Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Příjemný sváteční den plný sluníčka!!

konecne nedela - den oddychu. Aaaaaaamen.

Jo jo. Kámen! :p

co v taky cas o tyzden ???? :D

To už budeme na cestě domů!!! Ale v sobotu !!! -_-:skoda::band:punk::rock::dj::smich:kol11:kol-35::kol-99::kol-57::blekol9

no normaaaalne som sa sekol o jeden den :(.

Kdyby něco zavolej a já ti řeknu kdy máš přijet. Jen aby jsme se tam neminuli!! :smich:

stryko Alzheimer mi vravel, ze si mam davat pozor. :D

Ahojda.Zdravím při uterním podvečeru.Počasí venku nic moc tak rači zalíst pod peřinu ale néééé sám.Přeji krásnej zbytek tejdne.

To máš pravdu, tady se taky prohnal pěknej slejvák. Včera jsem se cestou z práce vyhejbal autu co mi nedalo přednost a urazil jsem zrcátko (naštěstí jen na modelu). A nemůžu ho najít...

Ahoj bando supích kamarádů - bohužel ač velmi nerad, musím prodat svého mazlíka - kdyby jste o někom věděli, mám ho tady v bazaru... Věřím, že časem Supa opět koupím, protože to bylo nejlepší auto jaký jsem kdy měl a jsem s ním max. spookojen. Leč někdy člověk míní a život mění...

Čus Superbáci,

kdyby někdo potřeboval výměnu čelního skla na čemkoliv tak se určitě ozvětě - BEZKONKURENČNÍ CENY - BONUSY - NIC NEPLATÍTE.

WWW.AUTOSKLO-F1.CZ

Mějte se.

myslím, že kdyby někdo potřeboval výměnu skla, tak se obrátí na žraloka...

Ahoj bando supích kamarádů - bohužel ač velmi nerad, musím prodat svého mazlíka - kdyby jste o někom věděli, mám ho tady v bazaru... Věřím, že časem Supa opět koupím, protože to bylo nejlepší auto jaký jsem kdy měl a jsem s ním max. spookojen. Leč někdy člověk míní a život mění...

Škoda, měl si to moc pěkný. Cena je myslim taky hodně dobrá, tak hodně štěstí při prodeji.

díky :(

...co se děje Péto,že ho opět prodáváš ????

Čus Superbáci,

kdyby někdo potřeboval výměnu čelního skla na čemkoliv tak se určitě ozvětě - BEZKONKURENČNÍ CENY - BONUSY - NIC NEPLATÍTE.

WWW.AUTOSKLO-F1.CZ

Mějte se.

ale platím a vždy DPH ;)

Jiříku opět důvod práce :(

ale platím a vždy DPH ;)

U mě se DPH nedoplácí:-)

Kluci,majitelé černých supů,nebyl někdo dneska v televizi?Koukal jsem na zprávy jak někde v praze je nějaká pořádná díra na cestě a že si tam dva borci hned po sobě poškodili kolo a na závěr byl záběr,jak do té díry vjíždí černý sup.Ale byl zabraný jen po přední dveře.

Jaká TV?

no myslím že to byla nova.

na pašíka jsem taky koukal - jako mazec....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.