Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar klucííí!!!! Tak už ho máme skoro za dveřma, zbývá dofinalizovat pár drobností a třídenní obžerství muže začít. lol

Karlíku i té dálce pomalu docházejí baterky a začíná se to blbě ovládat. Občas, než se mi povede navázat spojení, dělají si co chtěj. :smich::p

Vloženo

nevím jak vy,ale já to šílenství u krámů nepobírám.vezl sem petru do práce a když sem viděl ty lidi jak jezdí ve stresu v jednej ruce hambáč a v druhej telefon a řídí,tak sem radši supa dal do garáže a sedím u počítače.ještě,že vše už mám a nemusím mezi ty šílený lidi. :smich:

Vloženo

Kamarádi a ostatní členové fóra šťastné a veselé vánoce Vám všem,pohodu,klídek a neustálý přísun potravy.

Počasí s náma vyjebalo.Dnes to u nás vypadalo jak na jaře.Bylo 9 stupňů a slunko svítilo jak prdlé.A těch lidí.... Jak by se zas chystala nějaká stávka

Vloženo

Taky se připojuji k přání na šťastné a veselé prožití Vánočních svátků. Hlavně si to užijte v klidu a v pohodě a naberte sílu na brzký konec roku. :palec2::)

Vloženo

Tak nevím jestli to nemám nechat až na ráno, ale snad to zvládnu a když to bude blbě, snad mi prominete - jsem trochu společensky unavenej, ale bylo to pěkné! :band:kol-20::kol-35::kol-99:

Takže Vám všem přeji co nejpříjemnější prožití vánoc, bohatýho Ježíška a přežití bez následků s reservou na toho Silvestra a Nový rok! :kol-147::kol-135::kol-131::smich::skoda:

Vloženo

tak Vážení je zde ten den D :)

přeji za sebe a celou svou rodinu a firmu kamarádům a všem zde na foru krásné ničím nerušené vánoční svátky a bohatého ježíška :)kol5

Vloženo

tak nám to finišuje,zlaté prasátko jsem opět neviděl,no co se dá dělat lol:) užijte si to kamarádi :palec2::)

....nemohu si odpustit,prostě mi to nedá a musím to napsat,že si tady popřálo k vánocům ani né dest lidí a zbytek jsou vážně jenom kecálkové,kteří chtějí akorát poradit a nebo se ptát na hovadiny a nemají ani ty základy slušnosti popřát si navzájem o vánocích ;) pánové jděte do háje a to jsem maximálně slušný ve výrazech.........

Vloženo

Tak já jsem se teď právě vrátil z Prahy a dostal jsem krásný dárek. Problém který mi vznikl v den konání vánoční besídky na kterou jsem nedorazil nakonec dopadl dobře a obvinění na moji osobu bylo staženo. Tímto se omlouvám ale neměl jsem náladu tuto záležitost s někým řešit, protože jsem z toho byl dost špatný!

Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků a bohatého ježíška a ať každý dostane podle toho jak se choval a jak si to zaslouží!

Vloženo

Taaak pánové je to tady .. Vánoce .. od rána pohoda .. vylezli jsme až v poledne, pěkně chumelí, zbalíme se na hory, večere u rodičů a pak vínko, cukroví a nějaké maso :-DDDD

Btw jsem Vám udělal PF :-)

post-51929-0-73336900-1293199218_thumb.j

Vloženo

Ahoj, no u nás v pohodě, až na to že jsme si k večeři chtěly otěvřít šampus a já tím špuntem rozbil lustr :kuk: tak to jen taková perlička. Jinak spousty dárků, děti nadšený no spokojenost. :)

Vloženo

Ahoj bando, tak jsem si dnes dal závazek, že nevylezu z pižama :smich: budu lenošit u TV a možná si i něco přečtu (zatím se mi to daří). Včerejší večer byl super a radost z dárků hlavně u vnuka byla úžasná a byla prča. Pak jsem do půlnoci stavěl lego a průběžně jsem mladýmu mazal neštovice tekutým pudrem a sebe vodkou s džusem. Jinak moje děvčata opět nezklamala a dostal jsem po loňské škole smyku další překvapení v podobě dárku, kdy budu zachraňovat Boeing 737. Naštěstí je to jen na simulátoru a nehrozí teda, že by měly aerolinky o letadlo miň. :)

Vloženo

Pěkný Boží hod všem, já jsem vydal nařízení, že hodoboží oběd bude až ve 13:00, nějak jsem nezvládal probrání se! Dárků přehršle, prcek měl oči až vzadu na hlavě a já jsem léčil začínající bolení v krku dobrým koňakem a snad mi i šlo?! To bolení jsem si uhnal odpoledne na hřbitově, v tom hnusným počasí jsem to tam musel svátečně vyzdobit - náročné to bylo!

Takže si to volno všich¨ni pěkně užívejte, Ty Richarde to nepřežeň tím mazáním a Martine, vždyť jsi si zadělal na "ŠTĚSTÍ" - střepy přeci jsou štěstí!!!!:kuk::p

Ještě se jdu trochu zkulturnit a pak oddávat obžerství - husička už všude pěkně voní a Plzeň jsem právě dopil a jdu si pro další, tak se všichni mějte moc fajn lol:smich:

Vloženo (editace)

Zdravím všechny ve spolek a přeji krásné prožití vánoc.Já mám taky dnes pižamovej den to znamená válení u bedny a PC. :kol-35::kol-142:

Editováno: , autor: Romejn

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...