vick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Ahojte lidičky.Tak i já silvestr přečkal v poklidu.No a už je to tu nanovo všechno.Tak vykročte pravou nohou do toho roku 2011. Závidím Penymu ten čistý luft.Jo jo Šumava ta nemá chybu.Byl jsem tam jednou,ale strašně se mi tam líbilo.Peny něco tam musíme ještě spáchat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 a ještě něco spec pro Rišáka,když už je v té postýlce nuceně Jirko, člověce nepamatuju si, kdy jsi u nás byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Jiříku, Ty nám dáváš, myslím, že jsme byli s Ríšou o vánocích o něco mírnější!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Tak pro Karla spec a i Richarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 no a já si dám občas i něco jiného než mléko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 pěkný večer těm co ještě nespí.Měl jsem v plánu zalehnout ale jelikož odložili zápas NHL Pittsburgh vs. Washington až na 2 hodinu ranní tak ještě vydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 a máme tady poslední den lenošení a zítra hurá rovnýma nohama do pracovního procesu 2011 a budeme se těšit na VELIKONOCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 hello kamarádi.Jo jo Jirko už aby to bylo.Nebo teda hlavně ať už je zima pryč(ikdyž určitě ještě neudeřila naplno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 ..máš recht Víto,raději bych řešil sraz v Chabrech .............když si představím,ještě minimálně dva zkurvené měsíce zimy to raději již toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 No u nás je to počasí dnes na blázna, +2, slunce a do toho chumelí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 U nás chumelí už od rána a je -7 a hrabu se v autě a rozebírám co jde a hledám a přemýšlím proč vše funguje jen startér nechce točit. Jsem nasranej a zmrzlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Zdravím po návratu z hor .. sup i my OK, tak přeji Všem poklidný rok 2011 ... no a ať teda taky máte štěstí a jsme všichni zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Tak Vás všechny zdravím. Jak je vám první den v práci. Mě je děsně. Asi půjdu marodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Ahoj pánové, já už jsem taky v procesu. Co se týká mé choroby, tak už je na ústupu, ale ještě by to chtělo dorazit v peří. Bohužel máme inventury a tak je moje přítomnost nutná. Opatrujte se a v novém roce a pracovní úsilí nepřehánějte. Díky Jirko s Marinem za to, jak jste se o nás s Karlem starali přidáváním povzbuzujících obrázků. Editováno: 3. leden 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 ahojte klukové.Pěkný začátek týdne.Já začínám až ve čtvrtek tak ještě to jde. To Sejis: Jiříku máš naprostou pravdu.Pěkný obrázek.Už se těším.Hlavně ať je teploučko a suchoučko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Nazdárek.Zdravím vás v novém roce a přeji všem krásný pohodový rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 .....Rišáku není zač,víš přece,kam nechodí slunce které dává,chodí lekař který bere a nezaplacená nemoc se ráda vrací no já jsem se Supem nebyl tak dlouho,že se mi vytloukla baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Pěkné odpoledne pro všechny! Ríšo, přeji Ti, že se již z toho dostáváš, já snad už taky, i když jsem stále ještě v péří, ale teplotu mám už " jen 37,6", no snad to už zítra půjde? Ale uvidím, abych to nezakřikl!!! ?? Jinak Jiříkovi a Martinovi (ten mi jich poslal na mail daleko více a samé pěkné) děkuji rovněž za povzbuzení a zlepšení nálady, ač se to nezdá, ale pomáhá to!!! Jinak Jiříku, já jsem to měl mezi svátky, taky jsem chtěl vyjet z garáže a ono ani ťuk, ještě že jsem to neměl zamčené, ale mám elektrický zámek na automatu a ten akorát spustil alarm, ale jen na chvilku, bylo to úplně hin! A to jsem stál v garáži tak šikovně, že jsem nemohl úplně otevřít kapotu, ale štíhlounké ručičky mé drahé polovičky zapracovaly a povedlo se! Ale o to více jsem si uvědomil, že ty naše miláčky nemůžeme nechat příliš dlouho stát bez dobíjení, mít to zamčený, tak se věším - mám zaslepené zámky!!! Mějte se všichni fajn a Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 tak to já jsem se kdysi málem věšel.Měl jsem to zamknuté a baterka ani ťuk.Nešlo to ani přes kufrový zámek odemknout no hrůza.Nakonec v tom jemně křuplo a otevřely se mi jedny jediné dveře.Levé zadní.Ale dopadlo to dobře. To Sejis:Jiříku tys myl snad supem naposled v těch Chabrech ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Koukej kam to píšeš. Tady je hospoda a sekce Superbů. jestli ti nejdou zavřít dveře tak si vezmi WD40 a ten zámek prostříkej. nejspíš je zmrzlý a tohle se v zimě stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Libore už jsem to smazal,bohužel takových to přiblblých dotazů je více a stále se množí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 příjemný prostředek týdne,tak jak se pracuje po svátcích a jeden starý,ale pravdivý a dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Jirko, neobyčejně pravdivé. Jinak to v novém roce alespoň u mě stále ještě drhne a teprve zítra budu dobírat ATB. Potom tak týden ještě vydržím a vlítnu na pořádné propláchnutí trubek, které jsem na Silvestra zanedbal. Držte se pánové a ať vám to v práci utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Ahojky páni kucí, Jiříku, jak napsal Ríša, strašně pravdivé!!! Jinak u mne alespoň již bez teploty, ale stále nic moc, knedlík v krku a opravdu zmlácenej tak, že člověka nic nebaví, ale už se musím přinut, takto to dál nejde! Richarde, že by jsme něco dohodli na tu dodatečnou oslavu? Musím zmínit poděkování Martinovi, celou dobu mne zásobuje pěknými obrázky Všichni se držte a mějte se moc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 (editace) Ahoj Karle, já jsem pro. Bez aut v příjemné hospůdce, k tomu Plzničku a třeba tataráček co?????? Kurňa já bych šel snad hned. Kdo se přidá. Editováno: 5. leden 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.