Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdar pánové,tak jsem promáznul témata v sekcích S1.......tak pokud má někdo problém,at se obrátí na mou maličkost... :);)

krásné dobré ránko pánové,no a ještě se vrhnu na kecálky na S2........... :)

Hezký den taky všem a směle do toho. :)

jak sa dari panove ???

to ste vedli ?? :

Zpráva z kanadského tisku !!!

V Kanadě se začaly množit případy napadení člověka medvědem, a tak se na odpočívadlech okolo silnic a u vstupů do přírodních rezervací začaly objevovat informační cedule s tímto textem:

Vážení návštěvníci, ve vlastním zájmu si uvědomte, že medvěd je nebezpečné zvíře a vyhýbejte se proto styku s ním. Velmi důležité je medvěda nepřekvapit, a proto doporučujeme na oděvu při vstupu do lesa nosit malé rolničky. Rovněž je známo, že medvědi nesnášejí pach pepře, je proto dobré u sebe několik sáčků pepře nosit, případně jím svůj oděv přímo posypat. Je velmi důležité rozlišovat mezi medvědem černým, který je relativně přátelský a medvědem grizzlym, který je velmi nebezpečný. Blízkost medvěda nám pomůže odhalit i přítomnost jeho trusu.

Trus medvěda černého je světlejší, řidší a je ho méně.

Trus medvěda grizzly je hojnější, hustší, páchne po pepři a bývají v něm malé rolničky...

...ten je dobrý Vilo :smich::palec2:

dobré ráno a úpěšný den,já si jdu koupit zánovní motor do VW T4 :);)

hm.........tady je nátřesk ;)

Nevyšiluj předsedo! Na to jsi si mohl už zvyknout!

Jsou prázdniny! Ber to tak, že lidi už nemají zájem! Jsou na nás nasraní! :) Ty jim dáváš samou výstrahu, napomenutí a mažeš jim příspěvky a já je prudím, že zakládají stejné témata, citují příspěvky atd.

Já si z toho hlavu nedělám. lol

Tak vás zdravím a ať se daří vy tři pánové (víc to za týden nedalo) :help: . Nikdo nechodí už ani do hospody, i když je vedro a jako prase mělo by být natřískáno. :feve: Hele co jsem dneska na iďesu našel. :smich:

post-33064-1279795626,1759_thumb.jpg

Já to říkám pořád, že jsi RYBA a ne RIBA ! :smich: Ale nikdo mi to nevěřil! Tak kdo jde dnes večer do hospody? Ale do skutečné. Najde se někdo?

....máš pravdu Líbo lol ...je horko,že mě nebaví ani psát :)

Ríšo,to je dobrý :) :) :palec2:

Kurňa to jsme to tu oživili. :smich::smich:

Do hospody bych zašel, ale až zítra. Dnes nemůžu. :p

Tak zítra! Kdo se přidá? Je mi jedno kam. Dáme si do sosáčků! :palec2:

já určitě!!!! tuti fruti!!!! :p :p :p:feve:

já makám až do neděle ale pak tomu dám čočky.Brej pozdní večer kamarádi.Abysme po víkendu nemuseli místo pivečka hřát čajíček.Rosničky se zbláznily a hlásí zimu

dobré ránko při kafíčku-čajíčku :)

já odpoledne odjíždím na chatu,neb mám alespon doufám volný víkend,protože příští se nezastavím nonstop do nedeěle 14 hod.

Vzkaz pro Ríšu a Libora,sejdeme se v sobotu u mě na chatě :kol-147: ,pokud ano,tak mi oba zavolejte :kol-132::palec2:

Liborku,vše nej nej k dnešnímu svátku :gunners3::kol-45::kol-35::band-_-kol5:palec2:

Děkuju! Máš u mě panáka až se uvidíme! Co piješ? Víš, že mám mlsnou hubu! :p

krom asfaltu vše lol

Kdo se bude chtít zastavit, tak dnes v 18:30 Vítězné náměstí Praha 6, restaurace Plzeňský Prazdroj. (bývalá ČSOB na kulaťáku). -_-

Jirko mluvil jsem s Liborem a ten zítřek platí. :clap:

http://www.kulatak.cz

Upraveno od riba

Ahój kamrádi, trochu jsem si užíval léta a jsem zpět. Nějak mě zase chytlo kolo tak si vybírám nové. Už na něm jezdím i do práce.

Ať se vám to zítra vydaří, přes víkend máme Teambuilding tak si na Vás připiju wink.gif

Čau kucíííí.Příjemný víkend.

Jardo já si taky koupil kolo a plánoval co vše neprojedu.No a krom toho že si na něm jedu do garáže pro supa a nebo jedu do hospůdky na škopíček,tak jinak je pořád doma.Nějak jsem se unáhlil.

Jirko,Libore,Ríšo- příjemnou sobotu Vám přeju a užijte si to.Tobě už jsem Libore psal a přál na icq ale ještě jednou vše nejlepší k svátku.

Ahoj bando, tak vám přeju dobrý začátek týdne.

Jinak páteční posezení v hospodě bylo super a o sobotě u Jirky to platí dvojnásob. :p

post-33064-037755700 1280135607_thumb.jp

post-33064-013229000 1280135642_thumb.jp

Zdravím při pondělku.Konečně mám dovolenou tak se budu jen flákat.Sice počasí nic moc ale to je fuk.Přeji krásnej zbytek tejdne.

pěkný začátek týdne kamarádi

zdar všem,hlavně kamarádům :palec2:lol:)

více foto v mé sekci "váš sup" :)

post-210-002910700 1280319714_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.