Laam Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 continue Žena príde k doktorovi a sťažuje sa: - Môj manžel strašne chrápe, ja už neviem čo s nim mam robiť! Doktor navrhne: - Nebojte sa. .mam zaručene riešenie. Až manžel zaspi a začne chrápať, jednoducho mu roztiahnite nohy a bude to. Pani hneď v prvú noc vyskúša radu doktora a naozaj. .pomohlo to!! Na druhy deň sa preto ide pochváliť doktorovi a zároveň chce vedieť ako je to možne. - To je jednoduché...ako ste mu roztiahli nohy, spadli mu vajcia na ritnú dieru a tým pádom stratil ťah.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 a dalsi Dohovoria sa tri priatelky, ze pripravia svojim muzom prekvapenie a oblecu sa vecer do sado-maso kozenneho oblecenia, s topankami na vysokom opatku a ciernou maskou cez oci. Jedna od nich mala snubenca, druha milenca a tretia manzela. Na druhy den sa stretnu a vymienaju si svoje skusenosti...... Snubenica: Ked ma uvidel, zamilovane sa na mna pozrel, povedal ze som zena jeho zivota a celu noc sme sa krasne milovali! Milenka: Ked ma uvidel, okamzite ma schmatol a nemilosrdne ma t........ az do rana! Manzelka: Ked sa vratil z roboty, spytavo sa na mna pozrel a povedal: " Hej Zorro, co mame na veceru?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zdravím všechny supy.Venku nam to pěkně peče,to je paráda.Přeji krásnej zbytek tejdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 pekne horuce ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Ahoj kamarádi.Tak u náš pořádné horko.Ale nestěžuju si.Mám volno tak užívám prodloužený víkend.Opatrujte se,hodně pijte a pěkný víkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 musim to sem dat Jede autobus plný Cigánů na exkurzi do Osvětimi. Na vrátnici se řidič, který je velmi nastydlý a nemůže skoro mluvit, vykloní z okýnka a řekne vrátnému šeptem: "Vezu plnej autobus Cigánů". Vrátný (taky šeptem): "Já bych vám moc rád pomohl, ale tady už to skončilo." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Krasnu nedelu prajem. A jeden "brutal": Ide vozíčkar cez železničné priecestie a zasekne sa medzi kolajnicami. Máva rukami a kričí na plné hrdlo, lebo vlak sa rúti plnou rýchlosťou. Vtom vybehne vrátnik, pozrie na vozíčkara a kričí na kolegu. - Fero, poď sa pozrieť, to bude šupa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Tak hezké počasí za námi, doufám že nebude moc pršet. Přeji pohodový nástup do pracovního týdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ahoj kamarádi,dnes v noci tady u nás dost pršelo ale teď už přestává.Odpoledne vyrážím pracovně do bratislavy,tak snad to pujde hladce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Tak hlavně opatrně chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Zdravím všechny kluky Superbáky. Po dlouhém cvičení jsem opět zpět. Takže ještě ješdnou všem ahoj. A at nám začne zase svítit sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Zdar kamarádi.Tak já jsem na noční.Moc se mi teda nechtělo.Ještě že je pod mrakem.Mějte se všeci fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Víťo to se ti ani nedivím, mě se tam taky nechce . Celej den se vleče a neutíká to. Od příštího měsíce budeme dělat na směny tak jsem zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Vstavame bando . A hned zrana, aby sa nepovedalo: Predpoveď počasia: KOSOVO: Cez deň F15 a F16 , v noci B12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Jsem vzhůru a jsem vyřízenej! Jedno velké kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Kucí autíčko onemocnělo svití mi světla zadní ty uplně vrchní pořád, už jsme psal do fóra tak snad někdo bude znát odpověd co to je. Jinak přeji všem krásný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 DObre raaaanko, kto si da kaaavu ???? Z radia ... Na úseku D1 z Bratislavy do Trnavy je taká hustá hmla že aj vtáci chodia pešo! /Mna picne z toho ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Zase máte něco extra . Pohodový víkend klucí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 (editace) Kluci nevite kde je tema o tom jak delal ten blazinek S1 kombi ?Edit uz sem to nasel Editováno: 20. Červen 2010, autor: Petřík junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 ano mame extra,a este k tomu sme konecne prehrali s Paraguajom Krasnu nedelu bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 já fandil Paraguaji a ještě fandím Papua Nová Guinea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Ahoj kluci. Zdravím při pohodové neděli a přeji všem krásnej pracovní tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) Kluci nevite kde je tema o tom jak delal ten blazinek S1 kombi ?Edit uz sem to nasel to je ale predelanej passat ne? Hod lid link na to tema jsem linej to hledat díky Editováno: 22. Červen 2010, autor: TomASS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Pěkný středeční den superbáci.U nás svítí sluníčko a snad i blížící se víkend by měl být ready.Já ještě zítra jednu denní a pak volno.Tak se opatrujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Pride Fero k holicovi, ze by chcel oholit, ale hlavne, aby mu to dobre zaholil pod perou.Holic na to ma vychytavku - da mu do pusy pod to miesto gulicku. Po vykonanej praci je Fero velmi spokojny.Akurat sa zartovne spyta holica: A co by sa stalo, keby som tu gulicku prehltol? No Boze, co... - odveti holic - Priniesli by ste ju na druhy den,tak ako to robia ostatni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.