Červen 23, 201015 r Zdravím kamarádi,dnes už u nás svítilo sluníčko,tak snad i víkend bude pěknej.na chalupě práce mraky a v dešti se to nedá dělat,tak se bude makat do roztrhání těla.hmm,když bydlet je potřeba a bez práce to jde jen s penězma a těch moc není,tak si to odřu sám.
Červen 25, 201015 r serus vospolok, v pondelok o 10.45 mam byt na Vaclavaku, tam niekde je neaky "parking house" medzi vaclavakom a stanicou. Zajde niekto na kavu poobede ??
Červen 26, 201015 r v pondelok poobede niekde v Prahe, lol hadam nieco najdete . idem na tento konkurz: Mladá dynamická společnost hledá hackera na plný pracovní úvazek. Svůj strukturovaný životopis prosím zanechte na našem počítači STANICE1 v adresáři C:/Windows/System/Dokumenty... poslal som im moj zivotopis na uvedeny PC.
Červen 27, 201015 r , no potrebujem polozit asi 100 m2 dlazby v interieri . ak si urobis cas a dobru cenu, kludne na 4 dni mozes prist lol . Takze zajtra na Vaclavaku zakricim na Vas a sa dohodneme, alebo mi niekto posle na PM mobile number ???? Upraveno Červen 27, 201015 r od Laam
Červen 27, 201015 r No jo, kouká po vejrech a pak to takhle dopadá. Přeji pohodový start do nového týdne. A v Plasech jsme nakousli nějaký zkulturňovací srazík Tak na víkend. Zase by přišlo ke slovu nějaké to vínečko. Co bando?
Červen 28, 201015 r No jo, kouká po vejrech a pak to takhle dopadá. Přeji pohodový start do nového týdne. A v Plasech jsme nakousli nějaký zkulturňovací srazík Tak na víkend. Zase by přišlo ke slovu nějaké to vínečko. Co bando? ja som zaaaaaaaa @Libore diiiik za cas . Upraveno Červen 28, 201015 r od Laam
Červen 28, 201015 r Ty už jsi doma kamaráde? To je vidět jakej jsi kamarád! Napřed, kdo dá kafe a pak se ani neozve! To máš u mě!!!
Červen 28, 201015 r to vies vychodniar v prahe a este prvy krat. To mi tu take nemame . Spodna sanka spadla dole ked som videl toho kona .
Červen 28, 201015 r Na D1 medzi Brnom a hranicami dva krat mi to signalizovalo PCR. Raz mobilny radar na cervenej octavii a druhy bol niekde v krikoch .
Červen 28, 201015 r pěkný začátek pracovního týdne kamarádi.Tak počasí vypadá že bude ok takže se v práci pěkně zapotíme.Tak se hlavně opatrujte a přežijte to ve zdraví. To Ace:Jardo nějaké bližší info co se týče probíraného srazíku???
Červen 29, 201015 r Nic konkrétního domluvené není. Jen jsme kecali o tom, že by stálo za to ještě letos udělat něco zase na dva dny. Trošku propláchnout trubky a pokecat. Popravdě se teď čeká, jestli se toho někdo chytne a přijde s nápadem, kde akci provedeme.
Červen 29, 201015 r čágo kucííí čistě teoreticky další srázek,leč né ryze privátní,ale dal by se přes noc je 17.7.Hoškovice letiště u Mnichova Hradiště,ale jak píši čistě teoreticky,já tam asi pojedu....
Červen 29, 201015 r +-----------------------------------------+ | Kdyz vystrihnete tento kupon , | | muzete si koupit novy monitor. | +----------------------------------------+ Upraveno Červen 29, 201015 r od Laam
Červen 30, 201015 r A je to v prde.. ! Špatně jsem si to přečetl! Vystřihl jsem si kupón a pak jsem si všiml, že si ten monitor musím koupit a ne že ho dostanu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.