Leden 8, 201114 r Musím se omluvit Richardovi, podezíral jsem jej neoprávněně, že ještě vyspává, už jsem tady měl SZ! Promiň Ríšo a ať se s Jirkou u těch kuželek moc spol. neunavíte
Leden 8, 201114 r Ahoj pánové, jdu se udělat za fešáka a rychle vypadnu. U nás se chystá větší úklid a u toho být nemusím. Ještě bych mohl dostat hadrem. Jiříku, určitě se ozvu, jakmile se osvobodím. Ahoj všem a pěknou sobotu a neděli.
Leden 8, 201114 r Jiříku, nejen záda, ale ještě pořád nejsem v pořádku, stále ještě beru prášky, ale je tolepší. Hlavně, abych byl zcela O.K. na pátek Kam chodíte na kuželky????
Leden 8, 201114 r Před chvilkou jsem dorazil a na bowling chodíme,bud jako dnes Novodvorská plaza,nebo Koněvova relax centr.tam jdeme zítra.dnes celkově vyhrál Ríša já druhý,hrálo nás 6
Leden 8, 201114 r Caues Supi kamaradi, ted jsem se vratil z Telce. Cesta namrzla a dal jak za volant videt nebylo Otviram pivsona a pripijim na pekny zbytek vikendu
Leden 8, 201114 r pěkný víkend borci.U nás dnes skoro jarní počasí.Jen ten déšť mi do toho nějak nepasoval.
Leden 8, 201114 r Ahoj bando, tak díky Jirkovi a jeho partě jsem dnes strávil velmi příjemné odpoledne. Karle, držím palečky at jseš do pátku fit. Já už jsem z toho marodění doufám venku.
Leden 8, 201114 r Pěkný večer všem! Ríšo, díky za přání, doufám, že to zvládnu, je to o dost lepší a hlavně už skoro nemám teplotu - jen večer mírně zvýšenou. Mělo by to být po neděli snad O.K., alespoň v to věřím a doufám Jinak koukám, že jste si to pěkně užili, soudím jak z Tvé reakce, tak i Jiřík psal, že to bylo fajn, jen jsem cítil, že se mu nelíbilo, že jsi jej porazil, nic si z toho Jiříku nedělej, to jsi nevěděl, že Richard je bývalý vicemistr světa???? Kucí, mějte se moc fajn a dobrou
Leden 9, 201114 r ...Kájo,nevadilo,že Ríša vyhrál,byt jsem hravý jako kotě šlo o fajn odpoledne,prostě relax a legrace a ta byla i díky mé maličkosti......vyklouzla mi koule u stolu a než jsem jí chytil,tak se dokoulela až do naší dráhy a pochopitelně do žlábku a velmi pomalu se kutálela pá,no to víš,že jsme se tlemili všichni ,jako pitomci,tak jako všichni okolo,to se hned tak nevidí jinak přeji relaxační neděli
Leden 9, 201114 r .........Jiříku, chtěl bych být "MUŠKA JENOM ZLATÁ" Musela to být pořádná sranda Všem pěknou neděli
Leden 9, 201114 r No koukám, že víkend byl veselý :-) tak ať Vám vydrží troška elánu do toho prac. týdne
Leden 9, 201114 r pěkný večer lidičky.Dnes jsem provětral supíka a hned jsem zjistil že se mu už zase nechce brzdit darebákovi.Takže myslím že už to nebudu moc odkládat a pomalinku polehounku začnu kupovat ND
Leden 9, 201114 r ......no i já jsem dnes po dlouuuuhé době provětral Supíčka,vše ok,akorát se mu nechtěly naklopit zpět zrcátka
Leden 9, 201114 r Jiříku, já sice jsem toho svého neprovětral, ale alespoň jsem jej v garáži nastartoval a nechal chvilku běžet při otevřených vratech,jen aby jsem se ujistil, že mne zase náhodou nenechá ve štychu s vybitou baterkou, ale bylo vše O.K. zaplať P.B. Všem pěkný začátek týdne, který právě začal
Leden 10, 201114 r To se máte. Každý něco provětrává ajá mám supa na dílně na heveru a čekám na posranej startér ktrý měl přijít v pátek a budu ho mít až v úterý.
Leden 10, 201114 r Pěkné poledne pánové a dobrou chuť k obědu. Mne čeká tenhle týden nákup baterky, Sup je po ránu líný startovat..
Leden 10, 201114 r Dobré odpoledne na začátku týdne pánové. Taky se musím pochválit, supa jsem v sobotu prohnal ruční myčkou včetně úklidu interiéru. Tam toho bylo. Už si to zasloužíl.
Leden 10, 201114 r Richarde dobrá inspirace, taky mu to dopřeji :-D třeba až já budu mít narozky :-DD
Leden 10, 201114 r zdar pánové,tak jsem z5 na otočku Frenštát p Radhoštěm a zpět cesta slušná až na mlhy na Vysočině
Leden 10, 201114 r buďte pozdraveni mládenci.Jiříku tak tos nebyl daleko ode mě.Byl jsi supem nebo sanitou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.