu bylo cca 18°C...

Vloženo

Taky mi odešla váha vzduchu a ještě jak jsem měnil rozvody tak mi mechanik říkal o nějakých kladkách či co a ještě výměna oleje a filtru tak i palivového a řemenů všechno to vyšlo na 21 000,- myslel jsem že mě jebne .

Vloženo

Tak já jsem přezul Supa až dnes! Měl jsem trochu strach, že nazajedu do servisu ale mechanici říkali, že jim tam jezdí Ferrari a nemají problém. Já jsem si jen škrtnul tím lízátkem pod motorem a to jsem jel ani ne krokem. Pak se divili, že nemůžou dát pod auto velký hever aby zvedli celou jednu stranu. Tak tam dali 2 měchy a zvedli to. Pak tam dali kozu jen jako jištění. Tak se docela divili. Ale už je přezuto!

Vloženo

ahojte mládenci.Mám tu na vás dotaz ohledně zpráv na fóru.Nevíte jak najed do historie zpráv které mi v minulosti došly.Nějak se mi to nedaří najít nebo dělám něco blbě.

Všem přeju příjemný nadcházející víkend

Vloženo (editace)

tak konečně je ta zku... zima v pr...

Konečně přezuto, ted ještě naleštit a hurá na nějaký srázek - koukal jsem do sekce "Váš superB" jak se nám to přes zimu hezky rozrostlo, tak snad bude i hojná účast na srazech...

Jinak hezký víkend všem

Editováno: , autor: Petik
Vloženo

kluci nemate nekdo znamy v TUV Sud nebo Dekra ? Mám pouze prohlašení dovozce na kola a moc se mi nechce do statni zkušebny abych mohl mit kola v TP - popř. nemáte někdo známý u nějakýho prodejce, který by vystavil přímo Typový list na Tomason TN4 ?

Vloženo

koupil jsem to u pneuheli.cz a slibili mi ze mi ho poslou, ale jen tn protokol dovozce jsem z nich tahal rok a nebýt Víti, tak ho nemám asi do dnes (pán je z Ostravy)

Zkousel jsem jestli ho neposlou a neposlou - jen pri objednavce kol :(

Vloženo

Ahoj všichni,

Laras: vypadá to, že nejsi sám, komu nový fórum nesedí, je to vidět na účasti. Vypadá to tu jako permanentní sanitární den. :smich:

S fotkami je to fakt na hovno. Pokud je před tím, než je vložíš, nezmenšíš, nedá se na to koukat a že jich je nekoukatelných většina. :wallbash:

Vloženo (editace)

Ahoj mají to nějak na hovno to bylo keců že se to vychytá ale jako vždy a všude jen sliby a nic víc staré forum bylo o 100% lepší a přehlednější nechápu pořád důvod proč to měnili .

Editováno: , autor: milan007

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...