Prochy Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 presne tak, moc me to tu nebavi, prectu si pouze superb a jdu cist ke konkurenci....tam to maji lepsi A ke které konkurenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Ahoj kluci.Taky stím tady zápasím,nejde mi to moc,nová doba a novej pokrok.Jinak přeji krásnej zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 A ke které konkurenci? Hledej. Napsat ti to tady nemůžu, ale loni na jaře se odsud odtrhli a založili si vlastní fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 zdar klukové.U nás dnes nádherně a teplo a já sedím v rachotě.To by mě jeblo.Tak pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Myslíš jako Octaviaclub nebo jiný tam jsem zaregistrovaný ale superb tam je taký mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Myslíš jako Octaviaclub nebo jiný tam jsem zaregistrovaný ale superb tam je taký mrtvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 j, psal jsem ze si prectu superb tady a jdu cist neco jineho k sousedum :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Kluci tak už se to blíží ke konci! Za chvíli by se mělo otevírat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 tak jsem to včera zakřikl.Dnes chčije a chčije a to celkem fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Tak mě to forum tady zacina pomalu pekne sra.... Zase njaky zmeny, zmizely horní záložky, no porad neco - ta predchozi verze byla opravdu lepsi - neni divu ze tu je tak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 otevírám dnes včas,tak v konvici klokotá voda.Kdo si co dáte??Kafí nebo čajík?? V uterý hic na chcípnutí nejsme po tej zimě na to zase zvyklí a včera pro změnu kosa a vítr.dnes v 6 hod bylo 0 stupňů a škrábal sem okno,hezkej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 ahoj kluci,nějak posledních 14 dní naprosto nestíhám ale musím s většinou souhlasit,nové forum mi též nesedí již od začátku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Kluci tak už se to blíží ke konci! Za chvíli by se mělo otevírat! Co to je za obludu před těma vratama ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Co to je za obludu tady toto forum ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Zdravím po delší době. Fofr jak sviň A forum ...mno souhlas s ostatníma. Dneska sem si přivez supíka ze servisu a konečně jsem na letních 17" Jupíííí, doufám, že je hned nevorvu v těch děsnejch dírách všude kolem Mno a čeká mě výměna lampiček osvětlení spz...jedna nesvítí a co jsem to rozebral, tak vnitřek vypadá dost vyhnile. Taky mám ruplej kus plastového tapecírungu na prahu, takže sehnat a vyměnit no a k tomu ještě středovej tlumič výfuku, kterej předchozí majitel vykuchal a kurevsky to rezonuje... Prostě mazec.... A co tady??? Tady to snad úplně umřelo. Sem nečekal že i Sejda by mohl mít horší docházku než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Ahojda.Tak já taky jsem si dnes vyzvedl supa ze servisu a mužu konečně leštit, přezut a hurá na cesty. Jinak přeji krásnej pohodovej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Ahoj klucí tak jsem opět tu. V práci hroznej zmatek a měl jsem toho až nad hlavu. Tak alespoň ten prodlouženej víkend, pořádnej odpočinek. A fórum se tu pořád vyvíjí, když už jsem si zvykl tak se mi zase změnilo . Ale s těma obrázkama máte pravdu, velký jsou nekoukatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Sejdo ! Fšechno nej k narozeninám! Ať žije předseda ! Chovu zdar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Tak aby Olin nemusel prudit! Kdo přijede na výměnu jako první! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Jirko, taky ti přeju vše nejlepší k narozeninám. Ať vše slouží. :band :skoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Jiříku já se také přidávám s gratulací a přeju jen to nejlepší a hlavně zdraví.Firma ať kvete a supík ať jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Jiříku taky se přidávám... Víťo co rozvody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Všechno nejlepší strejdo Sejdo!!!! A jinak hezké Velikonoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Sejdo taky vse nej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 ahoj klucí,děkuji všem kdo mi přáli k narozkám a posílám virtuálního panáka dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.