Peny Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Zdravím kamarádi,dnes už u nás svítilo sluníčko,tak snad i víkend bude pěknej.na chalupě práce mraky a v dešti se to nedá dělat,tak se bude makat do roztrhání těla.hmm,když bydlet je potřeba a bez práce to jde jen s penězma a těch moc není,tak si to odřu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 serus vospolok, v pondelok o 10.45 mam byt na Vaclavaku, tam niekde je neaky "parking house" medzi vaclavakom a stanicou. Zajde niekto na kavu poobede ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Jestli budeš mít hóóóódně euro na oběd tak já si čas udělám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Hlásim se taky na kafe!!! v kolik kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 v pondelok poobede niekde v Prahe, lol hadam nieco najdete . idem na tento konkurz: Mladá dynamická společnost hledá hackera na plný pracovní úvazek. Svůj strukturovaný životopis prosím zanechte na našem počítači STANICE1 v adresáři C:/Windows/System/Dokumenty... poslal som im moj zivotopis na uvedeny PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 okey. ten konkury je zajimavej a nechteji jeste podvodnika nebo obkladace??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 (editace) , no potrebujem polozit asi 100 m2 dlazby v interieri . ak si urobis cas a dobru cenu, kludne na 4 dni mozes prist lol . Takze zajtra na Vaclavaku zakricim na Vas a sa dohodneme, alebo mi niekto posle na PM mobile number ???? Editováno: 27. Červen 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 To nasere... (minulý týden Praha - Černý Most) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 No jo, kouká po vejrech a pak to takhle dopadá. Přeji pohodový start do nového týdne. A v Plasech jsme nakousli nějaký zkulturňovací srazík Tak na víkend. Zase by přišlo ke slovu nějaké to vínečko. Co bando? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Zdravím při pondělku,a přeji krásnej slunečnej a pohodovej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 (editace) No jo, kouká po vejrech a pak to takhle dopadá. Přeji pohodový start do nového týdne. A v Plasech jsme nakousli nějaký zkulturňovací srazík Tak na víkend. Zase by přišlo ke slovu nějaké to vínečko. Co bando? ja som zaaaaaaaa @Libore diiiik za cas . Editováno: 28. Červen 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Ty už jsi doma kamaráde? To je vidět jakej jsi kamarád! Napřed, kdo dá kafe a pak se ani neozve! To máš u mě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 to vies vychodniar v prahe a este prvy krat. To mi tu take nemame . Spodna sanka spadla dole ked som videl toho kona . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Toho koně jsi myslel mě? Rád jsem Tě viděl a dal si s tebou kafe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Na D1 medzi Brnom a hranicami dva krat mi to signalizovalo PCR. Raz mobilny radar na cervenej octavii a druhy bol niekde v krikoch . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 pěkný začátek pracovního týdne kamarádi.Tak počasí vypadá že bude ok takže se v práci pěkně zapotíme.Tak se hlavně opatrujte a přežijte to ve zdraví. To Ace:Jardo nějaké bližší info co se týče probíraného srazíku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Nic konkrétního domluvené není. Jen jsme kecali o tom, že by stálo za to ještě letos udělat něco zase na dva dny. Trošku propláchnout trubky a pokecat. Popravdě se teď čeká, jestli se toho někdo chytne a přijde s nápadem, kde akci provedeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 čágo kucííí čistě teoreticky další srázek,leč né ryze privátní,ale dal by se přes noc je 17.7.Hoškovice letiště u Mnichova Hradiště,ale jak píši čistě teoreticky,já tam asi pojedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 To já nemůžu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Sejisu, to je zas niekde za prdelu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 ANI JÁ TOHO 17/7 NEMŮŽU - ŠKODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 (editace) +-----------------------------------------+ | Kdyz vystrihnete tento kupon , | | muzete si koupit novy monitor. | +----------------------------------------+ Editováno: 29. Červen 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Jenom orientačně,nachází se to kousek od Mimoně,tudíž za Mladou Boleslaví....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 A je to v prde.. ! Špatně jsem si to přečetl! Vystřihl jsem si kupón a pak jsem si všiml, že si ten monitor musím koupit a ne že ho dostanu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.