Červen 30, 201015 r Ahoj bando, co se to děje? Letos je už třetí superb na prodej. První byl Petik teď Jirik _superb další je mifii.
Červenec 1, 201015 r Pěkný večer kluci, co to čtu. Jaký prodej? Laam: super, sice mi to takhle večer trvalo déle než jsem to pochopil ale smál jsem se dlouho . Sejis: toho 17. bych se možná ukázal ale nic neslibuji.
Červenec 3, 201015 r Ahoj , na sraz bych určo přijel!!! Jestli by to mělo být jak Pasohlávky tak určitě!! Vezmu žrouta nakoupím galonhy benálu, a vyrazím!!!
Červenec 3, 201015 r Čau kluci nevíte co znamená když mám v techničáku napsaný v kolonce Další záznamy : Variabilní provedení vozidla: TAXI +180MM .... zdálo se mi že mám vzadu nějak moc místa.. že by to byl ten delší? nevím jak se to totiž pozná...
Červenec 3, 201015 r Delšího supa poznáš, že má zadní sklo ve dveřích o cca 15-20 co delší. Ale to taxi není to spíš, že je uvedená celková výška i s označením TAXI na střeše?
Červenec 3, 201015 r Aha takhle se pozná... no celková délka v techničáku je 4899mm, ale s tím taxi nevím jak to myslíš teďka?
Červenec 3, 201015 r Taxi má na střeše to označení a mělo by být napevno. Takhle jsem to myslel. Je braná celková výška i s tím označením. Ale nevím to jistě.
Červenec 3, 201015 r Žraločku, nevim jestli zavedli, nebo ne, ale já su ještě doma!!! Vyrážím až zétra ráno!!!
Červenec 4, 201015 r ahoj kluci - delsi dobu jsem tu nebyl, ale ted mam konečně dovolenou Toho 17.7. bych mohl dorazit - přecijen to mám asi ze všech nejblíže Takže pokud se něco nepo... a letadla budou normalne letat tak dorazim a rád Vás uvidim (15.7. se vracim z dovci) Mám přes mesíc Golfa IV a neustále řeším servis - porad mi svítí kontrolka emise - hlasilo to vadnou lambda sondu, ta se vymenila, ale porad tam skacou nejaky sporadiscky zavady a ne a ne se toho zbavit...
Červenec 4, 201015 r Od toho tu je VW SCENE a FÓRUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic ve zlém! Dnes jsem měl tu možnost si říznout do Tvého bývalého auta a ani nevíš jaký to byl pocit!!!!!!!!!!
Červenec 5, 201015 r Co jsi s ním dělal ??????? Jo už asi tuším - okénko, že ? Upraveno Červenec 5, 201015 r od Petik
Červenec 6, 201015 r Libore už su doma, v pohodě , ani sem si nevšiml že bys měl ňákej lepší nebo kdoví jakej pocit hm hm hm . ;)
Červenec 6, 201015 r zdravím kamarádi,tak volno končí a zítra zas makat.No i když já volno měl jen teoreticky,protože sem makal na chalupě a můžu říct,že u míchačky bylo pěkný horko.zas sem opálenej jak kdybych se vrátil z malty.čus
Červenec 10, 201015 r Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvý. Motorkáři se ho zželí a opatrně ho odveze domů. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdraví. Ptáček se za několik dnů skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidí mříže, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a říká: "Ty vole, já ho zabil lol
Červenec 10, 201015 r Ahojda.Zdravím všechny.Venku je katastrofální vedro,tak hlavně dodržovat pitný režim,šup tam jedno pivko.Přeji krásnej zbytek teplého víkendu.
Červenec 12, 201015 r jeden na ziaciatok tohto tyzdna: Ide lev po krajine a stretne korytnačku. Pýta sa jej: - Kto je pánom všetkých zvierat? - No predsa ty, lev. - odpovie so strachom korytnačka. Lev ide ďalej, stretne supa a pýta sa ho: - Hej, ty vták, kto je pánom zvierat? - Ty, lev. - odpovedá sup. Lev ide ďalej a všetky zvieratá mu odpovedajú rovnako, až zrazu stretne slona a pýta sa ho: - Hej, ty tlsťoch, kto je pánom zvierat? Slon sa naštve, chytí leva chobotom, zmláti ho a pustí. Lev po piatich minútach vstane a hovorí: - No, nemusíš sa hneď tak rozčuľovať, keď niečo nevieš. ;
Červenec 13, 201015 r jak chlapci ??? horuco, horuco ??? tak jeden na utorok : Chlapec v lekárni: "Dajte mi balíček kondómov. Príchuť jahoda. Alebo nie, "malina". A existuje "jablko"? Alebo máte aj "banán?" Dedko, ktorý stojí vo fronte: "Synku, chceš trtkať, alebo variť kompót?
Červenec 14, 201015 r Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a Róm. Zrazu Američan začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí: - My toho máme v Amerike veľa. Francúz začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí: - My toho máme vo Francúzsku veľa. Róm pozerá na Slováka a hovorí mu: - Dúfam, že ťa nenapadajú žiadne somariny?
Červenec 16, 201015 r jeden pravdivy : Idú dvaja slovenskí turisti v Tatrách pod lavínovým previsom a jeden hovorí: - Dávaj bacha. Teraz stačí slovo po česky a jebne to na nás.
Červenec 18, 201015 r Pěkný zbytek víkendu vám přeju kamarádi.Já jsem opět v práci.Jinak u nás(a nejen u nás) pěkně sprchlo.To byla včera bouřka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.