vick Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 já se chystám na zítra na přezutí.Pěkný víkend kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 kluci ja jeste pockam.... u nas to je sama dira a takle bych prisel o kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Lary u nás je to to samé ale pokud bych měl čekat než to ti ocasové opraví tak to bych musel i na sraz jed na zimákách.je to hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 koukám,že je to asi v celé republice stejný.díry,že by člověk urazil kolo a v dohlednej době s tím nic dělat nebudou.nu děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 já měl v plánu dnes hodit letní, ale včera jsem se tak vožral, že jsem dnes celej den ztrávil v poteli - fuj to byl povedenej ples No takže to nechám až na příští vikend, aůe už se na to těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ahojda kluci.Zdravím při pondělku.Dnes je nádhernej den tak doufám že to vydrží celej tejden.Jinak přeji krasnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 ahoj kluci a holky honička nic nestíhám,samé průsery s autama včetně superba celou zimu s ním minimálně jezdím a odejde váha vzduchu a ted se posral maxidot....fááákt super..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 To je odměna za to, že jsi s ním jezdil minimálně! Nebyl na vzduchu, proto ta váha a maxidot ti zamrzl, protože jsi neměl vyhřátý interiér! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jirko to je fakt pech,to zas bude stát kačky,který se tady dost těžko vydělávaji.doba na hovno na cokoli. jinak krásnej slunečnej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ahoj kluci, nemáte někdo tip na dovolenou v Itálii pro 3 rodiny s dětmi (mimina) autem, nejlepe nejaky apartmánek u moře (každá rodinka aby měla svůj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Hezkej večer, tak jsem konečně doma. Dopoledne jsem strávil výměnou manžety na homokloubu (mají nějakou malou životnost ). Ale na ten pazvuk jsem stejně nepřišel... Ale jinak se už dělá pěkně, ve 2h tu bylo cca 18°C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Taky mi odešla váha vzduchu a ještě jak jsem měnil rozvody tak mi mechanik říkal o nějakých kladkách či co a ještě výměna oleje a filtru tak i palivového a řemenů všechno to vyšlo na 21 000,- myslel jsem že mě jebne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak já jsem přezul Supa až dnes! Měl jsem trochu strach, že nazajedu do servisu ale mechanici říkali, že jim tam jezdí Ferrari a nemají problém. Já jsem si jen škrtnul tím lízátkem pod motorem a to jsem jel ani ne krokem. Pak se divili, že nemůžou dát pod auto velký hever aby zvedli celou jednu stranu. Tak tam dali 2 měchy a zvedli to. Pak tam dali kozu jen jako jištění. Tak se docela divili. Ale už je přezuto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak to je dobrý. Kam se na tebe tedy to Ferrari hrabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 ahojte mládenci.Mám tu na vás dotaz ohledně zpráv na fóru.Nevíte jak najed do historie zpráv které mi v minulosti došly.Nějak se mi to nedaří najít nebo dělám něco blbě. Všem přeju příjemný nadcházející víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Úplně v pravo nahoře rozklikneš ikonku v tvém připadě vick a rozbalí se ti menu. Jedna z položek jsou tvoje zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) tak konečně je ta zku... zima v pr... Konečně přezuto, ted ještě naleštit a hurá na nějaký srázek - koukal jsem do sekce "Váš superB" jak se nám to přes zimu hezky rozrostlo, tak snad bude i hojná účast na srazech... Jinak hezký víkend všem Editováno: 27. Březen 2010, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 kluci nemate nekdo znamy v TUV Sud nebo Dekra ? Mám pouze prohlašení dovozce na kola a moc se mi nechce do statni zkušebny abych mohl mit kola v TP - popř. nemáte někdo známý u nějakýho prodejce, který by vystavil přímo Typový list na Tomason TN4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 od kama jsi to kupoval? v elektrony.cz to davaji za 200,- ke kolum.... leda poprosit tam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 koupil jsem to u pneuheli.cz a slibili mi ze mi ho poslou, ale jen tn protokol dovozce jsem z nich tahal rok a nebýt Víti, tak ho nemám asi do dnes (pán je z Ostravy) Zkousel jsem jestli ho neposlou a neposlou - jen pri objednavce kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 tak leda poslat v obalce nejakyho tisicovaka , muzu jim tam zkusit napsat kdyz jsem u nich bral kola ze bych si v buboucnu zase od nich vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 kluci, nejak me to novy forum nejde pod kuzi.... kdyz otevru treba fotku tak se roztahne uplne mimo monitor a je to uplne na howno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Ahoj všichni, Laras: vypadá to, že nejsi sám, komu nový fórum nesedí, je to vidět na účasti. Vypadá to tu jako permanentní sanitární den. S fotkami je to fakt na hovno. Pokud je před tím, než je vložíš, nezmenšíš, nedá se na to koukat a že jich je nekoukatelných většina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) Ahoj mají to nějak na hovno to bylo keců že se to vychytá ale jako vždy a všude jen sliby a nic víc staré forum bylo o 100% lepší a přehlednější nechápu pořád důvod proč to měnili . Editováno: 30. Březen 2010, autor: milan007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 presne tak, moc me to tu nebavi, prectu si pouze superb a jdu cist ke konkurenci....tam to maji lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.